View Poll Results: Za koga ćeš glasati?

Voters
143. You may not vote on this poll
  • DF - Miodrag Lekić

30 20.98%
  • DPS - Slavoljub Stijepović

15 10.49%
  • SNP - Aleksa Bečić

8 5.59%
  • Evropsko Lice Podgorice(PCG i SDP) - Dr Dragan Bogojević

46 32.17%
  • Ostali

7 4.90%
  • Neću izaći na izbore

37 25.87%
Page 148 of 185 FirstFirst ... 4898138144145146147148149150151152158 ... LastLast
Results 3,676 to 3,700 of 4615

Thread: Lokalni Izbori - 2014

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Ponedjeljnik je kao i obicno poslije izbora, a svaki put pricam sa puno ljudi i naravno niko ne zna nekog da je glasao dps, a oni po pravilu uvijek dobijaju iako ih niko ne glasa.
    Ovaj put izbore ne dobijaju, ovaj put ih dobijau.

Thanks Thanks Given 
    893
    Thanks Thanks Received 
    1,317
    Thanked in
    694 Posts

Nije Neron nego Kaligula ali ne mijenja na stvari.

Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
    Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

I meni se cini da se pustiti nece.. Oni ko vitezovi okruglog stola, nema sanse da iko njihov padne za bilo sta, a zato i bilo sta podignu i slave.
    Samo da mi je znati ko je g. Djukanovicu predlozio ovog njihovog kandidata...
    Milo mi je sto znam da neki moraju glasati za to "bilo sta" sto naredi baza.
    Jedva cekam da ih vidim posle izbora. Sad su sigurno manje "uracunljivi", pa....

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    ne znam ni ja odakle to da DF glasaju samo Srbi ali eto ja ni u drustvo ni u porodici nemam ni jednog glasaca DF da je Crnogorac niti sam cuo za njega. Sve DeeFovce koje ja poznajem su srbi ali bas svi do jednog.
    to je stvaran zivot a ovo po net sto neko vice da je velik liberal al glasa DF je isto kao sto neko kaze da je sada stigao sa Maldiva a nije sa Konika mrdnuo vec mjesecima.
    ovdje se moze sve i svasta napisati dok u stvarom zivotu realnost je malo drugacija.
    Znaci misljenja su podijeljena... ti tvrdis jedno a matematika drugo.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ja ne znam nikoga ko je za DF... Zanimljivo hm... SNPovce da, DPSovci masovno, SDP da, Pozitivna da..... Boh...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Ne znam cemu sad ovo otvaranje pitanja ko glasa front, apsolutno je tacno da ga ne glasaju samo Srbi, ali u birackoj strukturi fronta Srbi ucestvuju sa nekih 95 %.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Imam druga jednog, crnogorac iskren i on i njegovi oduvijek, nikad ga nesto nije politika interesovala, ne voli DPS, ali od izbora parlamentarnih poceo da glasa za Pozitivnu i bio aktivista, medjutim na ove izbore mi kaze brate ja necu izlazit jer su usli ovi u koaliciju sa SDP-om, i kaze kako je jedini razlog jer je on pravoslavac i ide u kanonsku crkvu jer zna da crkva i nacija nemaju veze, i ne podrzava CPC ako ga ne prizna ostatak pravoslavnog kanonskog svijeta, a svjestan je kakva je politika SDP-a po pitanju srpske crkve, i jednostavno kaze da bi pljunuo na sebe ako da glas koji ide djelimicno makar SDP-u.... kaze da je takva situacija sa cijelom njegovom porodicom i dosta poznanika.... mislim da i zbog ovog razloga pozitivna moze izgubit dosta glasova...
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    2,040
    Thanks Thanks Received 
    6,283
    Thanked in
    2,922 Posts

Mislim da najbolje iz DPS-a znaju kako se osjećaju glasači Pozitivne, DF-a, SNP-a, ...
    Mislim da najbolje iz DF-a znaju kako se osjećaju glasači Pozitivne, SDP-a, DPS-a, SNP-a, ...
    Mislim da najbolje iz ... nastaviti niz

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Imam i ja druga, isto Crnogorac, veli prije bi Mandica glasao nego Miga mutavog.
    Jes' bgm, bas veli da bi volio da vidi kakva avetinja covjek mora biti da bi glasao poluretardiranog covjeka.

A bjezite sa spinovanjem raspadi jedni.

Ne znam ni sto se javih odje.

Sent by iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Imam druga jednog, crnogorac iskren i on i njegovi oduvijek, nikad ga nesto nije politika interesovala, ne voli DPS, ali od izbora parlamentarnih poceo da glasa za Pozitivnu i bio aktivista, medjutim na ove izbore mi kaze brate ja necu izlazit jer su usli ovi u koaliciju sa SDP-om, i kaze kako je jedini razlog jer je on pravoslavac i ide u kanonsku crkvu jer zna da crkva i nacija nemaju veze, i ne podrzava CPC ako ga ne prizna ostatak pravoslavnog kanonskog svijeta, a svjestan je kakva je politika SDP-a po pitanju srpske crkve, i jednostavno kaze da bi pljunuo na sebe ako da glas koji ide djelimicno makar SDP-u.... kaze da je takva situacija sa cijelom njegovom porodicom i dosta poznanika.... mislim da i zbog ovog razloga pozitivna moze izgubit dosta glasova...
    Dobar pokusaj

Cilj je dakle privuci Crnogorce koji idu u crkvu da ne glasaju koga drugog lise dps-a, pa kao stavovi sdp-a su velika smetnja. Vecini koja makar malo drzi do Crne Gore je sdp gadan radi brakova sa vama, crkva tek dodje pri kraju liste.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by 11/11/11 View Post
    Imam i ja druga, isto Crnogorac, veli prije bi Mandica glasao nego Miga mutavog.
    Jes' bgm, bas veli da bi volio da vidi kakva avetinja covjek mora biti da bi glasao poluretardiranog covjeka.

A bjezite sa spinovanjem raspadi jedni.

Ne znam ni sto se javih odje.

Sent by iPhone using Tapatalk

Javio si se po zadatku isto kao ovaj lucke91, vi odje ne pisete volonterski vi ste saucesnici, poslije izbora cete pisati pomirljive tonove da opravdate vasu ko zna koju po redu sramotnu koaliciju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jel ti drug Filip Vujanović ?

... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Baš dobar pokušaj lucketa. Negdje je čini mi se iskazao svoje afinitete ka MPC. I onda prosipa dps retoriku strašenja četnikom Mandićem. Poštovalac onih koji su slika i prilika najtvrdokornijeg četništva peca ovdje neke Crnogorce na strah od pajaca Mandića. Pravi reprezent DPS-a. Niti ideologije,niti principa,samo manipulacija.

Послато са HTC Desire C уз помоћ Тапатока

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Quote Originally Posted by Aquaria View Post
    Upravo sam došla kući, a u sandučetu i na vratima po flajer EL. Toliko o poštovanju predizborne tišine
    "Izborna propaganda preko medija i javnih skupova prestaje 24 časa prije dana održavanja izbora."

Dakle, zakon nije prekršen, u zakonu se pominju samo javni skupovi i propaganda preko medija, a kačenje flajera na vratima nije ni jedno ni drugo.
    Last edited by chucknorris; 24-05-14 at 21:49.
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Što se tiče priče o tome da Crnogorci ne glasaju DF, to je glupost. Ljudi koje ja znam uglavnom zbog Lekića glasaju/simpatiziraju DF

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by opmne View Post
    Dobar pokusaj

Cilj je dakle privuci Crnogorce koji idu u crkvu da ne glasaju koga drugog lise dps-a, pa kao stavovi sdp-a su velika smetnja. Vecini koja makar malo drzi do Crne Gore je sdp gadan radi brakova sa vama, crkva tek dodje pri kraju liste.
    ja sam ovo napisao kao iskustvo bas nidje veze za moju partiju i bez ikakvog cilja nego da se nadovezem kad se vec to pitanje povuklo.... a vama je dzabe ista pricat jer od tolike paranoje samo o propagandi mislite i teorijama zavjere
    Quote Originally Posted by Tattoo View Post
    Jel ti drug Filip Vujanović ?

izmedju ostalih, i on mi je prijatelj i dobro se poznajemo
    Quote Originally Posted by Superhik View Post
    Baš dobar pokušaj lucketa. Negdje je čini mi se iskazao svoje afinitete ka MPC. I onda prosipa dps retoriku strašenja četnikom Mandićem. Poštovalac onih koji su slika i prilika najtvrdokornijeg četništva peca ovdje neke Crnogorce na strah od pajaca Mandića. Pravi reprezent DPS-a. Niti ideologije,niti principa,samo manipulacija.

ja nikad nisam ni krio moju vjersku opredijeljenost jer prosto iako sam Crnogorac ne mogu podrzavat nekanonsku crkvu od koje se ogradjuje cijeli pravoslavni svijet. Vecina forumasa ovdje to zna koji su ranijih godina polemisali sa mnom. Vjeru i naciju ne mijesam i ne padam na fore sdp-a o prototipu pravog crnogorca. DPS je po tom pitanju vrlo jasan, naglasava razdvojenost crkve od drzave, to je Milo i ponovio prije neku noc kod Sukovica, i apsolutno se podrzava multikonfesionalnost. A tebi isto kao i ovom gore kazem, dzaba vama prica ako ste toliko paranoicni da u svemu vidite agitovanje i cuda bas me boli uvo za koga cete glasat
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by chucknorris View Post
    "Izborna propaganda preko medija i javnih skupova prestaje 24 časa prije dana održavanja izbora."

Dakle, zakon nije prekršen, u zakonu se pominju samo javni skupovi i propaganda preko medija, a kačenje flajera na vratima nije ni jedno ni drugo.
    Lukavo, lukavo (od njih)

P.S. Ovo je okačeno u periodu između 14 i 21h, čisto da dodam.

Thanks Thanks Given 
    455
    Thanks Thanks Received 
    2,964
    Thanked in
    1,465 Posts

Imam i ja jednog druga, ali da ne duzim pricu pouka je da treba da glasate kao i ja jer sam ja u pravu a vi niste samo jos to ne znate. Vjerujte mi jer sam covjek od povjerenja i ne bih nikad slagao OSTRRR!
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Kad smo kod drugova imam i ja par dobrih drugova.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

[QUOTE=lucke91;3742911]ja sam ovo napisao kao iskustvo bas nidje veze za moju partiju i bez ikakvog cilja nego da se nadovezem kad se vec to pitanje povuklo.... a vama je dzabe ista pricat jer od tolike paranoje samo o propagandi mislite i teorijama zavjere

Ne radi se o teoriji zavjere, od vase strane i ovih kecojevih (11/11/11) zavjera protiv ovog naroda traje preko dvije decenije.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

You must spread some Reputation around before giving it to PrijekiLijek again.
    p.s. I ja ove glavase znam kad su ih moji pomagali 90-tih da prezive.. A i neka su.. greota.. Vazda coeku treba pomoc, a u sta ce se razviti posle.. nebitno.
    Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 24-05-14 at 22:05.

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Ali kao Crnogorac mozes naći duhovni mir u instituciji koja otvoreno negira tvoj identitet i koja je sve radila i radi na potiranju tog identiteta. Da hoće opet doći vrijeme da dps-ovci ne moraju da se pretvaraju da su Crnogorci nego da budu ono sto su. Vjerujem da vam je baš nelagodno pravdati apsurde

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

propaganda i forum CDMa, koliko god vi pricate da su neki placeni, neplaceni i sl ja ne vidim da ovdje iko ikome moze promjeniti misljenje u vezi glasanja. a medju nama 20tak sto ovdje ucestvujemo i ako se kome promjeni misljenje totalno je nebitno za bilo sta.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    propaganda i forum CDMa, koliko god vi pricate da su neki placeni, neplaceni i sl ja ne vidim da ovdje iko ikome moze promjeniti misljenje u vezi glasanja. a medju nama 20tak sto ovdje ucestvujemo i ako se kome promjeni misljenje totalno je nebitno za bilo sta.
    upravo ja isto pricam, sta mi vrijedi da odje pokusavam da promijenim misljenje bilo kome, ovo ne cita vise od 20-30 ljudi... prosto me briga za koga ce glasat
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    upravo ja isto pricam, sta mi vrijedi da odje pokusavam da promijenim misljenje bilo kome, ovo ne cita vise od 20-30 ljudi... prosto me briga za koga ce glasat

A i tvoja partija na drugačiji način nameće mišljenja, nema odstupanja od partijskih principa

Page 148 of 185 FirstFirst ... 4898138144145146147148149150151152158 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)