A nema što nego da se zovu Batak i Tanasijević. Ove mlađe nema smisla, mogu nešto zajebat.
Crna Gora 23. maja igra sa Slovačkom u Senecu, tri dana kasnije protivnik je učesnik Svjetskog prvenstva Iran u austrijskom Hartbergu, a sve su prilike da vođa "hrabrih sokolova" Branko Brnović neće imati sve pozvane momke na okupu.
"Bećiraj gotovo sigurno ne dolazi, Damjanović teško, a pitanje je hoće li Dinamo Minsk puštiti Nemanju Nikolića pošto im je prvenstvo u toku", rekao je za Topfudbal.me Brnović."Pojavio se problem i sa Stefanom Savićem, jer je na jučerašnjem treningu slomio nos.
Pored toga, ako se odloži kolo u Srbiji možda nećemo moći da računamo na četvoricu iz Superlige", mislio je selektor na Sava Pavićevića, Filipa Kasalicu, Nikolu Drinčića i Vladimira Volkova.
Okupljanje reprezentacije je zakazano za neđelju, 18. maj, u staroj bazi na Starom aerodromu.
A nema što nego da se zovu Batak i Tanasijević. Ove mlađe nema smisla, mogu nešto zajebat.
Nadam se da ce skoro svi ovi sto su pod znakom pitanja i otkazati dolaske, da bi ova magarcina napokon zvala neke nove snage!
A džabe, zvaće neke iz domaće lige od po 30 godina i to je to.
Spisak omladinaca za elitnu rundu:
http://portalanalitika.me/sport/fudbal/146524-miljenovi-objavio-spisak-za-turnir-elitne-runde
Boljevic potpisuje ugovor sa PSV om
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Samo 14 od 22 pozvana fudbalera pojavila su se danas u hotelu "Siti", na okupljanju crnogorske repezentacije pred dvomeč sa Slovačkom i Iranom.
Selektor Branko Brnović je u problemu - četvorica su već otpala, a pod znakom pitanja je nastup još četvorice koji igraju u klubovima u Srbiji.
"Otkad sam postao seletkor, konstantno imam minimum četvoricu ili petoricu povrijeđenih fudbalera. Još nisam imao tu priliku da izvedem reprezentaciju u punom sastavu", žalio se Brnović.
Stefan Savić i Nemanja Nikolić otkazali su zbog povreda, Dejan Damjanović i Fatos Bećiraj nisu dobili slobodno od svojih klubova iz Kine, dok se zbog poplava i vanrednog stanja u Srbiji još ne zna šta će biti sa Savom Pavićevićem i Filipom Kasalicom (Crvena zvezda), Nikolom Drinčićem i Vladimirom Volkovom (Partizan).
Listi problema tu nije kraj...
"Želio sam da pozovem Igumanovića iz Rudara i Ćetkovića iz Budućnostu, ali oni su se povrijedili u subotnjim utakmicama", sliježe ramenima crnogorski selektor.
Veliki je problem što se dva preostala kola domaće lige (24. i 31. maj) skoro poklapaju sa mečevima reprezentacije (23. i 26. maj), pa Brnović može da probere samo iz klubova kojima bodovi nisu prijeko potrebni do kraja.
A tu je i finale Kupa (srijeda), noć pred polazak na mini-turneju...
"Sigurno ću prije puta pozvati još makar dva igrača iz naše lige, ali ja sve nade polažem u četvoricu fudbalera iz Srbije. Nadam se da će situacija biti kako treba i da će se do našeg polaska (četvrtak) odigrati makar jedno od dva preostaka kola u Srbiji", kaže Brnović.
Veliki izostanci (kapiten Mirko Vučinić nije ni pozvan zbog povrede) donekle mijenjaju ambicije i ciljeve za mečeve sa Slovačkom i Iranom.
"Cilj je bio da u oba meča idemo na pobjedu i popravimo poziciju na rang-listi Fife, ali sada je situacija dosta kritična. Igrači koji istrče na treba da daju maksimum, da se nametnu i da pokažu da na njih može da se računa u kvalifikacijama".
Crna Gora 23. maja igra sa Slovačkom u predgrađu Bratislave Senici, dok je za tri dana kasnije zakazan duel sa Iranom na "neutralnom terenu" u austrijskom Gracu, gdje se azijska selekcija priprema za Mundijal.
"Sokolima" dobro ide u prijateljskim mečevima - od posljednjih 10 dobili su čak sedam, uz samo jedan poraz.
"Prijateljske mečeve igramo dosta dobro, naročito pred domaćom publikom, možda zbog toga što su igrači rasterećeni. Pokušaćemo to da prenesemo na kvalifikacije", dodaje Brnović.
A mečevi sa Slovačkom i Iranom biće posljednji testovi pred septembarski start kvalifikacija za Euro i prvi meč sa Moldavijom u Podgorici.
"Nastojimo da formiramo fond igrača od 25 koji će u svakom momentu moći da uskoče u tim i zamijene one koji nedostaju. Ako to uspijemo, imaćemo velike šanse da ispunimo ciljeve", zaključuje Brnović.
Crnogorska reprezentacija na put kreće u četvrtak, 22. marta, a ekipa će do tada trenirati na kampu FSCG na Starom aerodromu.
E ne vala, da dođemo na 5 igrača on bi gleda nekako da iz Drezge ili Crvene Zvijezde iz Grlića dovede popunu.
koliko smo mi igraca pomenuli ovdje, dje su mu oni iz poljske i madjarske sto vec standardno igraju. na kraj ce reci nisam imao koga da zovem pa ce zvati Nikaca i slicne.
covjek me toliko oladio od reprezentacije da vise sto god da uradi ne moze da me pogodi jer svakakve gluposti ocekujem od njega. a dje su mu ti igraci sto ih prati, zove igrace koji ni na klupu nisu. znaci grrrrrrrrr
Đe će Radončića zvat pored Klasalice.![]()
Selektor Brnović je za mečeve koji se igraju 23. maja u Senecu i 26. maja u Hartbergu pozvao Danijela Petkovića iz Bokelja, lijevog beka Metalurga iz Zaporožja, organizatora igre Čelika Darka Zorića i vezistu Rudara Miroja Jovanovića.
Balić je posljednji put nastupio za "hrabre sokole" u maju 2012. godine u remiju na gostovanju Belgiji, dok je Jovanović jedini nastup u dresu "A" tima upisao na gostovanju Luksemburgu. Brzonogi vezista postigao je treći pogodak za naš timu u pobjedi rezultatom 4:1.
Petković i Zorić po prvi put su dobili poziv u seniorski tim. Golman Bokelja i vezista Čelika standardni su članovi mlade reprezentacije.
Selektor Brnović za predstojeće mečeve neće moći da računa na Mirka Vučinića, Dejana Damjanovića, Stefana Savića, Fatosa Bećiraja i Nemanju Nikolića, dok je pod znakom pitanja nastup četvorice igrača koji igraju u Crvenoj zvezdi i Partizanu - Sava Pavićevića, Filipa Kasalice, Nikole Drinčića i Vladimira Volkova.
Dobro ih se sjetio.
dako bude prenosa ovog meca sa slovacima na rtcg... svakako vidjoh na neki sajt da ce biti stream
Započeta Kuća fudbala, najavljena izgradnja Nacionalnog stadiona
Želim da vas obavijestim i da ćemo uskoro početi za renoviranjem terena na stadionu Pod Goricom. Stiže nova drenaža i sistem za navodnjavanje, a biće promijenjeni i buseni kako bi sve bilo spremno za meč sa Moldavijom, 8. septembra na početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj", istakao je Savićević.
http://m.cdm.me/iphone/prikazvijesti...d=294680&kat=0
Je li ovaj covjek normalaaaaaaaan? Na koje teske droge treba da budes da bi Nikaca zvao u reprezentaciju?????:mad:
Last edited by dusman; 22-05-14 at 11:15.
Nikac ?
Pa dobro pored Kasalice i ne izgleda tako los...
Ma daj nemojte da se zajebavamo. Nikac jbt![]()
Jel ti bolji Nikac od Radoncica neznalice mrzna!!!???
Druze ne znam sto si navalio vise sa Radoncicem, sta ce nam igrac u tridesetim godinama, koji ne bi bio ni 3 opcija u napadu. Jedan Damjanovic ne moze u prvih 11 da udje , a ne Radoncic.
A sto se tice Nikaca ironicno sam napisao. Dakako da je drvo jedno obicno, kad je on fudbaler onda i mi forumasi mozemo to biti...
A vjerovatno ga je Brna pozvao jer ne vidim koga je jos mogao da pozove iz nase lige, a da mu se tim ne bori za opstanak ili titulu...
A ima lu ko iz madjarske ili poljske lige od igrača da zvone ili neko novi da nas iznenadi. Ova nas sa Nikacem iznenadio
Послато са HTC One X уз помоћ Тапатока
http://portalanalitika.me/sport/fudb...pokau-ta-znaju
Slovačka - Crna Gora
Stadion NTC, Senec
Kapacitet: 3.500
Sudija: Bardoš Frankovski (Poljska)
Crna Gora: Vukašin Poleksić, Elsad Zverotić, Marko Baša, Marko Simić, Saša Balić, Nikola Vukčević, Branislav Janković, Marko Vešović, Marko Bakić, Vladimir Božović, Stevan Jovetić.
Slovačka: Martin Dubravka, Peter Pekarik, Jan Đurica, Norbert Đember, Erik Čikoš, Karim Gede, Stanislav Šestak, Miroslav Štok, Vladimir Vajs, Viktor Pečovski, Adam Nemec.
Jedan veoma kombinovani sastav, ali da vidimo šta mogu ovi momci.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks