View Poll Results: Za koga ćeš glasati?

Voters
143. You may not vote on this poll
  • DF - Miodrag Lekić

30 20.98%
  • DPS - Slavoljub Stijepović

15 10.49%
  • SNP - Aleksa Bečić

8 5.59%
  • Evropsko Lice Podgorice(PCG i SDP) - Dr Dragan Bogojević

46 32.17%
  • Ostali

7 4.90%
  • Neću izaći na izbore

37 25.87%
Page 147 of 185 FirstFirst ... 4797137143144145146147148149150151157 ... LastLast
Results 3,651 to 3,675 of 4615

Thread: Lokalni Izbori - 2014

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Vama smeta sto neki od sagovornika na forumu koriste demokratsko pravo da napisu kulturno sta misle i da ne izadju na izbore?
    Cemu Vase vulgarizovanje tog stava?

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Sve ovo potpisujem. I mnogo me podsjeca na pad LSCG-a, ono - sto god napravili na gubitku su i svi ih pljuju kao izdajnike.
    Po meni, morace (PCG) da odustanu od veceg dijela svojih principa, ali prvenstveno MORAJU da urade jedno - koalicija u Pg dolazi u obzir samo sa opozicijom.
    Lekic je sinoc nekoliko puta pominjao kako ce se oni (Front) prema svakoj opozicionoj listi ophoditi kao prema jednakima, pa ako je tako neka Front i SNP podrze Bogojevica kao gradonacelnika, a ostala mjesta neka dogovore. Mislim da bi tako svi , pa i PCG, bili na dobitku. Prosrpska opozicija jer je makla DPS u glavnom gradu (sto ce iskoristit' da pritisnu EU) i sto ce postavit' svoje stare DPS kadrove u vlast, a PCG ce ispostovat' glasace cinjenicom da je nestranacka licnost gradonacelnik.
    I da budem iskren, meni je Bogojevic gospodin, siguran sam da se Podgorica sa njim na celu nece nidje postidjet'.
    A najvise me interesuje ponasanje SDP-a u cijelom ovom scenariju, to ce biti momenat da pokazu svoje bolje lice.
    Uglavnom saglasan. To kako su zamislili će teško ići, a neka vrsta saveza će se morati praviti (ukoliko se ne desi čudo pa DPS uzme većinu). Nadam se da sa DPS-om zaista neće jer im to ne može na dobro izać. Ostaje neki dogovor sa opozicijom, jasno i nedvosmisleno poštujući pravila poštovanja države. Velika je to jednačina sa više nepoznatih. Da smo već članica NATO-a, bilo bi puno lakše. Tu treba gledati i SNP i Srđana "zdravstvuj" Milića koji se zalaufova put Rusije. Teško će to ići, i jedino se treba nadati da će smislit nešto pametno. Ali, prije svega, treba ostvarit dobar izborni rezultat. Bude li on loš, odmah je polazna osnova za pregovore upitna i džabe si tas na vagi ako nemaš izborni legitimitet. Nadajmo se najboljem, ali sudeći da koga ja zaokružim taj propadne, nijesam neki optimista.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Ovaj momak iz SNP-a je najbolji kandidat a i generalno neka praktična rješenja za bolje funkcionisanje grada od strane te partije su najbolja ili bolje rečeno najbolja od ponudjenih
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Vama smeta sto neki od sagovornika na forumu koriste demokratsko pravo da napisu kulturno sta misle i da ne izadju na izbore?
    Cemu Vase vulgarizovanje tog stava?
    Bas sam bio vulgaran, zar ne? Ne smeta mi, vala, naprotiv. Ja volim tebe da citam, malo ko me iskreno nasmije na ovom forumu kao ti a ovog puta mi zapade za oko kako se "ne bira gradonacelnik", a nasem glavnom gradu ladno prijeti situacija da na njegovo celo dodje "strucnjak" koji jedne recenice ispravno ne umije izgovoriti i koji je za ovih par mjseci izlupao vise bisera nego mnogi politicari za cijelog zivota. Izvini, ali meni je to zaista alarmantno.. iako je tebi svejedno, kao sto vec rece..
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Treba napomenuti i da je svaku krađu mandata od strane DPS-a koja im je išla u prilog, SDP aminovao. To još datira od vremena kad ih je vodio Žarko Rakčević ,sadašnji podržavalac DF-a (ko se sjeća Novljanina Marka Salatića iz LSCG-a zna o čemu pišem). Prvi put su se pobunili kad su dobili po ušima..
    hhahahhaha a dje se njega śeti Prije desetak dana ga bas pominjali sa onim sto je govorio" Ljudi glasali zbog vreće brašna, za one koji su im stavili dvije vreće na glavu i zamaglili vidike."
    A najsmjesnije je da onaj sto snimao i guslarske sprdnje o njegovoj izdaji sad udarna pesnica demokrata

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Dragi forumasi, izvolite jedan od primjera zasto nije moguce da koalicija Pozitivno lice Podgorice uzme preko 10-12%
    Nastupice veliko osipanje njihovog glasackog tijela iz mnogo razloga koje smo svi ovdje mogli da vidimo, narocito zbog koaliranja sa SDP-om...
    ovakvih kao primjer na slici ima mnooogo..

Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Istina ziva, ali to je jedna strana medalje. Druga strana je SDP i vjerovatno ce oni da namaknu koji glas vise nego inace, jer su napokon pokazali zube Velikom bratu.. tako da dodje na isto..
    Ja, licno, nisam ubijedjen u to da taj blok nece trgovati sa DPS-om. Pozitivna je na proslim izborima bila jasna da jasnija ne moze biti. I platili su cijenu zbog tih svojih principa, izgubili su Niksic.. i ne zalim! Jer sam ih i glasao zbog te doslednosti. Ali ovog puta su i previse njanjavi, neodlucni, neprecizni u izjavama.. dok je ovaj Bečić sve suprotno od njih. Kao hirurg precizan i jasan! Nedvosmislen, konkretan. To je to..
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    579
    Thanks Thanks Received 
    784
    Thanked in
    393 Posts

Ja baš mislim da bi SDP i Pozitivna mogli da osvoje više glasova (čitaj, zahvate iz apstinentskog dijela biračkog tijela) da izađu samostalno. Sumnjam da će se stvarno desiti taj sinergetski efekat koji priželjkuju i koji je jedan od ciljeva stvaranja ove koalicije, jer poznajem dosta ljudi iz neposrednog okruženja koji bi rado dali glas Pozitivnoj, ali nemaju povjerenja u SDP. Da li je moje okruženje reprezntativni uzorak ili ne, saznaćemo sjutra
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije ni cudo sto nemaju povjerenja u SDP.

Sent from Paris
    I don't get lucky. I make my own luck.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    33
    Thanked in
    22 Posts

Da nećete sačekat nedelju veče, jasnije će vjerujem sve da bude. Što se opterećujete sad.

I meni niko 50 eura ni zašta neće da da....
    You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa bas sjutra postaje najzanimljivije za ovaj topic

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Tih topic, nema danas aktivista, rade punom parom Toliko o tome 'ja nisam aktivista', samo ih podržavam, a na cover i statuse, orgazmi

Evo nešto konkretno, program DF-a za Bar, bez filozofiranja i bajki, za razliku od ostalih...

Nema - 'Za evropski bar - mozga bez' 'Čist izbor - prljav grad' 'Domaćinski bar - salo se preliva i sjedim sa ubicama'
    If you turn a man into a fish, you will catch him for a day

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Svidja mi se ovo uspostaviti "kao" elektronsku opstinu.
    And the winner is......

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    893
    Thanks Thanks Received 
    1,317
    Thanked in
    694 Posts

Ja se pripremam da preživim pobjedničku konferenciju Migovu u nedelju veče

in bed with Eva Simons 26°21'29.9"N 127°47'02.0"E
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kenneth View Post
    Nema - 'Za evropski bar - mozga bez' 'Čist izbor - prljav grad' 'Domaćinski bar - salo se preliva i sjedim sa ubicama'
    blago blago

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako nista drugo, bar je svaka partija pokazala zrelost da umije da koristi internet u svrhe promocije ^^

Thanks Thanks Given 
    669
    Thanks Thanks Received 
    1,290
    Thanked in
    943 Posts

Brao im ga svima za to

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

Ne znam odakle ljudima pomisao da DF glasaju isključivo Srbi. Mislim da je to jedna neozbiljna i vrlo nefer opaska, koja nema apsolutno nikakve veze s istinom. DF podržavaju ne samo glasači Nove, već i (bivšeg?) PZP-a, a u međuvremenu se vjerovatno i dodatno izmijenila struktura glasača. Uostalom, na listi DF se između ostalih nalazi i Ljiljana Vicković, žena pokojnog lidera LSCG Mira, koja je deklarasina Crnogorka i koja će gotovo izvjesno biti odbornik te partije u podgoričkom parlamentu. Isto tako DPS ne glasaju samo Crnogorci, već i Srbi, i zaista ne vidim tu ništa loše.

Nadam se da će jednog dana doći vrijeme kad će se ljudi konačno voditi programima partija, a ne nacionalnim podjelama koje, nažalost, još uvijek dominiraju pri opredjeljivanju birača na izborima. A tu su zapravo najviše krive partije, kojima su podjele omiljeni recept za ubiranje glasova.
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

ne znam ni ja odakle to da DF glasaju samo Srbi ali eto ja ni u drustvo ni u porodici nemam ni jednog glasaca DF da je Crnogorac niti sam cuo za njega. Sve DeeFovce koje ja poznajem su srbi ali bas svi do jednog.
    to je stvaran zivot a ovo po net sto neko vice da je velik liberal al glasa DF je isto kao sto neko kaze da je sada stigao sa Maldiva a nije sa Konika mrdnuo vec mjesecima.
    ovdje se moze sve i svasta napisati dok u stvarom zivotu realnost je malo drugacija.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    2,331
    Thanks Thanks Received 
    5,873
    Thanked in
    2,046 Posts

Quote Originally Posted by kurogane View Post
    Ja se pripremam da preživim pobjedničku konferenciju Migovu u nedelju veče
    To se mora snimit i ostavit pokoljenjima da izučavaju. Bješe li ono Neron postavio konja za senatora?

Thanks Thanks Given 
    134
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Jeste li gledali kako su juce bili na tv Vijesti?
    Iz DPSa se nije ni pojavio, zasto?
    Miodrag lekic nije htio da odgovori jeli za nato ili ne.
    Iskreno po meni su najbolji iz pozitivne i snp.
    Kad sam gledao juce na vijesti suceljavanje, tacno se videlo kad se zavrsilo sve Lekic je odma izasao, a iz pozitivne i SNPa su se fino rukovali i popricali sa voditeljem. E to ja zovem pravi ljudi.
    pOZITIVNA ILI SNP u Podgoricu.
    A u Bar Cakan.
    Za koga cete vi glasati za Bar i zasto?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kenneth View Post
    Tih topic, nema danas aktivista, rade punom parom Toliko o tome 'ja nisam aktivista', samo ih podržavam, a na cover i statuse, orgazmi

Evo nešto konkretno, program DF-a za Bar, bez filozofiranja i bajki, za razliku od ostalih...

Izborna je tišina, bez lifleta i flayera. Ako ste za poštovanje zakona, pa poštujte ga onda.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    ne znam ni ja odakle to da DF glasaju samo Srbi ali eto ja ni u drustvo ni u porodici nemam ni jednog glasaca DF da je Crnogorac niti sam cuo za njega. Sve DeeFovce koje ja poznajem su srbi ali bas svi do jednog.
    to je stvaran zivot a ovo po net sto neko vice da je velik liberal al glasa DF je isto kao sto neko kaze da je sada stigao sa Maldiva a nije sa Konika mrdnuo vec mjesecima.
    ovdje se moze sve i svasta napisati dok u stvarom zivotu realnost je malo drugacija.
    i ja rekoh, ama bas ni jednog crnogorca ne znam da front glasa...
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Lucas View Post
    Izborna je tišina, bez lifleta i flayera. Ako ste za poštovanje zakona, pa poštujte ga onda.
    Upravo sam došla kući, a u sandučetu i na vratima po flajer EL. Toliko o poštovanju predizborne tišine

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

A sto licitirate koje je nacionalnosti neko ko glasa u CG i to za grupu koju ne podrzavate? Mislim da su svi oni sa pravom za glasanje u CG Crnogorci htjeli ne htjeli, i cim prihvataju CG dokumenta, oni su to..
    Nego.. kako vasi stoje sa "moralnom" podrskom, oni koje vi podrzavate?

Hvala Lepo

Page 147 of 185 FirstFirst ... 4797137143144145146147148149150151157 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)