Ljudi, nikad nisam glasao SNP, ali onaj mali ih je sve na kumbulj tako kvalitetno razglavio, da sam sad bas u dilemi.. ajde da je malo bolji od ostalih, nego je svijet izmislio za sve njih
Evo ja cu da ti ponovim. Ako SDP bude imao od 10 do 18 procenata, i bude odlucivao o izboru vlasti, a Dps im ponudi da podrze Bogojevica kao kandidata i njegov tim, sta je vas plan.
Koliko ce te morati da progutate i koliko ljudi ce dps zadrzati u tom slucaju na funkcijama.
Niko ovdje ne prica o koaliciji, nego o podrsci manjini.
Je li stvarno mislite da ce se nesto promijeniti u tom scenariju i da je to potpuno ok. Ako vam je to plan, iznesite ga pa cete vidjeti koliku podrsku imate.
Zbog ovakvih stvari i ne pisem ovdje jer ako izneses neko vidjenje odmah si aktivista i ne znam ni ja sta. bas ce se necije misljenje ovdje promijeniti zbog necijeg pisanja.
Molim te odgovori mi kako prethodni scenario vide SDP glasaci, sto ti valjda predstavljas
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Hell Raiser; 23-05-14 at 07:44.
Ljudi, nikad nisam glasao SNP, ali onaj mali ih je sve na kumbulj tako kvalitetno razglavio, da sam sad bas u dilemi.. ajde da je malo bolji od ostalih, nego je svijet izmislio za sve njih
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Kako da dam glas Pozitivnoj, ali da moj glas ne ode preko Ranka "principijelnog" Dps-u?
Kako da glasam Lekica ali da moj glas ne ode za Mandica?
Imam osjecaj kako god da glasam, nakraju moj glas ode onima kojima ne zelim da ode..![]()
Ja bih tako rado glasao Ranju, ali onaj Stijepovic me kupio svom svojom smijesnocom. Tako je nekako iskren i spontan u onoj gomili gluposti koja izadje iz njega. Ako necu imati neke koristi, bar da se smijem narwdne 4 godine.
Smijem se na pomisao sta bi radila opozicija da dobije vecinu.
Ne bi znali sta da rade.
Sposobni dakako.
Hvala Lepo
Ma ne, treba pustiti jos malo. Iskreno najveci problem moze da bude prazna kasa, dugovi koji se mogu naprasno pojaviti. Podgorica ima dugove koji ce odjednom svi doci na naplatu.
Sjeca li se ko promjene vlasti u niksicu kad je vlast dobio LSCG. Racun opstine je bio blokiran u roku od odmah i odjednom su se pojavila razna dugovanja koja su povecala nazovi trenutni dug opstine za preko 40%
Ali sta ima veze. Bolje pustiti da se uce jos malo. Mozda nesto se i uradi za narednih 15 godina
Al dobro, lako je trolovati ovuda
a pustite tog trola.. ne no mi je Migo sposoban i on odlicno zna sta da radi.. pa stvarno sta je vise za smijeh tu?![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Realni scenarijo ide ovako:
Poslije izbora niko nema većinu
Svima fali podrška SDP-PCG i SNP za formiranje većine.
SDP - PCG se raspadaju jer SDP želi da se vrati svojem momku sa kojim je izlazila 20 godina, mislila je kaže da je našla boljeg i mlađeg i izdržljivijeg ali je shvatila da je on (DPS) onaj pravi...
Nakon toga junoša PCG ostaje sam, vlast ostaje tamo đe je i bila sa tim da gradonačelnik ne bude možda iz redova DPS.
PCG će ovo omogućiti da nakon 4 godine osvoje mnogo više mandata a sačuvaće i obraz..
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 i9502
Last edited by Bugi; 23-05-14 at 11:30.
Pola pola u slucaju parnog broja. Plus jedan u korist SDP ako je neparan broj mandata
Ako im se sdp utali sa dps-om (a svi su izgledi da 'oće), pcg slobodno može da zatvori ''firmu'' - držanje svijeće Krivom,dok je ovaj skupljao glasove za nastavak guljenja kože sa dps-om, nije nikakva preporuka ni za sledeće ni za bilo koje druge izbore.
Slobodno mogu na stranku stavit' natpis ''Može lock.''
Shit has hit the fan !
Pa ne bas. Ako varijanta bude da su oni izvrsna vlast u pg, a dps ih podrzava, vidjeces i ovdje pricu da to nije isto i da su dobili
Neko je juče dobro rekao.
Ko hoće "dileme i trileme" lako mu je...
Kome je svejedno neka zaokruži bilo koga, a kome je stalo do naroda (čitavog naroda Crne Gore, a ne samo za određenu grupu) glasaće SDP, PCG, SNP ili DF.
Love, peace and respect.
Sviđa mi se što tako razmišljate jer nema potrebe da SDP ide sa DPS. Ja mislim drugačije i mislim da ćete biti pozitivno iznenađeni.
Love, peace and respect.
Mene od SDP-a nista ne moze iznenaditi. Krivo mi je kad vidim kako Pozitivna ostaje bez poslanika (Niksic, Budva, drzavni parlament).
I mislim da se odje stvari pogresno postavljaju (ko, kako i sa kime nakon izbora).
Podgoricani, hocete li promjene ili necete? Ako hocete glasajte opoziciju, pa cemo da vidimo.
P r i m o r a c
Lijepo je vidjeti da se samo o SDP-u piše... Znači da se odradio kvalitetan posao i kvalitetna kampanja.![]()
Gledam danas u jednoj podgoričkoj kafani, nezvaničnom štabu DPS, spisak od 38 članova jednog bratstva koji su obećali glasove DPS-u. Ne znam da li je i njima nešto obećano zauzvrat. Pitam se ko je taj koji može u ime cijelog bratsva da tako nešto obeća, a s druge strane nije mi jasno čime se toliko ljudi može motivisati.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks