Super. Inspekcije zatvorile sve centre, a ja ne mogu da obavim tehnicki 7-10 dana prije isteka. Prvi put u zivotu, cini mi se, da cu registrovati nakon sto mi istekne saobracajna. Koga da tuzim sto sam bio sprecen da registrujem auto na vrijeme ?
Ako ima Boga!
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Da imam para, drogirao bih se.
Super. Inspekcije zatvorile sve centre, a ja ne mogu da obavim tehnicki 7-10 dana prije isteka. Prvi put u zivotu, cini mi se, da cu registrovati nakon sto mi istekne saobracajna. Koga da tuzim sto sam bio sprecen da registrujem auto na vrijeme ?
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Potrebna pumpa visokog pritiska i sve cetiri dizne za VW Passat B6, 2008 godiste. Da ne zna neko gdje mogu nabaviti to?
2.0tdi a? Dobar!
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Jeste, 2.0 tdi. Zaboravih da napomenem tu sitnicu...![]()
Auh. Najbolja varijanta ti je mostar ili sabac. Najjeftenije ces proc. A ima setovi za reparaciju za neke dizne ali roksped odje to ne da kao ni tousch ( da vratis tvoje fabrici a oni da ti daju popust na nove). Ako se za to odlucis, najbolji ti je dubrovnik.
Послато са C1905 уз помоћ Тапатока
a jes
prsli vw common rail :P
sto je fiat CR masina
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
tecnost za servo, samo da dopunim? ne treba ispustat staru ili nesto tako?
HN, TV i KO. Zatvoreni iz raznih razloga, zbog inspekcija. Opcije su NK, BD, PG pa dalje... za teh. pregled. Niko od gmizova se nece potrudit refundirat, sto moras odvojit cio dan za pisljivi teh. pregled, 20 - 30 eur za gorivo, i dan g.o. ako dobijes.....
Alarmirat medije ?
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
jeste, common rail... Pumpa se unutar sebe prosula nekako i samljela, pa sve opiljke napumpala u dizne... Mislim da nije moguca reparacija dizni.
Ako ne mos sam, onda da...
TAKUMI
Gdje da nadjem Mann/Mahle filtere (kabina, ulje, vazduh...) za fiestu u PG?
Kod nas ima samo filtron ili champion - bruka!
Probaj u scekic postoji mogucnost narudzbe ako nema u pg...
Sent from my Lumia 920 using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Gdje da nadjem one plasticne kopcice sto povezuju tapacire
---Chelsea Fc---
There are currently 28 users browsing this thread. (0 members and 28 guests)
Bookmarks