Изведи Брна Никача да се не ризикује повреда, треба ће нам за квалификације
Jankovic je vrlo zanimljiv igrac. Utakmica presmijesna, je li stvarno ovo najjace sto ima Iran?
Изведи Брна Никача да се не ризикује повреда, треба ће нам за квалификације
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Odlicno bi bilo da je samo Nikac "problem"...ovaj Bakic tuga,obadva meca katastrofa
Bozovic kapiten?
Sto?!
Podgorica Podgoricanima!
Uzesmo bod dobro je.
Mene je sramota što pogledah ovo malo utakmice. Nikač znači..Boli nas uvo, kad se sprdamo da se sprdamo do kraja. Viđeću nekako mene da zovne Brna, da odigram vala neku prijateljsku ništa gori nisam.
U19 izgubila 0:4. Prosto nevjerovatno kako nas prosipaju prvo Englezi sad Ukrajinci. Katastrofa sta se radi.
Jedva su cekali da se zavrsi ova utakmica, da idu kuci i da ne gledaju Brnu 3 mjeseca.
Mislim da je najveci problem taj sto ti momci ne igraju skoro uopste ili imaju izuzetno malu minutazu u svojim klubovima,cini mi se preko pola ekipe
Danas u porazu od Ukrajine,sastav je bio sledeci
Licina,Tucevic,Baosic,Cavnic,Kazic,Cosic,Kosovic,I lincic,Jankovic,Grbovic,Cmiljanic...
A od toga Tucevic,Baosic,Kazic,Cosic,Ilincic cini mi se da igraju izuzetno malo ili uopste ne igraju u svojim klubovima...ne znam kako je stanje sa Cavnicem,Grbovicem i Cmiljanicem,kako njima,ali prakticno da ni jedan igrac od ovih ne moze da bude standardan u nasoj ligi,zbog toga su rezultati takvi kakvi su
http://www.vijesti.me/sport/brnovic-...-clanak-212947
:lolblue:
Coek je nevjerovatan![]()
Slazem se.
Kako se Brnovic kvalitetno zajebava. Da budemo zadnji u grupi za EP, opet bi mu Dejo produzio ugovor.
I don't get lucky. I make my own luck.
vesovic igrao fenomenalno:eagerness:
Cavnić je standardan na mjestu štopera u Zeti. Grbović je pozajmljen Twenteu, ali sam pratio i sve što je uspio jeste da bude rezerva za njihov omladinski pogon (par utakmica počeo, ali onda izgubio mjesto prvotimca). Naravno, nije ni primirisao Jong Twenteu, tako da će, mislim da nema sumnje, put Budve lagano.
Ipak, bez obzira na minutažu, ovakvi porazi su neprihvatljivi, i za takve svuda postoji odgovornost onoga ko ih vodi. Svuda osim u Crnoj Gori.
Dick Laurent is dead!
Sto znam,ja licno vidim da je problem u igrackom kadru,po meni je Miljenovic dobar selektor,dobro je vodio 94 generaciju,kad ih je dijelilo nekoliko minuta da prodju kvalifikacije...mada sto znam...iskreno u ovoj 95 generaciji jedino mogu izdvojiti Jankovica i Kosovica,ostalo ama bas nikoga
Zapravo je generacija 1993 bila na pragu EP. Bilo je tu i mlađih, ali je to bila generacija 93. Sa generacijom 94 on nije uspio da izbori elitnu rundu (bez Đorđevića i Kosovića, istina), ali kad si imao igrače koji su nastupali u ciklusu prije toga poput Vujačića, Kopitovića, Hočka, Boljevića (mislim i Jankovića) a u veznom redu osim Hočka imaš Lagatora, a posebno Jovovića, jasno je da je Miljenović žestoko kiksao sa tom generacijom, i pored prelake grupe.
Dick Laurent is dead!
Spisak mlade reprezentacije U21 za prijateljski mec sa Italijom koji se igra tamo 04.06.2014 (Srijeda)
golmani: Danijel Petković (Bokelj) i Nikola Delibašić (Čelik); Marko Draganić (Lovćen), Ilija Bogdanović (Grbalj), Igor Ćuković(Sutjeska), Nemanja Cavnić (Zeta) i Risto Radunović (Budućnost); vezni red: Vladimir Jovović (Sutjeska), Marko Vukčević (Olimpija, Slovenija), Nebojša Kosović (Ujpešt, Mađarska), Veljko Batrović (Viđev Lođ, Poljska), Goran Milojko (Grbalj), Dušan Lagator (Mladost) iMiloš Raičković (Budućnost); napad: Stefan Mugoša (Mladost), Luka Đorđević (Tvente), Nikola Vujnović (Radnički Obrenovac, Srbija) i Nikola Draganić (Lovćen).
Ko je ovaj Raičković?
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
http://www.figc.it/it/204/2524314/2014/05/News.shtml
U subotu 31-og maja Di Biagio saopštava spisak.
Raickovic vezni iz buducnosti,19 broj...
Bolji nam je sastav mlade reprezentacije nego stare,ovi igraci sto su pozvani ne znam na osnovu cega su i pozvani,onda momci mladji koji nam igraju u inostranstvu bukvalno minuta nemaju,tako da iskreno ne znam sto da ocekujemo,ali ipak kad vidim jedan nikac da je pozvan za A sel a dao je 3-4 gola u CFL onda mogu i ja ladno ocekivati poziv,Miroje iz Rudara,njemu ime ne daje da bude dobar igrac i u repocekivao sam da ce za ove prijateljske pozvati Gigu Vukovica i Bogdana Milica a ne ovu dvojicu...
Ima bi da sastavi jacu ekipu od ovih sto ih nije pozva, nego ovu sto je pozva.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Izgleda da je Fiorentina zainteresovana za Vučinića.
Ukoliko Inter nije opcija to bi mu bio ponajbolji izbor.
Ako pređe u Englesku završiće ko Zverotić.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks