View Poll Results: Za koga ćeš glasati?

Voters
143. You may not vote on this poll
  • DF - Miodrag Lekić

30 20.98%
  • DPS - Slavoljub Stijepović

15 10.49%
  • SNP - Aleksa Bečić

8 5.59%
  • Evropsko Lice Podgorice(PCG i SDP) - Dr Dragan Bogojević

46 32.17%
  • Ostali

7 4.90%
  • Neću izaći na izbore

37 25.87%
Page 182 of 185 FirstFirst ... 82132172178179180181182183184185 LastLast
Results 4,526 to 4,550 of 4615

Thread: Lokalni Izbori - 2014

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Ove iz inostranstva vrlo lako. Angažuju par osoba, iseljenika, da se raspitaju među poznanicima i naprave spisak voljnih da dolete da glasaju. Ovi što ih sretoh rekoše da je bilo nekih komplikacija pa nisu direktno iz Luksemburga nego preko Frankurta, danas u 4 odoše nazad preko Brisela. Za lk ne znam ni jedan slučaj ni iz prve ni iz druge ruke. Za avione i čarter letove znam iz prve ruke. Istina, nikad nisam čuo da je toga bilo za lokalne izbore, ali biće da je neka mukica sad. Uglavnom, nisu još presušili finansijski kao što pričaju.

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

Quote Originally Posted by Celjust View Post
    90% ljudi koji su "glasali za Miga" nisu za njega nego za DPS, shvatite to!! Mali je broj ovih koji su bas zbog njega odabrali DPS.
    Pa lista se i zvala Koalicija za evropsku Podgoricu - Milo Đukanović, zar ne? :smile:

Nego, mene zanima, što bi preferirali glasači SDP-a - koaliciju sa DPS ili opozicijom? Jedno je što glavaši misle, a drugo što je glasačima po volji, pa smatram da je iz tog razloga ovo interesantno pitanje.
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Jel to preko CG drzavne kompanije?
    Ja ne iskoristih ni moje poene za gratis karte, a eto oni...
    Koliko takvih gratis karata je moglo biti?

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Auuh momci moji forumasi, sad stigoh sa sastanka, mnogo lijepa vijest se sprema za PG koja ce vecinu na ovom forumu razocarati ali da ne idem u detalje, bicete uskoro obavijesteni putem medija, nego malo da vam zagolicam mastu Pozdrav
    Last edited by lucke91; 26-05-14 at 22:34.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Jel to preko CG drzavne kompanije?
    Ja ne iskoristih ni moje poene za gratis karte, a eto oni...
    Koliko takvih gratis karata je moglo biti?

Hvala Lepo
    Ne znam, to pitajte ove upućenije iz DPS-a ili iz vlade. Kod nas uvijek izbora, a ne znam da li iz Švajcarske to organizuju. Znam samo za Luksemburg i Njemačku. Prethodnih godina čarter letovi full glasača. Svi hipnotisani. Za državu

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by Superhik View Post
    Ne znam, to pitajte ove upućenije iz DPS-a ili iz vlade. Kod nas uvijek izbora, a ne znam da li iz Švajcarske to organizuju. Znam samo za Luksemburg i Njemačku. Prethodnih godina čarter letovi full glasača. Svi hipnotisani. Za državu
    Ne znam zaista sta moze biti.. Ali ako ti ljudi nemaju novca da dodju do patrije, a toliko bi zeljeli, trebali su to objaviti nasim klubovima po inostranstvu, a eto i u CG, pa da im pomognemo...

Mislim da svi znamo da se nesto sprema, a o razocarenju, e to je zaista pretjerano ocekivati nakon jucerasnje slave cc 50 000 ljudi Podgorice za g. Miga Zetskog..
    Ja mislim da je nakon toga vecina ovdje cak i indiferentna...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Auuh momci moji forumasi, sad stigoh sa sastanka, mnogo lijepa vijest se prema za PG koja ce vecinu na ovom forumu razocarati ali da ne idem u detalje, bicete uskoro obavijesteni putem medija, nego malo da vam zagolicam mastu Pozdrav
    Ma to vas šrafčiće drže u pozitivnom raspoloženju, samozadovoljštini. Kao sinoć, cijelo vrijeme imamo većinu, 30 mandata, pa onda kako vrijeme odmaknu, možda nemamo, ipak nemamo. Tako će ti biti i sada. Završili smo to, biće tako i tako. A sjutra će da krenu u rikverc. Ne da nam EU, Njemci i Drobnič, moramo da se povučemo i prepustimo Pg. Ne vjeruješ ? Misliš da se zezam? Sad sam iz jedne strane ambasade, popularne u DPS-u

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Auuh momci moji forumasi, sad stigoh sa sastanka, mnogo lijepa vijest se sprema za PG koja ce vecinu na ovom forumu razocarati ali da ne idem u detalje, bicete uskoro obavijesteni putem medija, nego malo da vam zagolicam mastu Pozdrav
    Eno već objavljeno.
    Stiglo pismo sa porukom " Mugi vrati se sve ti je oprosteno" u potpisu skruseni clanovi SDP i M Milacić

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

DPS 42%
    DF 31%
    SDPPCG 12%
    SNP 11%
    Ma to vas šrafčiće drže u pozitivnom raspoloženju, samozadovoljštini. Kao sinoć, cijelo vrijeme imamo većinu, 30 mandata, pa onda kako vrijeme odmaknu, možda nemamo, ipak nemamo. Tako će ti biti i sada. Završili smo to, biće tako i tako. A sjutra će da krenu u rikverc. Ne da nam EU, Njemci i Drobnič, moramo da se povučemo i prepustimo Pg. Ne vjeruješ ? Misliš da se zezam? Sad sam iz jedne strane ambasade, popularne u DPS-u
    evo kao i ovo gore, vidimo tvoje prognoze kako su zavrsile i koliko je sve to relevantno

naravno da ne zelim da otkrivam moj polozaj u partiji pa ti misli sta ti je volja samo razmisli koliko sam ja strefio u 1% rezultat
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Oprostite, ja nikad ne prognoziram nista, a i ne bih obratila paznju da ne ponavljate cesto o Vasem clanstvu u DPS-u.. ali za ovo "strefio", mogu li da kazem da imam utisak da ste jako visoko po polozaju, uz g. Stijepovica?
    Ako nista, eto ja mislim da ako vec niste, bicete ubrzo.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    990
    Thanked in
    534 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Oprostite, ali za ovo "strefio", mogu li da kazem da imam utisak da ste jako visoko po polozaju, uz g. Stijepovica?
    Hvala Lepo
    Hahahahhhahahahahahahahaha
    Morao sam...
    OT. Samo da vise objave pa kako god oce...samo da bude nekih dogovora.

Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

lagano momci, ne znam cemu tolika nervoza i pokusaji diskreditacije, ja ovdje samo ubijam vrijeme i pokusavam da budem konstruktivan u raspravi sa onim sto dobijam iz svojih izvora
    ali vama je ocigledno mrsko da cujete bilo sta od suprotne strane i odma zapjenite i pocnete sa insinuacijama samo opusteno momci, pobijedice mozda nekad i vasa partija ne sjekirajte se
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Ako ćemo realno, on je potrefio prognozu da će njegova stranka uzeti većinu ili će joj u najgorem slučaju faliti mandat.Možda pogodi i za ovo.
    Zaista neizvjesna situacija, može da se ode i na jednu i na drugu stranu a na koju god da se krene biće presudno za budućnost CG.
    Ad astra.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

... ne zelim da otkrivam moj polozaj u partiji ...
    Mislim da je vec svima jasno koji ti je polozaj u partiji... 18+ :-)

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

A kao da je njih po partijama briga za CG.. Oni se prepucavaju medju sobom, ko je koga vise presao u kalkulaciji i ko ce vise uzet od drzave..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Miško Đukić - Istorijska priča

Gaj Julije Cezar Avgust Germanik … Poznat kao Kaligula !
    Njegova četvrta i najdraža žena zvala se Milonija .
    Istoričari tvrde da je Milonija upravljala postupcima Kaligule … pa i onda kada je obećao da će učiniti svog konja, Incitatusa, konzulom, i zapravo ga postavio za sveštenika.
    Caliga je bila cipela rimskih vojnika koju je Gaj Julije nosio još od svoje treće godine .
    “ Vojnike je zabavljao prizor malog Gaja odevenog u malu vojničku uniformu, uključujući čizme i oklop. Uskoro je dobio nadimak, Kaligula, što znači “čizmice“ na latinskom.”
    Kasnije je sam Kaligula tvrdio da nije učestvovao, kao mali, u ovom ratu ali je nadimak sa ratišta ostao .
    Milonija je tvrdila da mora biti oprezan da neko iz Senata ( bez obzira na konja kao konzula) ili njegov brat Druz ili neko iz Principata ( makar kako bio Pozitivan) – ne otruje Kaligulu , kada dobije Mig – od SDP-a ( kako je Milonija zvala - Senat ,Druza i Principat ).
    Mig-a može I da ne bude – ali kako vjerovati SDP-u ?
    Po Svetoniju ( rimski advokat i književnik koji je obavljao i funkciju sekretara , zbog čega su mu bila dostupna važna državna dokumenta) Kaliguli prijeti trovanje od Germanika …
    Milonija je ubijedila Kaligulu da ne sluša Svetonija koji nije zdravo tkivo i da se posebno čuva svoga brata Druza .
    30 n.e. njegov brat Druz Cezar, zatvoren je zbog optužbi za izdaju…
    Žrtvuje i brata !
    Ode Druz – ode SDP .
    Nema više SDP-a…samo još ova podrška za Senat… da proguramo Incitatusa !
    Ostaje samo Senat ili Principat …
    Principat je naslijedio od Tiberija .
    Principat je naslijedio i pogaziće ga kao i sve principe …
    Svog konja, Incitatusa,pozvaće da kontroliše Senat i nikada više neće dozvoliti da ON – Kaligula i njegova sestra bude ništa do Tiberijevi zatvorenici, pod stalnom stražom vojnika.
    NATO je pomislio Kaligula da ima svoju vojsku i kao i svi koji tako pomisle – pogriješio je .
    “Pitanje da li je Kaligula bio lud ili ne ostaje neriješeno.
    Filon Aleksandrijski, Josif i Seneka navode da je Kaligula bio lud, ali opisuju ovo ludilo kao karakternu osobinu koja se formirala kroz iskustvo.”
    Eto !

Thanks Thanks Given 
    1,039
    Thanks Thanks Received 
    4,134
    Thanked in
    2,330 Posts

Не знам што ће бити у ПГ, али лично бих више волио да СДП направи неки аранжман са ДПС-ом, било мањинска, или било каква друга власт, него са ДФ-ом.Мислим да СДП и Позитивна немају легитимитет да воде град са овако малим процентом.Друга ствар би била да их је више народа подржало, за што сам се и сам залагао.
    Ово је ствар положаја Црногорског народа, јако је битно да дизгине власти на свим важним позицијама у држави, а власт у ПГ то свакако јесте, држе национални Црногорци или народи који немају резервне државе и ту прије свега мислим на онај мали број људи који се изјашњавају као Муслимани.

Шта ће се даље дешавати остаје да се види.Иначе замолио бих партијске и друге тролове на овој теми да нас поштеде извјештаја са партијских састанака и прича ко је са ким вечерао.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    579
    Thanks Thanks Received 
    784
    Thanked in
    393 Posts

RAIČEVIĆ: Nije bilo prijava za neregularnosti, svi zapisnici potpisani
    26. maj 2014.

D
    emokratska partija socijalista je, na izborima u Podgorici, osvojila 29 mandata, saopštio je predsjednik Opštinske izborne komisije Srđan Raičević, navodeći da nije bilo prijava za neregularanosti na biračkim mjestima, prenosiMina.
    On je kazao da je prema privremenim rezultatima OIK-a, Demokratski front osvojio 17, Socijalistička narodna partija (SNP) osam, koalicija Evropsko lice Podgorice (ELPG) pet mandata, a Albanska koalicija nije prešla cenzus za ulazak u parlament.
    „U Skupštini gradske opštine Golubovci, koalicija za evropske Golubovce je osvojila 12, DF šest, SNP četiri, a Socijaldemokratska partija i Pozitivna su ostale bez mandata", kazao je Raičević na konferenciji za novinare.
    Prema njegovim riječima, u gradskoj opštini Tuzi,
    Koalicija za evropske Tuzi osvojila je 13 mandata, Albanska koalicija četiri mandata, Demokratski savez tri, Evropsko lice Tuzi dva, dok SNP nije prešao cenzus.
    „U Glavnom gradu SNP je osvojio 14.776 glasova, Albanska koalicija je osvojila 1.342 glasa, Evropsko lice Podgorice 9.454 glasa, DF 30.002 glasa i Koalicija za evorpsku Podgoricu 49.146 glasova“, precizirao je Raičević.
    U Podgorici je upisano 149.087 birača, na biračkim mjestima je glasalo 104.407 birača, a van biračkih mjesta je glasalo 2.240 birača.
    On je kazao da je u birački spisak u gradskoj opštini Golubovci upisano 11.375 birača, navodeći da je na biračkim mjestima glasalo 8.640 birača, a van biračkih mjesta 500 birača.
    „U Tuzima je ukupno upisanih u birački spisak 10.722, na biračkim mjestima glasalo je 6.245 birača, van biračkih mjesta glasalo je 188 birača“, naveo je Raičević.
    Govoreći o nevažećim listićima, Raičević je kazao da ih je na teritoriji Glavnog grada bilo 1.927, u Golubovcima 145, u Tuzima 230.
    On je rekao da će konačni rezultati biti nakon zakonskih rokova za prigovore, 72 sata od objavljivanja rezultata, a ukoliko prigovora bude, kako je pojasnio, reultate će saopštiti najkasnije za šest, sedam dana.
    Raičević je kazao da, od bilo kog člana OIK-a, i u stalnom i u proširenom sastavu, nije bilo primjedbi na rad tog tijela.
    Na pitanje novinara da li je bilo prijava za neregulranosti na biračkim mjestima, Raičević je odgovorio negativno, kao i da nije bilo na biračkim mjestima nepotpisanih zapisnika.
    „Svi zapisnici koji su primjeni od biračkih odbora su potpisani i u 99 odsto slučajeva su bez primjedbi“, rekao je Raičević.
    On je kazao da nije bilo zahtjeva za ponovnim glasanjem.
    Na pitanje da li su u OIK-u imali podatke da partije agituju birače u krugu manjem od 100 metara od birališta, Raičević je rekao da su imali podatke u odnosu na ono što su prijavljivali od aktvista MANS-a i od biračkih odbora.
    „Pokušali smo i mislim da smo uspjeli izaći u susret svima, i na svakom izbornom mjestu se pojavili u mješovitom sastavu. Tamo gdje god smo bili, mi smo zatekli određene ljude, ali ja ne mogu reći iz koje su partije“, naveo je Raičević.
    Kako je dodao, niko se od njih nije izjasnio iz koje su partije, navodeći da sve stranke to rade i da je to pitanje trebalo da bude upućeno njima.
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Stvarno sramota, mora čovjek čekat da prođu izbori kako bi nap'o policiju i bio priveden.

dobro aj idi na kružni ufati 5-6 krugova na stari aerodrom eto migo ti ga napravio, pa se vrati
    Grobari - poruka za muriju i sudove.mp3

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da ne quote-ujem ovo što je napisao johnny bravo - kako su mi smiješni ovi izvještaji OIK-a, svaki izbori prođu u mirnoj atmosferi i bez ikakvih problema - bitno je da je svaki zapisnik potpisan i sve je ok Sve što se dešava na biračkom mjestu je po principu "ništa nisam vidio, ništa nisam čuo", kao i ovo: "Vidjeli smo neke ljude, ali ne znamo ko su, nisu se predstavili".

Mada, da ne griješim dušu, možda treba kriviti honorarce koji su radili na biračkim mjestima da su bili previše lijeni da unesu primjedbu u zapisnik iako za to ne treba više od dva minuta vremena, a lako je posle potpisati se.

Čajo, ti li si?

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Koje pravilo je prekršeno pa ste mi obrisali post dje portparol DPS objašnjava romima na koniku da vodeći evidenciju o izašlim oni brane državu ???
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ocigledno nijesi procitao pravilnik pa to uradi obavezno. Narocitu paznju obrati na clan 19.
    PS.
    Posto se diskusija na ovu temu svela na sve osim na temu to je znak da je treba zakljucati

Page 182 of 185 FirstFirst ... 82132172178179180181182183184185 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)