View Poll Results: Za koga ćeš glasati?

Voters
143. You may not vote on this poll
  • DF - Miodrag Lekić

30 20.98%
  • DPS - Slavoljub Stijepović

15 10.49%
  • SNP - Aleksa Bečić

8 5.59%
  • Evropsko Lice Podgorice(PCG i SDP) - Dr Dragan Bogojević

46 32.17%
  • Ostali

7 4.90%
  • Neću izaći na izbore

37 25.87%
Page 176 of 185 FirstFirst ... 76126166172173174175176177178179180 ... LastLast
Results 4,376 to 4,400 of 4615

Thread: Lokalni Izbori - 2014

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    122
    Thanked in
    46 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    pisi memoare o tome kako si molio po vasingtonu i briselu da nema referenduma i da bude veliko-srbija... Bzv da se sad kandiduje za predsjednika mjesne zajednice...
    facepalm.
    (╯°□°)╯ ︵ ┻━┻

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Katastrofa. Sinoc sam po drugi put u zivotu bio ozlojedjen i osramocen sto sam Podgoricanin (prvi put je bilo kad su rusili kino Kulturu). Podgoricani pored 3 normalna covjeka vecinom daju glas jednoj hodajucoj komediji, za koga i njegovi umiju samo rec pohvalno da je "ucinjen". Cestitke dragi sugradjani, od danas se zovete da ste svaki od vas na prvom mjestu. Glasali ste za vlast:

1) koja je srusila kino Kulturu;
    2) koja je devastirala dobar dio obale i korita Morace;
    3) koja je sjekla lipe a sadila granitne ploce.

Nekome banalno, a pametnome dosta.

Kratka analiza:

1) DF - efekat Lekic polako ali sigurno "dusi"
    2) SNP - kapa dolje
    3) ELPG - katastrofa za Pozitivnu (da je srece sami bi uzimali ovoliko) a SDP ce po svemu sudeci (ponasanje Ranje i Konevica sinoc) natrag u divni zagrljaj gospodara.

Zavrsio sam sa izborima u Crnoj Gori za dug period.

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,846
    Thanked in
    932 Posts

po meni najveći gubitnici izbora SDP i Pozitivna.Tamni oblaci su se trenutno nadvili nad SDP trend njihovog pada se nastavio i na ovim izborima ako ih DPS otkaci za izbore na nivou drzave a sve su prilike da ce se to desiti ako DPS nadje nekog da ih zamijeni ceka ih sudbina Narodne stranke za njih ce sledeći izbori biti prelomni jer sjeđeti na dvije stolice se ne može vječito.
    Što se tiče Pozitivne posle prvih izbora kad su ostvarili dobar rezultat i kad su kiksali u Nikšiću rekao sam da neće potrajati na duže staze jer su neiskusni u politici.To što nemaju skoro ni jednog iskusnog političara i što su u stranku primali svakavih golubova preletača ih košta žestoko.Koalicija je bila greška i stvarno ne vidim gdje im je bila pamet jer ih je SDP bukvalno povukao na dno.
    Last edited by goldfinger; 26-05-14 at 08:00.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zar moderator moze ovako da osudjuje vlast? Zar ne bi ti trebao bit neutralan?

Cestitam DPS-u na ostvarenom rezultatu u Podgorici. Pokazali smo da i imamo mnogo bolje rezultate bez SDP-a koji ce nam se opet tisnut u bulju, al opet smo mi glavni.

Pozdrav

Thanks Thanks Given 
    307
    Thanks Thanks Received 
    272
    Thanked in
    163 Posts

Quote Originally Posted by Lucianeddu View Post
    Katastrofa. Sinoc sam po drugi put u zivotu bio ozlojedjen i osramocen sto sam Podgoricanin (prvi put je bilo kad su rusili kino Kulturu). Podgoricani pored 3 normalna covjeka vecinom daju glas jednoj hodajucoj komediji, za koga i njegovi umiju samo rec pohvalno da je "ucinjen". Cestitke dragi sugradjani, od danas se zovete da ste svaki od vas na prvom mjestu. Glasali ste za vlast:

1) koja je srusila kino Kulturu;
    2) koja je devastirala dobar dio obale i korita Morace;
    3) koja je sjekla lipe a sadila granitne ploce.

Nekome banalno, a pametnome dosta.

Kratka analiza:

1) DF - efekat Lekic polako ali sigurno "dusi"
    2) SNP - kapa dolje
    3) ELPG - katastrofa za Pozitivnu (da je srece sami bi uzimali ovoliko) a SDP ce po svemu sudeci (ponasanje Ranje i Konevica sinoc) natrag u divni zagrljaj gospodara.

Zavrsio sam sa izborima u Crnoj Gori za dug period.
    Kao da ce ti i od toga nesto biti lakse.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Quote Originally Posted by endz View Post

Cestitam DPS-u na ostvarenom rezultatu u Podgorici. Pokazali smo da i imamo mnogo bolje rezultate bez SDP-a koji ce nam se opet tisnut u bulju, al opet smo mi glavni.

Pozdrav
    Cestitam DPS-u ,uzeli smo najvise.Zasto cestitas dPS-u kad ste to vi?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja nisam u odbor DPS-a, al sam njihov pristalica. Cestitam odbornicima, a ja kao simpatizer te partije porucih da smo ostvarili dobre rezultate ne samo u Podgorici nego i Baru gdje cemo takodje biti na celu.

Pozdrav

Thanks Thanks Given 
    6,265
    Thanks Thanks Received 
    14,056
    Thanked in
    5,341 Posts

Juce se nesto po gradu suskalo da ce SNP udruzit sa DPS-om, ali gradske price, ne vjerujem u ovaj scenario ni 5%

Sto se tice rezultata po meni obiljezio totalni fijasko SDP-PZ i prijatno iznenadjenje SNP koji je napravio zavidan rezultat. Najbolju kampanju su imali i sve cestitke. Nisu dobili moj glas jer su kao i DF prosrpski orijentisani ali za razliku od ovih drugih imaju jasne stavove i ciljeve i vode umjerenu politiku i po meni ovaj put jedini primjer neke "zdrave" opozicije.
    Sto se tice DPS-a, nemate se sto cudit rezultatu. Mozda su jedino Zecani glasali DPS zbog Miga, komsije mu i poznanici. Zbog Mila je rezultat takav kakav je. Da njega nema DPS bi presao u opoziciju preko noci.
    Inace sinoc detalj koji me presmijaaa, kad Milo zavrsava govor i veli: "Evo sada Migo bar sa par recenica da vam se obrati" - vjerujem, nenamjerno aludirajuci da Migo nije ni sposoban za nesto vise Jos u pozadini dje Sveto daje instrukcije ovome sto da kaze, bila je slika ka' kad rezervni igrac treba da udje u teren a menadzer mu daje instrukcije :lolblue: E posteno sam se ismija'

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by endz View Post
    Pozdrav
    Neutralnost moderatora se ogleda u necem sasvim drugom, a ti ubuduće moras biti kulturniji jer odje zbilja nikog ne interesuje sta se tebi tiska i dje ti se tiska.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Lucke 91, ne znam da li te vise mrzim kao cigana ili dps-ovca
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    Lucke 91, ne znam da li te vise mrzim kao cigana ili dps-ovca
    Nabijamo komplekse, postavljamo standarde, rusimo rekorde lagano decko dje ce ti zivci, poludje od nervoze i kompleksa
    Last edited by lucke91; 26-05-14 at 10:10.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    sjah'o kurta da uzjaše murta i to je to....nego, oćemo li sad "mugiće" da zovemo "migići" ?
    Kiljani, Zvončice, kiljani

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Iako generalno ne može biti zadovoljan brojem osvojenih glasova, SDP se našao u situaciji da odlučuje ko će biti vlast u šest gradova. Osim u Kolašinu, Pljevljima i Rožajama, od SDP-a će zavisiti vlast i u Baru, Plavu i Podgorici u kojoj je nastupio u savezu sa Pozitivnom.

tako se to radi, nema te nidje a svi zavise od tebe. sad ce poceti udomljavanje
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne volim DPS, ali SDP mi je makar pet puta odvratniji

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kao sto rekoh i prije ocekujem da vlast u Podgorici i u vecini drugih gradova gdje je takva situacija formiraju DPS i SDP. Pozitivna i Front najveci gubitnici izbora a SNP-ovo aj polako se ipak isplatilo iako su se svi sprdali. Osnovni problem opozicije je Demokratski front i ljudi kao Mandic, Medojevic, Danilovic...u njemu koje niko ne zeli da vidi u vlasti i zato glasaju DPS iz straha. Dosta glasaca SDP-a je tako uradilo na ovim izborima jer su se bojali postizborne koalicije sa ovima i zato su zaokruzili DPS ili nisu izasli pa je koalicija Evropsko lice dobila svega 9% glasova iako mi se cini da je na prethodnim lokalnim izborima sam kandidat SDP-a bez Pozitivne imao bar toliko ako ne i vise. Bez obzira kakvi budu dogovori DPS ce makar jos 5 godina vladati CG na drzavnom nivou i vjerovatno dobiti i sledece parlamentarne izbore i to sasvim moguce samostalno ili sa manjinskim strankama a mislim da ce se u opoziciji ubrzo pojaviti neka nova Pozitivna jer je ova sadasnja ocigledno ispucala potencijal "novih ljudi".
    Last edited by Rastapopoulos; 26-05-14 at 10:46.
    I'm the boss, and you're NOTHING! You get that?

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post
    Sustina je da treba promijeniti DPS i njihov stil vladanja. Kako to izvesti osim tako sto ce se ubijediti njihove pristalice u stetnost politike koju podrzavaju. To je polovina njihovih glasaca, a druga ih glasa sto mora. Znaci treba ohrabriti drugu polovinu da izadju iz tog gvozdenog zagrljaja. Ti ocigledno govoris sta bi bolje bilo za partiju a to vec nije moj interes. Ja govorim sta je bolje za drustvo.
    U principu, vjerovatno je ideja bila da se pokaže da je moguća mirna smjena vlasti koja će ići postepeno i bez ikakvih revolucija, ćeranja i slično. Takav scenario su priželjkivali samo ovi bukači iz DF-a. Time su, vjerovatno, smatrali da će privući dio DPS-ovih birača. No, ni to nije dovoljno.

Predlog da podrze Bojovica i fuzija sa Pravednom je ozbiljan taman kao ta organizacija.
    Moram priznati da sam i sâm imao iluzija u vezi sa Pravednom onda kad se pojavila, zanemarujući mnoga imena na njihovoj osnivačkoj skupštini koja su mi bila krajnje odbojna. U međuvremenu su se zaista pokazali kao neozbiljna organizacija, a nijesam siguran ni da uošte postoji. Pazite ljude koji su bili na njihovj konstitutivnoj sjednici:

- Šerbo Rastoder – destinacija Forum 2010
    - Branko Lukovac – destinacija Forum 2010
    - Rade Ratković – destinacija Crnogorska Demokratska Unija
    - Mihailo Radojičić – nije čak ni potpisao Bojovićevu kandidaturu (tako je napisao jedan od forumaša bliskih pravednoj, a ionako Radojičića nikad nijesam cijenio)
    - Branko Baletić – režiser koji je napravio tako bezobrazan dokumentarac „Video prilozi za istoriju Crne Gore“, koji je imao za cilj pranje biografije Mila Đukanovića. Da budem do kraja jasan, mnogo toga prikazanog je zlata vrijedno, ali toliko selektivno napravljeno da bi čovjek pomislio su za sve krivi Aćim Višnjić i Pavle Milić. Sramno krečenje istorije. Živko Andrijašević i Snežana Rakonjac su za RTCG napravili dokumentarac „Prevrat 98“ o AB revoluciji i upoređujući dva dokumentarca, stiče se utisak da su to bila dva skupa sa različitim govornicima.
    - Stevo Vučinić – Još jedan od onih sa te sjednice koji mi je uvijek išao na živce. Na stranu to, on je bio i scenarista ovog Baletićevog sramnog dokumentarca. I ne samo to, jedan od organizatora skupa zbog kohabitacije crnogorske vlasti sa velikosrpskim nacionalizmom kad je otvaran hram u Podgorici. Podsjećam da je na tom skupu prozivao isključivo Vujanovića, dok Đukanovića ni pod razno, a skupu su prisustvovali neki ljudi iz vrha DPS-a. Sâm Rade Bojović im se nasprdao zbog toga.

Spala knjiga na dva slova, odnosno dva imena – Bojovića i profesora Vujoševića, i sve što vidim su saopštenja koja kažu: Niko ne valja.

Quote Originally Posted by johnny bravo View Post
    Sudbina Pravedne nešto govori i o nama.
    Ne. Sudbina Pozitivne govori o nama. Govori koliko moraš biti nečija marioneta da bi uspio i igrati pod tuđim pravilima. Ukoliko to prekršiš i misliš svojom glavom, nagrabusio si. Govori i rezultat na Cetinju đe im se broj glasova prepolovio, te su zbog toga u Podgorici morali ući u savez sa kompromitovanim SDP-om da bi pokušali da opstanu.

Sve vam se svodi na isto. A ovi silni savjeti koji idu ka ELPG a koji su svaki toliko razliciti jedni od drugih dovoljno govore da su postupili najbolje ovako kako jesu a bilo koji savjet forumaski da su usvojili rezultat bi bio jos gori.

U ovim uslovima, pri ovim pritiscima besmisleno je pricati o analitici. Jednostavno rezultat bi bio isti ma sta da su uradili.
    Bingo. 5 ljudi – 5 savjeta. Da ne govorimo o tome da su ti savjeti dijametralno suprotni jedan sa drugim. A niko neće da glasa.

Quote Originally Posted by Lucianeddu View Post
    Ukoliko to urade biće sramno, s tim da me od SDP-a ništa ne može iznenaditi. Valjda postoji koalicioni sporazum, i ako ga prekrše ispašće najgori na političkoj sceni. Sumnjam da im je i 1 % glasača ELPG dalo za to mandat.

Što da urade? Da naprave neku vrstu saveza sa opozicijom pod jasnim uslovima, a to važi i za sve opštine u kojima se SDP i Pozitivna pitaju, izuzev Pljevalja. Tu bi isto dobro došla promjena vlasti na lokalnom nivou.

Interesantno, ogroman broj Bošnjaka je glasao za SDP. Takođe, popriličan broj Srba glasa za DPS (?!) jer su Andrijevica, Berane i Pljevlja to pokazali. SNP je i dalje dominatno srpska, što je i logično jer je pitanje ima li jednog Crnogorca više koji je u vrhu partije. Ipak, ušli su u skupštinu Petnjice pa bi se reklo da pokušavaju nešto napraviti po tom pitanju, s tim što mi se čini da to neće ići lako, naprotiv. Crnogoraca u rukovodstvu DF-a ima, ali ostajem pri tvrdnji da su 99 % njihovih glasača najradikalniji Srbi i oni koji se izjašnjavaju kao Crnogorci a govore „ne postoji crnogorski jezik“, „ne postoje Bošnjaci“, psuju majku, tursku, šiptarsku, dukljansku. Ponavljam da mi nije cilj da nacionalno dijelim, ali kad su svojevremeno bile Bešićeve ankete po nacionalnoj opredijeljenosti birača, smatram da i to valja pomenuti.

Eh, nešto razmišljam. Kad je DPS ovoliko sa Migom uzeo, kako bi onda tek da je ko malo elokventniji tipa Lukšić. Glat bi prebacili 52 %. Tužno.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Aj' polako !
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    Svrha koalicije SDP-a i Pozitivne jeste da se kroz politički blok prezentira nešto što će biti viđeno kao "nova ponuda" i tako animira što veći broj birača da toj koaliciji da glas.
    Postoji pristojan broj glasača koji ne bi glasali ni SDP, ni PCG samostalno, no spremni su koaliciji dati glas. Pogotovo koaliciji na čijem je čelu čovjek kojeg bi ličnom biografijom (uglednog profesora i čovjeka bez mrlje) poželjela svaka partija.

Da su SDP i PCG izašli samostalno, najmanje jedna partija od njih nalazila se u riziku da ne prođe i tako prospe glasove. No, mnogo gore po nju bio bi politički šamar zbog činjenice da nema odbornike (pa ni težinu) u glavnom gradu. Jer ako ne postojite u glavnom gradu, vi i nijeste relevantna politička partija.

Dakle, odluka dvije partije da nastupe u koaliciji bila je, strateški gledano - odličan potez.
    To je win-win situacija za obije članice i bez političkih štetnih nus efekata.

Međutim, iako očekujem da će partneri nakon izbora ostati zajedno i voditi (makar u početku) usaglašenu politiku, ubijeđen sam da ove partije na ovu koaliciju gledaju samo kao na prevozno sredstvo do cilja i na kratak rok.
    Uopšte ne bi trebalo biti iznenađenje ukoliko nakon izbora (kada koalicija obavi svoju svrhu zbog koje je i nastala) svako nastavi svojim putem.
    Zapravo, koalicija će se produbiti samo ukoliko dva subjekta budu u poziciji da odlučuju o novoj vlasti u PG.

Toliko o tome - zašto koalicija SDP-a i PCG?

Što se tiče mogućeg osjećanja prevarenosti birača (zbog postizbornog izbora ovog ili onog partnera), o tome nema ni govora. Svaki birač SDP-PCG već sada je jasno upoznat sa mogućnošću da koalicija za partnera odabere i srpske partije i DPS.
    Ko te (vrlo jasne) poruke iz SDP-a i PCG ne želi da čuje, taj ima neki ozbiljan problem sam sa sobom.
    Druga je stvar što ja smatram da platforma "svi dolaze u obzir" uskoro neće biti ni mudra, ni moguća, ali, da ne trčimo...Idemo u korak s vremenom i vrlo brzo će se i to pitanje nametnuti...
    Malo vremeplova, i .. gdje su one procjene u procentima?

Hvala Lepo

in bed with Eva Simons 26°21'29.9"N 127°47'02.0"E
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

oće li Migo izać na 29 mandata?

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,846
    Thanked in
    932 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Iako generalno ne može biti zadovoljan brojem osvojenih glasova, SDP se našao u situaciji da odlučuje ko će biti vlast u šest gradova. Osim u Kolašinu, Pljevljima i Rožajama, od SDP-a će zavisiti vlast i u Baru, Plavu i Podgorici u kojoj je nastupio u savezu sa Pozitivnom.

tako se to radi, nema te nidje a svi zavise od tebe. sad ce poceti udomljavanje
    Sve to stoji na lokalnom nivou ali kad dodju parlamentarni izbori sto onda?Cesto se desavalo da lokalni izbori samo nagovijeste stanje na parlamentarnim izborima ako je tako SDP nema sto da traži naročito ako se vidi da na sjeveru Bošnjačka stranka ojačala u nekim opštinamai da im je uzela veci dio glasova , da su u PG oslabili jedino im ostaje Bar a ni tu nisam siguran da će ljudi glasati kao na lokalnim izborima
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    460
    Thanked in
    242 Posts

Tuzno da je ovaj kandidat dobio podrsku 50.000 podgoricana, svako drugi na ulici misli da je Migo dobar za gradonacelnika?
    Prosto nevjerovatno, da se zapitas odakle ja u ovom gradu zombija.

Opozicija, kad bi bila prava opozicija, lako bi nasli nacin da zajedno upravljaju gradom. Neka kao u BG postave trojicu ravnopravnih "gradonacelnika" svaka partija po jednog pa neka krenu da rasciscavaju teren.
    Neka ove fantomske glasace sa konika (rome,askale I ostale) napokon vrate kucama, da nam ne brane Crnu Goru oni od NAS.

Nazalost vjerovatno ce se neki odbornik prodat za neki plac u gornjoj gorici ili daljmu I od svega nece biti nista.
    Ali makar mi je drago sto su ovi izbori pokazali da ce SDP da nestane sa politicke scene, usli u vlast ili ne isti im je djavo.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Eh, nešto razmišljam. Kad je DPS ovoliko sa Migom uzeo, kako bi onda tek da je ko malo elokventniji tipa Lukšić. Glat bi prebacili 52 %. Tužno.
    dobra analiza samo se oko ovoga ne bi slozio sa tobom, kod DPSa nije bitno ko je na listi dok iza one crtice stoji Milo Djukanovic.
    ovo su sada izvukli dobrom igrom, Miga stavili tu zbog Zete a ovamo su znali da ce navuc na Mila, poslove itd.
    nema smjene vlasti dokle je god DF tvrda Srpska struja koja ne priznaje nista Crnogorsko. kad ljudi u DF prelome i priznaju zastavu, himnu i u opste drzavu onda ce doci i do smjene.
    ovako skoro svaki Crnogorac zazire od te koalicije i ja mislim da je vise stetilo SDP Pozitivnoj to sto ovi nijesu htjeli da kazu da ce bez problema prihvatiti uslove (platformu).
    tako su onemogucili SDP+ da cvrsto kazu da nece sa DPSom, jer ce vise izgubiti biraca (tvrdih crnogoraca) nego sto bi dobili drugih da su rekli da ce sa DF u bez pogovornu koaliciju.

primjer SNPa koji je kako Milo kaze i priznao simbole , i ja sam jednom rekao sve vise djeluju kao gradjanska partija i da se oslobode nekih likova tamo i ostave DF da srbuje ojacace kao partija.
    Last edited by lepetanac; 26-05-14 at 11:06.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Nije poenta sto je DPS dobio svoje glasace i simpatizere o cijim brojkama znamo odavno iako se neki svjesno zavaravaju u toku kampanje.. Poenta je sto ostatak od 50% glasa za bilo koga a jasno je da ce DPS sa bilo cim u ponudi (ili sprdnji) dobiti standardnu cifru...

Hvala Lepo

in bed with Eva Simons 26°21'29.9"N 127°47'02.0"E
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

neče SDP nestat' - al će zato pozitivna da ode u krasni..

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Da, ako DPS ne pozove prije Pozitivnu ka sebi nego SDP... A DPS je kivan dobro na "igru iza ledja" SDP-a..

Hvala Lepo

Page 176 of 185 FirstFirst ... 76126166172173174175176177178179180 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)