ako sam ja neregistrovan a udarim drugog mojom krivicom on ce se naplatit iz onog zajedničkog fonda. znaci bas lagano vozit neregistrovano auto svega mi, mi smo ovce sto placamo i reg, i bilo sta
svrha je da ako ti nekoga spicis tvoje osiguranje isplati stetu umejsto tebe trecem licu... u ovom slucaju je on platio kaznu sto niej bio registovan u tom momentu, ali ovaj koji ga je udario jeste i isplacena mu je steta... e sad u suprotnom je muka ziva koliko znam...
ako sam ja neregistrovan a udarim drugog mojom krivicom on ce se naplatit iz onog zajedničkog fonda. znaci bas lagano vozit neregistrovano auto svega mi, mi smo ovce sto placamo i reg, i bilo sta
f6
koji je to zajednicki fond? ja nemam pojma o tome![]()
a ti mozes vozii neregistrovano vozilo, al ne mozes nidje vani sa njim, i strecaces savaki cas od policije i sl...
ako te udari vozilo koje nije osgiurano onda se naplacujes iz zajednickog fonda državnog. ( inace se ne bi imao od koga naplatit)
sve ja to shvatam, ali onda ja i ti ispadamo ovce sto placamo registraciju uredno, kad možes da vozis neregistrovan, stavis 500e u džep godišnje.
f6
jeste, kasnije te taj fond tuzi za nadoknadu stete,
A sto se tice naplate kad nisi osiguran , moguce da su to neke nove izmjene, u Srbiji su uveli izmjene, a moguce da ce to i kod nas ili su vec uvedene.
Recimo kod nas je do sad ovako bilo , ides iz pravca Rokšpeda ka Voliju ulicom 88, ides 100km/h, izadje ti neko iz poprecne kod Volija, razneses ga, on je kriv, jer ti imas pravo prvenstva, a on je morao da čeka. Znaci 100% njegova krivica i njegovo osiguranje placa štetu tebe, a po novome, sto se dešava, onamo je ogranicenje,50km, oni utvrde da si isao minimum 80km, krivica je onda pola-pola i dobije se samo pola para od osiguranja za štetu, jer su oba vozila doprinijela udesu.
Zeleno...
#fakenews
Crveno...
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Kako može bit crveno krivo kad se kreće po putu sa prvenstvom prolaza, a zeleno napušta put sa prvenstvom prolaza.
Da pojasnimo:
Situacija na slici nalaže da prvo kroz raskrsnicu prolaze vozila sa brojem 1 i 2 , jer se nalaze na pravcu pružanja puta sa prvenstvom prolaza (znak podebljanom linijom pokazuje pravac pružanja puta sa prvenstvom prolaza) i u odnosu na vozilo sa brojem 3 (koje se takođe nalazi na putu sa prvenstvom prolaza) imaju prednost jer dolaze sa njegove desne strane (pravilo desne strane – pravila saobraćaja se primenjuju kad vozila znakom jednovremeno dobijaju pravo prolaza kroz raskrsnicu). Posle vozila sa brojevima 1, 2, i 3 kroz raskrsnicu prolazi vozilo sa brojem 4 jer u odnosu na vozilo broj 5 ima prednost, dolazi sa puta sa prvenstvom prolaza. Poslednje kroz raskrsnicu prolazi vozilo sa brojem 5.
Pogresno sam procitao, crveno ima prvenstvo to sam mislio...
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Bronx je objasnio ali samo da dodam 3 i 4 se nalaze na putu sa prvenstvom prolaza ali samo za vozila koja skrecu desno ...
---Chelsea Fc---
Mislim da na toj raskrsnici zelenom autu stoji znak stop, tako da prvenstvo ima crveno.
Ako je ovo raskrsnica koja ide put dalmatinske, ona ima dva znaka stop jedan dje je zeleno auto i jedan odozgo.
Kruzni tok, ovo ono...
TAKUMI
ako je ovo ona raskrisnica izemdju blka 5 i 6.... onda crveno vozilo ima prednost i to je to... na kraju ima znak i nema sto da se raspravlja...
inace takav znak ima i na raskrsnici na vezirov most dje su semafori koji ne rade... i malo ko ko dolazi iz zagorica ima u obzir to da najmanju prednost imaju oni..iako im znak iskopa oci...
Da je neregulisana raskrsnica, pravilo desne strane ima vecu vaznost, tj. vozilo sa desne strane ima prednost, skretao ili ne skretao.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Osiguravajuće kuće imaju taj fond i uglavnom se isplaćivalo ako je krivac zaprežno (ne osigurava se) ili poljoprivredno (osigurava se prilikom prve registracije) vozilo. Do skoro je to bilo i za skutere do 50 ccm, no, kako se njihov broj u zadnjih par godina rapidno povećao (a time i učestvovanje u udesima u kojima su krivi vozači istih) uvedeno je da se i oni moraju osiguravati svake godine da više ne bi opterećivali ,,zajednički fond''.![]()
to je garantni fond ili Nacionalni biro osiguravaca...
inace, osiguranik gubi pravo iz ugovora o osiguranju u sledecim slucajevima: ukoliko upravlja vozilom bez vozacke dozvole, ukoliko je vozilo koristenu u svrhu za koju nije namjenjeno, ukoliko vozac se bez nadzora instruktora obucava za upravljanje vozilom, ukoliko vozac koristi vozilo bez odobrenja vlasnika tj. ovlascenog korisnika vozila, ukoliko upravlja pod uticajem alkohola iznad odobrene granice, opojnih druga, psihoaktivnih supstanci i dr. , ukoliko je stetu prouzrokovao namjerno, ukoliko je upravljao vozilom koje nije bilo tehnicki ispravno, a vozac je to znao i ukoliko vozac na protivpravan nacin dodje u posjed vozila.
e sad, osiguranje pokriva i stete uzrokovane upotrebom vozila koje je koristilo, odnosno kojim je upravljalo lice koje za to nije imalo ovlascenje, a drustvo koje naknadi stetu ostecenom licu ima pravo da se od regresno naplati od lica koje je odgovorno za stetu...
novcana kazna za upravljanje vozilom koje nije registrovano krece se u rangu od 100-450 eura...
...
Kupus covece skroz si iz drugog smjera. Pogledaj sliku opet crveno je iz pravca grada a zeleno iz pravca sumice
f6
Auuu onda sam pogrijesio stranuali opet crveno ima prednost
![]()
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks