nevidjeno koliko ima goveda u tu miliciju...
Zaustavio me danas ispred kancelarije, i pazi razlog: "vidjoh ovu malu smijesnu tablicu pa vas zaustavih"...cekajte, kazete da je tablice drzave Michigan smijesna? Pa znate....
MRS!
TAKUMI
nevidjeno koliko ima goveda u tu miliciju...
jel radi ovo kod nas i moze li sta ovim drotavim radarima laserima ?
http://www.aliexpress.com/item/High-...739396456.html
Valjda radi, ali nema mnogo koristi, jer valjda detektuje radar al ne blokira ga, a kad vec uhvati zrak lasera i on je uhvatio tvoju brzinu.
Koliko ja procitah nedje.
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk 4 Beta
Juče me snimio republički pasat na 120, magistrala ka DG tačno prije skretanja za Marezu.
Napisali su mi prijavu i privremeno oduzeli vozačku. Kažu da u utorak ili srijedu pođem do osnovnog suda za neku potvrdu i sa tom potvrdom u Zagorič da mi vrate vozačku.
Posle toga treba da očekujem poziv kod sudije za prekršaje.
Vidio sam u ZOBS da je kazna za prekoračenje od 50-70km/h van naseljnog mjesta od 100 do 450e i oduzimanje vozačke do 2 mjeseca.
Ono što me interesuje je oće li mi sudija pored novčane kazne odezeti vozačku ili se ovo što mi je juče oduzeta pa dok mi je ne vrate sledeće nedelje računa kao oduzimanje.
Je li imao neko slično iskustvo?![]()
Nisu mi je još vratili. Juče su mi je oduzeli i rekli da u utorak-srijedu podjem za potvrdu i sa tom potvrdom u Zagorič da mi je vrate.
Što se novčane kazne tiče sve mi je jasno, jedino što ne znam je oće li sudija pored te novčane kazne odrediti ponovno oduzimanje.
Nema ti vise oduzimanja vozacke
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Znaci sad ako te uvati bilo koji radar aj zdravo? Bili su imali samo 2,3 komada
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Renault
Ne valja rabota dok se ne napravi aplikacija dje mozemo markirat GPS lokacije radara.
Moram da izbacim ovo iz sebe, rijetko se kod nas desava, obraduje se coek.
Zaustavio me cajmili na 60. Vozio sam 85. U stvari vozio sam i 90tak ali sam ga vidio pa poceh da kocim prije nego se on latio za radar.
Lijepo se popricasmo i pusti me bez kazne da nastavim.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Koji bi broj registra saobracajnih kazni?Mislim da provjerim koliko imam neplacenih kazni, jer treba kola da registrujem.Imao je broj nedje,al ne mogu da ga nadjem?
Stigla mi je neka kazna od prije 2 godine i kaze ukoliko ne uplatim da idem u zatvor.
Naravno da cu platiti, samo me zanima da li da cekam sudjenje, receno mi je da dodjem 2.6 ili da prije toga uplatim?
Posle koliko zastarijeva?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
2 ili 4
Sent from my C6903 using Tapatalk
sta se desava kad prodje 3 god od kazne, tj nastupi zastarelost naplate, kako se brise ?
sent from tabure
E nije bas 2 proslo od moje... da li da cekam sudjenje ili platim?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
kome se pise prigovor o zastarelosti ?
sent from tabure
There are currently 6 users browsing this thread. (1 members and 5 guests)
Bookmarks