Vi ljudi kao da opoziciji nije lose da je tu dje je, nazalost.
Primaju odlicne plate, niko ih u usta ne uzima, niko ih ne dira.. isto kao vlast samo bez tenzija.
Zar imaju sansu? Imali su? Imace?
Sumnjam... Zato ce mi biti zanimljivija trka formule 1 nego izbori u PG..
Hvala Lepo
Vi ljudi kao da opoziciji nije lose da je tu dje je, nazalost.
Primaju odlicne plate, niko ih u usta ne uzima, niko ih ne dira.. isto kao vlast samo bez tenzija.
Sto je pterodaktil rekao,imam i ja provjereno od strand par odbornika....
isti razlozi...Mada nikad se ne zna,da vidimo situaciju prvo
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Podgorica Podgoricanima!
Da su SDP i Pozitivna ljudski reagovali oko g. Bojovica, nego ih nije interesovao "neko ko nece biti pobjednik", e vala ne znam sto bi iko i za njihovih nekoliko radnih mjesta izigravao procenat.Eto im ga g. Vujanovic i nek tjute.
Hvala Lepo
Ajde da razjasnimo, da se ne prenemazemo. Ako smatras da sam te uvrijedio, reci, naravno da nije problem da se izvinim javno. Iz mog ugla, "ravnogorac" nije uvreda niti, kao politicko opredjeljenje obicnog gradjanina, nedostatak, ali ako govorimo o politicarima, smatram da to ne bi smjelo da bude pozeljna politicka referenca za nekog ko obavlja drzavnu funkciju u Crnoj Gori. Za takve ideje, iako ih i u porodici i medju prijateljima imam, jednostavno ne bih mogao da glasam.
Meni se čini da je Pozitivna olako ušla u kombinaciju sa SDP. Ne vidim da je to udruživanje na temelju nekih čvrstih i neupitnih principa koje baštine. Toliko je nepoznanica o njihovoj strategiji nakon očekivanog i realnog scenarija što se tiče rezultata izbora koji toj koaliciji daje odlučujuću ulogu, pa i disonantnih tonova tokom same kampanje. Ne čini mi se da je to u službi animiranja glasača. Čini mi se da previše metiljavo pokušavaju da balansiraju između čvrsto opozicionih i čvrsto procrnogorskih glasača ne bi li zadržali obije grupacije. Ne znam kako to djeluje na druge, ali mene je od starta destimulisalo za izlazak na izbore a vremenom samo učvrstilo u apstinenciji. Bojim se da će nakon Nikšića, ovo biti fatalna greška Pozitivne. Nisu dobili od SDP-a ni jedan čin koji bi iskazao njihovu spremnost za mijenjanje sistema. Naprotiv, ostaju uhljebljeni u privilegijama takvog naopakog sistema kojeg kao kritikuju u Podgorici, a u gro drugih mjesta i na državnom nivou su u zagrljaju sa DPS-om. O kakvim je tu principima riječ? Groteskno zvuči kad Bogojević pomene partitokratiju.
Pozitvna je na posljednjim parlamentarnim u Podgorici imala zavidan rezultat. Ovakva koalicija sumnjam da može dva tri procenta iznad toga. No, ako su toliko neoprezni da dozvole da budu SDP-ov baj-pas za Podgoricu, bez ikakvih čvrstih garancija, onda i ne zaslužuju da postoje.
Kakvi cirkusanti, pa je li ovo realno?
Sada su neki konstatovali da je glas za DPS zapravo glas za SDPCG, pa su odlučili da glasaju za DPS, aaaaaaaaaahahahahahahhaah, ja se izvinjavam, ali morao sam.
Ajde da u nekom zamišljenom scenariju i pogledamo na koaliciju između DPS-SDPCGa... Je li isto odnos 42-18, ili 32-28??? Daaaj ne sprdajte se... Ovdje ne svraćaju glasači aka Migov intelekt...
Neki neuredan čovjek od 40+ godina drži one flajere u ruci, od stezanja ih iskrivio, i jedini stoji... A oni mladi šaltaju neke pjesme na neki radio, onako smoreni... Tačno se vidi da su i gladni i žedni i ko zna koliko ondje.
Pas mater tom njihovom funkcioneru koji ih je ondje posadio, ljudi života nemaju u sebi! A garantujem da su bili i gladni i žedni! Gre'ota je ljudi!
Ja nijesam komentarisao, nije mi to običaj, ali ovaj drugar je psovao narednih 500 metara... ''pogle kakvi su'', ''pa ko bi ih glasao, viđi kako su popadali''... i još mnogo grđe.
Nije bitno za temu, ali toliko je grdno izgledalo, ovo najobjektivnije kažem... Bolje da su pošli doma, nego što su ležali na onu klupu.
Nema nama izbora josh narednih 20-40 godina,dobro su rekli Booksovci,i samo ne znam za shta se troshe ove pare svaki chas bez potrebe,taman nauche da vladaju a neko bi shatro da ih smijeni,e ne moze...sebe bih smatrao suvishe stupidnim ako izadjem da ikoga glasam...
...
Koalicija Pozitivne i SDP-a je jedina prirodna koalicija u Crnoj Gori. Program im je identičan i jedino po čemu se razlikuju je po tome što je Pozitivna previše mlada za ozbiljnije faulove.
Takođe što se koalicija tiče glavna je uvjek stranka koja ima veću podršku, a u koaliciji PCG-SDP je to definitivno PCG dok je SDP taj koji se šlepa
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ne minira SDP samo u PG nego i na primorju e to sto na drzavnom nivou ne rade,svi znamo zasto
Podgorica Podgoricanima!
Evo 11/11/11 ako si na mene gadjao na ovo da ne znam sam sad cu ti objasnit.Ja sam clan Pozitivne ali nijesam ovca pa da gutam sve sto mi se servira jer sam clan.Postoji razlika izmedju aktiviste i clana ,evo ti i lucke ste aktivisti pa zapjenite odje a ja to ne radim.Meni ako nesto ne odgovara najlakse mi je zaokruzit nesto drugo ili gledaj to ovako u vecini slucajeva mozda u tvom ne ne bih na pamet pricao aktivisti pjene i agituju da izvuku korist nakon uspjesnog rezultata a ja problema da glasam lupam sad SNP ili nekog treceg ako mi se vise svidja nemam.Npr Pozitivna nije htjela da podrzi Bojovica ja nijesam imao tih problema da mu dam potpis za kandidaturu jer ja svoj mozak imam ne treba niko da odlucuje u moje ime.Kako sam se uclanio tako se mogu isclanit jer meni ni iz dzepa ni u dzep a aktivistima ne znam jer se aktivizam i agitovanje kad tad moraju naplatit.
Last edited by PrijekiLijek; 23-05-14 at 01:08.
Ovi izbori su me žestoko pogodili iz samo jednog razloga.
Rakčević u kojeg sam se kleo je podržao DF
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Nijesam na tebe mislio.Tako treba da razmišlja svaki čovjek koji ima pravo glasa.
Istog momenta kada bi ''moja'' partija uradila nešto što ne bih mogao da ''progutam'', zahvalio bih im se. Nemam tu nikakve dileme.
OK su veći ciljevi, OK je kalkulisanje (do neke mjere) zbog većih ciljeva, ali onog momenta kad i ako bih se osjetio kao ovca za šišanje, to bi bilo to.
Tu smo potpuno isti.
Nego kasna je ura, navratiću još sjutra možda, a ne vjerujem da ću stići. Živjeli mi svi ovako na gomilu.![]()
Potpuno je drugačiji utisak što se tiče toga ko je glavni a ko se šlepa. To i raspodjela budućih mandata pokazuje. Što se tiče prirodnosti takve koalicije, za nju nije dovoljna samo bliskost programskih opredjeljenja, već treba cijeniti spremnost da se ona iz verbalnih zalaganja izmjeste u domen konkretnih djela. U prilog prirodnosti te koalicije trebala bi , da je sreće, da govori i njena univerzalnost na svim lokalnim i državnom nivou. Ovako, meni samo izgleda kao trenutna baj-pas operacija ne bi li SDP premostio lokalno zakrčenje u cirkulaciji njihovih privilegija izazvano trombom Mugi.
Last edited by Superhik; 23-05-14 at 01:18.
Ako se SDP i Pozitivna,posle izbora priklone DPS-u,mislim da bi slobodno mogli da se ugase sto se tice narednih izbora...
Odlicno zapazenje.
Dodacu - greske, nedostaci, sumnje, gubici... sve to moze biti anulirano i zaboravljeno nakon izbora, u zavisnosti od odluka koje donesu i izbora koje naprave. Ako te odluke zaista budu u skladu sa principima oko kojih su se, barem deklaratvino, okupili - "treci put" i "promjene" (koje ce imati smisao samo ukoliko, za pocetak, dodje do promjene vlasti u glavnom gradu), onda ova koalicija moze racunati na mobilizaciju apstinenata.
Naravno da jeste. Iz prve ruke znam stvari, jer clanovi moje familije rade u Vladi i znam kako funkcionisu resori koje vodi SDP. Em nista ne umiju, em su tu skupljene najvece neznalice i vecinom losi ljudi koji gledaju samo korist.
Pogledajte Brajovica i posebno Lompara. jeste li ikad razmisljali zasto je prakticno izbacen iz politike? Jer je unistio minist saobracaja, i zbog njega samoga nije pocet auto-put da se gradi jer covjek nije uspio da spremi papirologiju za cetiri godine. Isto radi Brajovic, pa se kinezi smiju i sprdaju sa nama.
Što se mene tiče preskočiću glasanje, da je Pozitivna izašla sama živio bih i dalje u iluzijama i glasao za njih.
A I on gleda samo svoj interes...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks