Becic je SNP-ov Lekic, dzoker. Trebalo bi da ga odmah promovisu u vrh partije, da njemu i Damjanovicu daju vise prostora, a dinosauruse skrajnu (po mogucnosti - u Sibir).
Jedini problem je sto uspjeh Becica u teoriji moze da slabi i raslojava opoziciju, i ide na ruku DPS-u, jer umjesto jednog centra sa koncentrisanom moci, odnosno veoma jake opozicione formacije, sto je DF bio do sad, dobijamo dvije umjereno jake, koje ce izmedju sebe dijeliti glasove, a to gledamo poslednjih 25 godina i ne daje nikakav rezultat. Zato bi za opoziciju najbolje bilo ujedinjavanje u jedan front, uz pomenuti uslov penzionisanja opskurnih likova, narocito iz Mandiceve kolone.
Uh kako je Časlav pokisao..
Ad astra.
Chaki je malo nervozan
Sent from my HTC One using Tapatalk
Bez potpisa.
evo časlav projektuje 30 mandata MAŠALA
ja mislim ako DPS ne osvoji vecinu da bi najveca pobjede opozicije bila da podrzi Becica mislim na Pozitivnu i SDP uz uslove da se mora slusati himna sto je dokazano da SNPu nece biti problem, onda je lopta kod DF koji ce morati da se slozi sa time i pokaze da je protiv DPS ili da se i on poce samougasivati
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Eto barem nam Chaki objasni zasto CDT ne daje slicne procjene
Samo da vas pozdravim, posto mi javljaju da na CDM forumu brinu o meni. Pozdrav iz Bara, vidjecete kako SDP kida, ubrzo.
ELPG mogla mnogo bolje, ali to je sto je. Pisemo kasnije. :*
SDP dobar rezultat u Bar.
BAR: Prema 90% obrađenih glasačkih listića i nezvaničnim podacima, DPS je osvojio 6627 glasova, DF 4670, SDP 4360, SNP 1600, Pozitivna 1200, Bošnjaci, Muslimani i Albanci 1357, Barska lista 400, a Liberalna partija 300 glasova.
Ad astra.
Sve to lijepo zvuci ali se nece desiti barem jos sledecih 5 godina jer ta Mandiceva kolona nazalost donosi tom Demokratskom frontu vecinu glasova koje ovi dobijaju i tih 15-20% naroda jos uvijek pada na tu srbocetnicku pricu i dok god to bude tako Mandic, Danilovic...i ostali ce biti na vrhu ili pri vrhu te grupacije. U svakom slucaju drago mi je zbog momka Becica unio makar malo svjezine.
Last edited by Rastapopoulos; 25-05-14 at 21:42.
I'm the boss, and you're NOTHING! You get that?
g. konjevic samo sto ne place uz ponavljanje 10 puta 'niko nema apsolutnu vecinu'.. kao da ponavlja mantru...
Hvala Lepo
moze li doj do koalicije dps-snp? dje su im dodirne tacke?
Svima njima puca ona rabota za prave probleme podgorice vjerujte mi
Podgorica Podgoricanima!
Kakav pun pogodak albanske koalicije sto je forsirala odbornika u pg.
Ako SDP ne izda;
Gasi DPS :mrgreen:
Migo gradonacelnik Podgorice!
Odoh da slavim pa se cujemo.
Poslato iz staba DPS-a.
Uh kako se puca u Rožaje.Blago nama.
Ad astra.
SNP-u svaka čast,mislio sam da iz jednocifrenih neće izlazit.
DF par % manje od mojeg očekivanja,al' oko 30% je ok rezultat.
O sdp-u ništa dobro ne mislim ali je očigledno da će se Krivi,i pored katastrofalnog rezultata,pitat' o vlast u pg,što je i bilo očekivano. PCG (ako što misle o sebi) mora dobro da se zamisli-oni su bukvalno pred nestankom i ova priča o ''trećem putu'' i mantranje ''da su svi isti'' im definitivno niđe ne prolazi. Ako ih Krivi isporuči dps-u,mogu polako put kuće...
A to da 46-7% ljudi u pg može da glasa dps-ovo polupismeno stvorenje je poseban spektakl...
Shit has hit the fan !
ELPG da se izjasnila prije izbora sa kime ce ne bi joj nista doprinijelo naprotiv jos vise bi joj narusilo rejting i odustali bi od svojih principa.
ELPG je po svim sondazama javnog mnjenja se kretala izmedju 10-13 % tako da je ostvarila rezultat u granicama ocekivanog. Obzirom da oni jedini idu u izbornu tucu otvorenog garda sa ambicijom da uplivaju u tvrdo glasacko tijelo DPS-a i zbog toga zasluzuju respekt jer jedini pokusavaju sustinski promijeniti nesto. Glavni krivac za ovakav rezultat DPS-a je sam Front koji je toliko autogolova dao u finisu kampanje i tako se depesovski obrusavao na SNP i Pozitivnu da je to bilo za nevjerovati. Njima ni sam nedostatak posjecenosti na tribinama nije bio znak da ukljuce alarm nego ih je dodatno postaklo da atakuju bez rezona sve zivo.
Znaci ELPG nije trebala postupati u kampanji ista drugacije od onog kako jeste. Svakim drugacijim ponasanjem u drustvu kakvo je crnogorsko i sa gradjanima koji nemaju osnovno politicko obrazovanje i u kojem Front i DPS mogu biti dominantne snage nije se realno moglo vise.
Kako sam Bogojevic u zadnjem suceljavanju kaza, ako nas neko glasa da bi usli u koaliciju sa DPS neka nas ne glasa, ako nas neko glasa da bi usli u koaliciju sa Frontom neka nas ne glasa. Ja sam im dao glas i povjerenje da bi promijenili sustinski nesto. Hoce li uspjeti u tome i kako ce se snaci sudicu im na nekim sljedecim izborima.
Poslato sa moje cukalice
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks