DPS nema većinu.
EL bas, bas lose u PG, ali ce se zato SDP potruditi da istrguje tih svojih 4-5% na najbolji moguci nacin.. po njih, naravno.. Sve ce oci biti uprte u njih u narednom periodu. A i DF ce morati malo vise da olabavi, ako misle da otrgnu glavni grad iz šapa DPS-a...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
DPS nema većinu.
Ad astra.
Preci ce albanci cenzus sad i eto jednog mandata.
f6
U BARU ne moze dps sam, sdp raznio po nekim pricama.
Ja koliko znam, sad po Zakonu, ne mogu da se odbornici prebacuju kao u Niskic, nego ako predjes u drugu stranku, mandat ostaje partiji.
Ministri sa opozicionim nastupom nisu baš prošli kako su očekivali-ne bez zadovoljstva podsjećam na moju prognozu da neće imati dvocifren procenat glasača.
Apsurdno je sjedjeti u vladi a biti kao neka opozicija.
Dobro će biti po mom mišljenju ako DPS sam bude mogao da formira vlast u Podgorici.
Ima jos 30% da se obradi od uzorka..Koliko treba DPS-u za vecinu?
Migo na korak od apsolutne...jbt..
Posle ovoga više ne možeš ni reć' : ''Milo da kandiduje i magarca,dobio bi'' ,jer ovo je ravno tome![]()
Shit has hit the fan !
Na osnovu 88% obrađenog uzorka po CDT-u u PG je ovakva situacija:
Finalni odziv je 70,1% ili 104.500 birača, a to se rasporedilo otprilike ovako:
Za Evropsku Crnu Goru Milo Đukanović - 46,3% (oko 48.400 glasova) - 28 mandata.
Demokratski front - 28,7% (oko 29.900 hiljada glasova) - 17 mandata
SNP - 14,9% (oko 15.500 glasova) - 9 mandata.
Evropsko lice Podgorice - 8,8% (oko 9.100 glasova) - 5 mandata
CDT_CrnaGora @CDT_CrnaGora ·
UPDATE: Na osnovu 88% obrađenog uzorka, nijedan učesnik lokalnih izbora u Glavnom gradu nije osvojio apsolutnu većinu #izboripg #izboricg
Ad astra.
U Baru je sdp ostvario dobar rezultat.
A dps je u sadasnjem momentu slab.
DF je dosta jak.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
This time next year we'll be millionaires
Koalicija "Za Evr. CG" 46,3% (28 mand), DF 28,7% (17 mand), SNP 14,9% (9 mand), koalicija "Evr. lice PG" 8.8% (5 mand) #izboripg #izboricg
Albanska koalicija 1,3% (oko 1.300 glasova) što znači da ne prelazi prirodni prag i ne ulazi u opštinski parlament #izboripg #izboricg
Ad astra.
Lagano su ovi koji su bili ni tamo ni ovamo glasali SNP i to dosta Crnogoraca ,bas nesto sto nijesam mogao ni da zamislim.
Bechicu svaka ti dala, ipak ima vishe od 1% ljudi kojima je bitno i shta se zapravo pricha u kampanji... Pozitivna mozhe da se ugasi odma $utra, veliki kiks sdp-a koalicija sa njima...
Sent from Tapatalk
#fakenews
najrealnije da se desi Nikšićki scenario od svih opcija
Cestitke momku "mladost ludost" :-) Moralni pobjednik.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks