evo ti klipovi stranica prije
Pa i nije. Dozvoljeno je samo davati informacije o ukupnom broju izašlih građana, a nikako pojedinačno.
Ako primijetite da neko naglas čita brojeve iz spiska (ili ih zapisuje), slobodno prigovorite - to se radilo i radiće se dok god se to "dozvoljava" po odborima.
I još jednom da ponovim: način za manipulaciju ovog tipa je i preko poziva za glasanje. Ili ih ne nosite (jer vam ne treba) ili ga ponesite, ali nikako ne ostavljajte tamo.
Ako sam u snimljenom materijalu iz Bara dobro čuo jedan od "inspektora" se drugom obraća sa predsjedniče (1:43)
Da li se radi o predsjedniku neke partijske organizacije ili predsjedniku biračkog odbora? Ukoliko je riječ o ovom drugom, a dešava se u neposrednoj blizini biračkog mjesta, onda možda reakcija "inspektora" spada u njihovo pravo.
Vidim ja na što ciljaš, ali ovi se ljudi nijesu mnogo bunili što im neko prilazi, otvara automobil, uzima papir itd. Možemo spekulisati zašto je to tako, ali, na kraju krajeva, zar nije svejedno?
Jošte nijesmo toliki divljaci, ja mislim.
★
Kakvo pravo? O kojem je zakonu tu rijec? Nose li ti ljudi sluzbene legitimacije ili ovako silnicki imaju pravo da postupaju sa bilo kojom osobom u privatnoj svojini - automobilu? Da li je objavljeno gdje su te sigurnosne zone gdje ljudi ne treba da se nadju u toku izbora ili sta vec? Sve te izborne jedinice su obiljezene u krugu djelovanja tih jedinica?
Nista mi nije jasno...
Hvala Lepo
Znaci nije problem sto neko vodi spiskove (sto ne smije) nego je problem ovaj sto ga je otkrio da to radi. E pa…
Kakvo spekulisanje, ne zanima me zasto neko u civilu bez legitimacije napada neciju privatnu svojinu i silnicki se ponasa prema bilo kome, i jos otimaju privatnu dokumentacuju, naredjuju nesto itd... Ovo je u civilizovanoj i sigurnoj drzavi nepojmljivo. Nisam dosla u Ukrajinu nego u CG.
Ima li CGsluzbe za obezbedjenje imovine i lica gradjana?
Amerikanci su po Vama divljaci? Zivjeli ste ili ziviti sa njima? Gledali na TV?Jošte nijesmo toliki divljaci, ja mislim.
Ja se nigdje ne osjecam sigurnije u svijetu nego u USA, a sad sam prestravljena ovom "sigurnoscu gradjana" u CG, i organizovanim paraformacijama..
Koji persun ostadoh u PG danas ... haos..
Hvala Lepo
u CG je sam koncept privatne svojine takav da svako moze da ti otme bilo sta i da eventualno zavrsi sa 3 mjeseca a ti ako ga taknes dobijes par godina![]()
She is only here to annoy herself!
Mene samo jedno zanima, a to je da mi prosto u glavu ne moze uci kako se u ovoj crnoj zemlji nista ne moze odraditi po zakonu i propisima.Dolazimo do toga da su ovdje ljudi spremni da po cijenu krvi, gubljena casti i morala, spremni da rade svakakve poslove samo da ne bi izgubili svoje toliko godina cuvane funkcije i privilegije.
Sta mislite ko ce da pobijedi u bar?
Imam dojavu da DPS gubi zestoko...
da ne bude iz 2 u 1 ?
...
Što će se Draži štucat noćas haha.
Ovoga divljega naroda.
14:06 Na biračkom mjestu br. 5-A u Tološima maltretiraju posmatrača MANS. Prema informaijama koje imamo na licu mjesta je policija - See more at: http://www.mans.co.me/arhiva/2014/05....YICfenDz.dpuf
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Dovoljno je da svako ko ima imalo zdravog razuma procijeni da li mu je bolje glasati za nekog ko ne umije da sastavi prosto-prosirenu recenicu.Naravno govorim za ove koje nisu pod neposrednom vlascu partijskih vladara u ulozi suznja i sigurnih glasova.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks