ostecen kabl...
Da se pohvalim da na Koniku od jutros od 0900h nema Extra TV-a.!!!!
Prijavljeno na 1500. ,,Ekipe su na terenu;;
ostecen kabl...
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Sa 067 mobilnog, 1500...
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Ne bih ni znao da mi sad ne pokazase, ove 18+ kanale iz pinkovog paketa su prebacili u dodatni paket. Ako nije neka greska u pitanju kod ovih - da ne napadam T-Com bez razloga- to je onda isto kao da nekome sto placa npr. arenE, date 3, a cetvrtu tutnete u dodatni, da bi ga nacerali i taj da uzme. Nevjerovatna firma
![]()
Last edited by iPhone; 24-05-14 at 14:14.
Nevrijemo je prije bilo i isgasim sve iz struje. I sad mi ne radi Extra TV. Radi net, radi telefon, risiver pokazuje tacno vrijeme ali kao da nema veze izmedju risivera i TV, iako na TVu prikazuje da je hdmi prikopcan. Sva 4 ulaza sam probao.
Zvao sam 1500, nesto su cackali, restartovao sam ali sve je isto.
Ajde ljudi LŠ je noćas.
Pa jesu li ti rekli na 1500 da STB dobija program? Moguce da je hdmi ili hdmi port na stb-u . Izlaze, prijavi sto prije da bi se nasao neki prvi ponudjeni termin .
Da li se na TV vide tackice ili T logo dok restartujes STB?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Zanimljivo....
Sent from my RM-875_eu_euro2_206 using Tapatalk
Oce li se prenosit svjetsko na Arenu, da uzivam u HD-u, ili smo osudjeni na pisljivu analognu polu-sliku od RTCG?
Mislim da ne prenosi Arena, makar ja nisam nidje vidio najavu na njihove programe..
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Nema sanse da prenosi, osudjeni smo da gledamo pola ekrana na rtcg, ovi ostali ce se zamracivati , dok ce rai zamracivati sam , tu je nekada moglo sa merakom da se gleda svetsko/evropsko . Ovako slike i zvuka bez na rtcg
Je li moguce da su onaj raspali kanal Fights prebacili u arena paket?
nažalost svih ljubitelja fudbala u CG RTCG će prenositi svetsko prvenstvo, jedino ko je u mogućnosti da prati njemački ZDF moći će da gleda svetsko prvenstvo čak i u HD-u a mi smo osuđeni na katastrofu od slike na RTCG-u.
There are currently 11 users browsing this thread. (1 members and 10 guests)
Bookmarks