View Poll Results: Za koga ćeš glasati?

Voters
143. You may not vote on this poll
  • DF - Miodrag Lekić

30 20.98%
  • DPS - Slavoljub Stijepović

15 10.49%
  • SNP - Aleksa Bečić

8 5.59%
  • Evropsko Lice Podgorice(PCG i SDP) - Dr Dragan Bogojević

46 32.17%
  • Ostali

7 4.90%
  • Neću izaći na izbore

37 25.87%
Page 133 of 185 FirstFirst ... 3383123129130131132133134135136137143183 ... LastLast
Results 3,301 to 3,325 of 4615

Thread: Lokalni Izbori - 2014

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Aquaria View Post
    Vi ste očigledno zaboravili prethodne lokalne izbore i šta je SDP uradio nakon njih - ako tad nisu izgubili glasače, onda nikad i neće I dalje mislim/smatram/tvrdim da je DPS jedina opcija za postizbornu koaliciju, OSIM u slučaju da bi se jedino sa DF-om (samim ili u koaliciji sa SNP-om) mogla ostvariti apsolutna većina. Zbog toga sam davno i rekla da je bolje dati glas DPS-u (bar znaš tačno kome si ga dao) nego SDP-u, a da je Pozitivna u svemu tome samo maska ili žrtveno jagnje (nažalost).

Živi bili, pa vidjeli i taj drugi scenario - ne mogu da sakrijem da bih voljela da vidim to Bilo bi vrlo zanimljivo gledati kako bi se odvijala situacija posle izbora
    Potpisujem.

Sent from my ZTE V987 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Slavisa Čurovic nepoznat? Staro dusmance i Srbin
    Inace Hari evo bas razmisljam i ne znam sto da ti odg ali svakako sam navijao za opciju da SDPCG ostvare dobar rezultat i izmuzu podrsku DF-a i SNP-a za vlast u PG.Nikako sa DPS jer postajem bolestan i opterecen i mrzim ih previse osjecam to
    Inace opet imamo novu stranku Pozitivnu koja mi je skroz dopadljiva ali opet kad razmislim nema nijesu nam neke opcije.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    ne treba neka inteligencija da se zna da sad dps brlati ranju ka ipojedan majcin sin. Ima braca da se napune.
    Na kraj ispade pajovic ipak milov covjek a kad su se pojavili nada sam se u njih.
    Sjetih se da, kad je osnovana Pozitivna, bilo je priče o tome da je to u stvari samo vještački napravljena partija kako bi se privukli apstinenti, drugim riječima - produžena ruka DPS-a. Nisam, iskreno, vjerovala u to, jer tamo ima ljudi koji mi ulivaju povjerenje. Ali, u ovakvoj situaciji se može svašta očekivati - čak i od njih.

Nego, za koga da glasam? Za SNP i njihovo prijatno iznenađenje u vidu Bečića (uz brošure koje izgledaju kao da ih je on lično pisao, sudeći po sučeljavanju od prije neko veče), za DF koji je u realnoj mogućnosti da preuzme vlast ili za Albansku koaliciju koja je jasno i otvoreno rekla da im je samo Malesija bitna? Za DPS neću zbog ministra prosvjete, za SDP-PCG sam već rekla... Na muke sam vam

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Glavni plan DFa je rusenje vlasti. Za ocekivati je da ponude saradnju ELPG ali ko zna cega ce sve biti. Uglavnom, sto god da bude vjerovatno ce doci do parlamentarnih izbora do rkaja godine. I nadam se da ce DPS napokon uzeti apsolutnu vlast i rijesiti se SDPa jer su to najgori i najnesposobniji ljudi na svijetu.
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Quote Originally Posted by Celjust View Post
    Glavni plan DFa je rusenje vlasti. Za ocekivati je da ponude saradnju ELPG ali ko zna cega ce sve biti. Uglavnom, sto god da bude vjerovatno ce doci do parlamentarnih izbora do rkaja godine. I nadam se da ce DPS napokon uzeti apsolutnu vlast i rijesiti se SDPa jer su to najgori i najnesposobniji ljudi na svijetu.
    Oces da kazes da je kako rece Milas mala partija saka jada od 5% gusila veoma sposoban kadar DPS-a da vise uradi za sve ove godine?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A, zasto mislite da ova koalicija mora i zeli uci u vlast u Podgorici? Oni ce poslije izbora imati otvorenu, dugorocno gledajuci - win, situaciju, pod uslovom da:

- zadrze opozicioni status u Podgorici,

- obore DPS u Podgorici,

- omoguce DF da preuzme lokalnu vladu i

- odustanu od raspisivanja vanrednih izbora na jesen (mislim da su takvu mogucnost vec najavili)

Onda im ostaje da budu strpljivi, ne dugo vrijeme i, dok cekaju, da uzivaju posmatrajuci kako im rejting udara u plafon. Kako? Prvo, napravice istorijski presedan, nezamislivo u Crnoj Gori - ako posalju DPS u opoziciju. Drugo, kokurencija ce se postepeno urusavati: jedni razvlasceni i suoceni sa krivicnom odgovornoscu i posledicama upravljanja glavnim gradom, a drugi usled nesposobnosti, unutrasnjih protivrjecnosti, i suoceni sa odgovornoscu upravljanja kompleksnim sistemom, a za njihove kapacitete Podgorica to jeste. Uostalom, prije ili kasnije ravnogorci ce pokazati svoju cud, pa u nedostatku ideja i plana mozemo od njih ocekivati predlog da se podigne spomenik Djurisicu, proglasavanje Dodika pocasnim gradjaninom ili nesto slicno iz bogatog repertoara gluposti koji im mogu pasti na pamet.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    jedna komsinica dosta upucena u desavanja mada doduse i subjektivna kaze da se vec zna da ce dps uzet 47 a df 31. E jbg dal to bodri sebe ili je tako ne znam, mada mi je to nesto previse
    Skoro sam sanjala da je DPS osvojio 49%. Znajući svoje lude snove, u tumačenju bi to značilo "tako blizu, a tako daleko". A pošto mi se snovi često ostvare, ovo je i razlog više da jedva čekam rezultate

P.S. Da se razumijemo - nikad ne sanjam stvari koje me opterećuju tokom dana, tako da je ovo došlo slučajno

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

Ja mislim da bi SDP-PCG ostvarili daleko bolji rezultat ukoliko bi jasno naznačili da neće u post-izbornu koaliciju sa DPS. Ovako po meni teško da mogu očekivati više od 13-14%.
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by Viscount View Post
    Ja mislim da bi SDP-PCG ostvarili daleko bolji rezultat ukoliko bi jasno naznačili da neće u post-izbornu koaliciju sa DPS. Ovako po meni teško da mogu očekivati više od 13-14%.

Pa oni 90% ulaze sa DPS-om,ne mogu reci da nece uci,kad ce da udju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Jal Cargo View Post
    A, zasto mislite da ova koalicija mora i zeli uci u vlast u Podgorici? Oni ce poslije izbora imati otvorenu, dugorocno gledajuci - win, situaciju, pod uslovom da:

- zadrze opozicioni status u Podgorici,

- obore DPS u Podgorici,

- omoguce DF da preuzme lokalnu vladu i

- odustanu od raspisivanja vanrednih izbora na jesen (mislim da su takvu mogucnost vec najavili)

Onda im ostaje da budu strpljivi, ne dugo vrijeme i, dok cekaju, da uzivaju posmatrajuci kako im rejting udara u plafon. Kako? Prvo, napravice istorijski presedan, nezamislivo u Crnoj Gori - ako posalju DPS u opoziciju. Drugo, kokurencija ce se postepeno urusavati: jedni razvlasceni i suoceni sa krivicnom odgovornoscu i posledicama upravljanja glavnim gradom, a drugi usled nesposobnosti, unutrasnjih protivrjecnosti, i suoceni sa odgovornoscu upravljanja kompleksnim sistemom, a za njihove kapacitete Podgorica to jeste. Uostalom, prije ili kasnije ravnogorci ce pokazati svoju cud, pa u nedostatku ideja i plana mozemo od njih ocekivati predlog da se podigne spomenik Djurisicu, proglasavanje Dodika pocasnim gradjaninom ili nesto slicno iz bogatog repertoara gluposti koji im mogu pasti na pamet.
    hahahahahahaha...dokle se ovdje ide...
    kome odgovara opozicioni status?
    mislim da su oni u pg posle izlaska iz koalicije zbog mugija vidjeli sta znaci biti opozicija. ostali su bez radnih mjesta za svoje clanove, iz dva puta ih je napustilo preko 50 clanova pg odbora sa sve otvorenim pismom u novinama...
    zar stvarno mislis da rejting sdp moze da raste u bliskoj buducnosti? i to zbog toga sto ce biti opozicija? ovi izbori, kao i sledeci parlamentarni, ce pokazati koliko je sdp prevazidjena partija. zaboravio si da su glasaci sdp i pozitivne manje-vise glasaci ono starog sdp...mislis da dps nije isao sa pritiskom i na glasace sdp i pozitivne...
    vidjecemo u nedjelju a moje predvidjanje je da ce pcg-sdp imati manje mandata nego sam sdp u jos vazecem sazivu...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Bogojevic veceras na TVCG1 sasvim jasan.
    Gospodin.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Evo izjava Pajovića od danas, u duhu prognoza forumaša o postizbornim koalicijama

Predsjednik Pozitivne Crne Gore Darko Pajović je povodom odbijanja nosioca liste DPS-a Slavoljuba - Miga Stijepovića da učestvuje u sučeljavanju na TV Vijesti, kazao da je možda Stijepović imao nekih obaveza u "opštini Pari Sen Žermen", pa nije uspio da nađe dovoljno vremena.

Pajović je ocijenio da je Stijepović takvim potezom poslao nekoliko poruka, navodeći da je ključna da “onim ljudima koji izbjegavaju sučeljavanje, građanin niti može niti jeste na prvom mjestu”.

“Kao drugo, apsolutno nije stavio sve medije u istu ravan. Obratio se samo građanima, koliko mi je poznato, na RTCG. Kao treće... to nije ni u crnogorskom duhu. Izaći na sučeljavanje je nešto kao izaći na dvoboj, naravno, ne bukvalno. Apsolutno je poslata poruka da kod njih niti ima volje niti raspoloženja da se u duhu crnogorske tradicije i crnogorskog mentaliteta ukrste argumenti”, kazao je Pajović.
    i Dritan prije par dana

Nema dileme da 25. maja u 10 sati uveče DPS odlazi u opoziciju
    Last edited by chucknorris; 22-05-14 at 23:45.
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

I Ranko je to večeras izjavio.Ja bih stvarno volio da tako bude i nadam se da će i biti, iako mi je nerealno.Dako se desi čudo i uspiju da se dogovore.Ali u nedelju veče se svakako to neće znati....

I manite se tih gluposti da je bolje podržati DPS da bi kao znao na čemu si.Bolje glasati SDP+ pa bar imati nadu da će te poslušati i srušiti ove prve.
    Last edited by mok4; 22-05-14 at 23:52.
    Ad astra.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by luchka View Post
    hahahahahahaha...dokle se ovdje ide...
    kome odgovara opozicioni status?
    mislim da su oni u pg posle izlaska iz koalicije zbog mugija vidjeli sta znaci biti opozicija. ostali su bez radnih mjesta za svoje clanove, iz dva puta ih je napustilo preko 50 clanova pg odbora sa sve otvorenim pismom u novinama...
    zar stvarno mislis da rejting sdp moze da raste u bliskoj buducnosti? i to zbog toga sto ce biti opozicija? ovi izbori, kao i sledeci parlamentarni, ce pokazati koliko je sdp prevazidjena partija. zaboravio si da su glasaci sdp i pozitivne manje-vise glasaci ono starog sdp...mislis da dps nije isao sa pritiskom i na glasace sdp i pozitivne...
    vidjecemo u nedjelju a moje predvidjanje je da ce pcg-sdp imati manje mandata nego sam sdp u jos vazecem sazivu...

Ja nijesam funkcioner SDP ili PCG, da bih mogao predvidjeti sta ce se dogoditi i kakve ce odluke donositi poslije izbora. Imam ideju i podijelio sam je ovdje, sa vama. Sta je tvoja ideja, to ni ti sam ne bi mogao da izvuces iz konfuznog posta koji si napisao (ali mi se nekako cini da te je najvise pogodio pridjev "ravnogorski"...). U svakom slucaju, ako mislis da ce podrzati DPS, ja ni to ne iskljucujem, ali to bi bila glupost koja znaci skori kraj i za jednu i za drugu partiju iz koalicije.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Ahahahahahah kakva izjava sto je ovo
    http://www.vijesti.me/vijesti/krivokapic-zavrsava-se-dominacija-dps-spahic-gnjide-kupuju-glasove-clanak-211958
    Funkcioner SDP-a Ervin Spahić ocijenio je da ovih dana razne "sitne partijske gnjide", pokušavaju da kupe glasove. "Nemojte da vam na mezarju umjesto imena piše '50 eura'", kazao je Spahić na završnoj konvenciji te partije.

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by chucknorris View Post
    Evo izjava Pajovića od danas, u duhu prognoza forumaša o postizbornim koalicijama

i Dritan prije par dana

Ta Pajoviceva izjava je potpuno nebitna sto se tice ove price o postizbornim koalicijama,blate se oni (ovaj Pajovicev komentar nije nikakvo "blacenje") na mnogo gore nacine,ispljuvaju se dobro,pa posle pice piju zajedno,ali ajde da drzimo Dritana za rijec

Iako ja rekoh da mi je veceras prijatelj inace visoki funkcioner u Pozitivnoj (eo me ka' TBOK) rekao da su velike sanse da udju sa DPS-om,mnogo vece nego sa DF-om...znam da to nikako ne mozete da svarite,ma ne mogu ni ja da vam pravo recem,jer sam i ja glasa' Pozitivnu,ali tako vam je to...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja nijesam funkcioner SDP ili PCG, da bih mogao predvidjeti sta ce se dogoditi i kakve ce odluke donositi poslije izbora. Imam ideju i podijelio sam je ovdje, sa vama. Sta je tvoja ideja, to ni ti sam ne bi mogao da izvuces iz konfuznog posta koji si napisao (ali mi se nekako cini da te je najvise pogodio pridjev "ravnogorski"...). U svakom slucaju, ako mislis da ce podrzati DPS, ja ni to ne iskljucujem, ali to bi bila glupost koja znaci skori kraj i za jednu i za drugu partiju iz koalicije.
    funkcioner zasigurno nisi, posebno ne sdp jer ne bi bio ovdje no bi galio ko zna gdje sad...

sto se tice tvog nagadjanja sta mene pogadja reci cu samo jedno - svako sudi po mjeri sopstvene pokvarenosti!

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Moze svasta biti, ali je realnije da ce biti sledeci scenario
    DPS je isturio miga ispred za kojeg pretpostavljaju da ce izgubiti, a SDPPCG isruraju nezavisnog kandidata
    Dps ce podrzati tog kandidata za izbor za gradonacelnika, a ovi ce reci eto imamo principijelnost, jer mi smo ti koji sad kreiramo politiku grada. Uradice nesto malo a u sustini se nece nista promijeniti.
    Mislim da ce SNP iznenaditi i da ce otkinuti dosta i DFu i ostalima

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Ahahahahahah kakva izjava sto je ovo
    http://www.vijesti.me/vijesti/krivokapic-zavrsava-se-dominacija-dps-spahic-gnjide-kupuju-glasove-clanak-211958
    Funkcioner SDP-a Ervin Spahić ocijenio je da ovih dana razne "sitne partijske gnjide", pokušavaju da kupe glasove. "Nemojte da vam na mezarju umjesto imena piše '50 eura'", kazao je Spahić na završnoj konvenciji te partije.
    On to iz ličnog iskustva...
    If you turn a man into a fish, you will catch him for a day

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

svako sudi po mjeri sopstvene pokvarenosti!

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Nista sve dok opozicija u CG izigrava demokratski "dekor" sa svojim ucestvovanjem u izborima.
    Da fino kazu ili kompletan bojkot, ili svi da glasaju za DPS odbornike, pa fino ko za Cobicu nekad 114% i eto.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Nista sve dok opozicija u CG izigrava demokratski "dekor" sa svojim ucestvovanjem u izborima.
    Da fino kazu ili kompletan bojkot, ili svi da glasaju za DPS odbornike, pa fino ko za Cobicu nekad 114% i eto.

Hvala Lepo
    slazem se...mada zasto i njima ne dati sansu pa promjeniti bilo sto...gore tesko da moze biti...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sta ti nije jasno?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sta ti nije jasno?
    sta si htio da kazes prethodnim postom?

Page 133 of 185 FirstFirst ... 3383123129130131132133134135136137143183 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)