Iskreno govoreci ja ne znam nikoga ko je za Front i DPS. Ti ljudi kao i rezultati koje ostvaruju na izborima su mi misterija. Niti razumijem sto bi ih iko glasao pored ocigledno ubjedljivije i kvalitetnije alternative.
Poslato sa moje cukalice
Sva 4 nosioca su klasicni ameteri koji bi trebalo da vode grad od 200k. i prijestonicu jedne evropske drzave.
Koji god od njih bude na kraju izabran za gradonacelnika bi trebao odmah da podje kod dr Despot Mugija na ubrzani kurs upravljanja gradom.
Realno.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
I to je tvoj odgovor? Dobro..
I sta mislis da bi bio savjet naseg "graditelja"? Mislim da bi glasio nekako ovako: "Sinko, ako kroz tvoje ruke bude proslo milijardu eura ka' sto je kroz moje, mozda i ti budes izgradio koliko sam i ja.."
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Pa eto Milo Djukanovic. Natovario je na svoja ledja ogromno breme kriminala, korupcije, nepotizma, ....
Kada bi se svega toga uspio nekako otarasiti i sjutra poceti od nule (sto je nazalost nemoguce) on bi bio odlican politicar.
Covjek zna znanje, a sve preko nashih ledja.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Eto te kao Kurir i Informer izvrces izjave i izvlacis iz konteksta.
Koliko je trenutni gospodar CG bio dobar izbor prije 23 godine najbolje pokazuje danasnja sumorna stvarnost. J.ba nam je majku svojim pocetnickim greskama zajedno sa onom pijandurom od M. Bulatovica.
Logican put svakog politicara je lokalni poslanik-neka funkcija u gradu-gradonacelnik-mjesto u vladi-premijer
Svako preskakanje jedne od karike u ovom lancu vodi do gresaka koje skupo kostaju narod i drzavu.
Eto to je poenta cijele moje price
V.Drljevic-DAN
TBOK, rules :-)
Mugi za premijera, like!
A ne, njemu bih ja dao da rukovodi nekim projektima dje bi bio u govnima do gushe. Recimo, kanalizacija za CG primorje.
Pocistio bi dr Despot sva ***** za 5-6 godina, garanciju vam dajem
V.Drljevic-DAN
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ove opcije su iz godine u godinu gore, mislim da nikad nije bilo gorih opcija. S obzirom na to da se pg kao grad urusava i tone(necemo racunati kruzne tokove i polu asfaltirane ulice u napredak), ovi izbori cine sliku i priliku kakvo je stanje u gradu.
Podgoricani nista ne rade, manjina je izbjegla nedje. Vecinu poslova u taksi udruzenjima,marketima, kladionicama, pumpama, buticima, kaficima i sl, rade niksicani i sjevernjaci. Ovo je mnogo primjetnije u zadnjih godinu dana. Stanje je vise nego alarmantno, a nidje naznake poboljsanja. Srecno svima koji su ovdje.
:lolblue:U Kolašinu na izborima učestvuju DPS, koalicija Pozitivna-SDP, DF, SNP, Grupa birača „Šule i Mikan sa građanima Kolašina”,
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Zamislite da Migo danas pokida' i osvoji 29-30 mandata. Kakve bi samo bile face ovih opozicionih blavora :-)
Vec zamisljam Medove i Milaciceve nenadjebive twitove. Oko 21sat treba nabavit dosta sjemenki i kokica
V.Drljevic-DAN
Danasnji dan:
![]()
Da oće napravit te biciklističke staze više, pa neka pobijedi ko goj ote.![]()
Last edited by Viscount; 25-05-14 at 03:51.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Svanuo je divan dan divan dan, našim građanima dan za dužnost i glupost.
Otvaram kladionicu za lokalne izbore u Podgorici. Neki su već prognozirali. Pozivam i ostale. Najbliži forumaš kao nagradu dobija statuu Bešića i počasni položaj prvog prognozera CDM-a.
DPS 42%
DF 31%
SDPPCG 12%
SNP 11%
Svi nešto počinjete priču sa imam jednog druga, pa imate li drugarice đavo ponio kompjutere tablete i telefone, puštite drugove po čitav dan družite se malo i sa drugaricama. Svejedno je ko će pobijedit, dps će kupit onoliko odbornika koliko mu treba da i dalje vrši vlast.
Vala ako ćemo pravo ponuda za nekog ko želi da se vlast preseli malo na klupu za rezervne igrače nikad nije bila bolja a kandidat vlasti nikad tanji-oće li imati to ikakvog efekta na birače ne mogu da dočekam pa da vidim.
Ako bude kako se bojim-da Migo oduva sve u društveno političkom smislu prestajem da postojim kao birač jer ne vidim svrhu .
Pa nevjerovatno kako se olako mijenja istorija, sto je ovo. Radi mladjih, Bulatovic je 92 podrzao Holbrukov plan koji je znacio razilazenje svih republika, pa tako i CG.
Nego je dobio tefter od aktuelnog premijera, Sveta i ostalih glavesina u CG tad da ako ne povuce potpis, nema se sto vracati u CG
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bila je i verzija o čekanju na aerodrom, koja je uključivala prijetnje po život. Opet je u glavnoj ulozi bio veliki Crnogorac Milo tada u ulozi velikog Srbina.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks