Slažem se za Crysis, ali Ryse je dobra igra.
Prestrogo su joj date loše ocjene.
Npr, Dantes Inferno je dobijala prosječne ocjene, ja sam je odigrao i mogu reći da bolju hack & slash igru nijesam igrao.
Slažem se za Crysis, ali Ryse je dobra igra.
Prestrogo su joj date loše ocjene.
Npr, Dantes Inferno je dobijala prosječne ocjene, ja sam je odigrao i mogu reći da bolju hack & slash igru nijesam igrao.
Za Ryse se vidjelo jos iz prvih trejlera i screenova da ce da bude smece sa lijepom grafikom kao i vecina Crytekovih igara. Niske ocjene nikoga nisu iznenadile.
Dante's Inferno nisam igrao, ali cisto sumnjam da je igra bolja od Devil May Cry i God of War. Mislim naravno na pravi Devil May Cry, posebno 3 i 4, a ne na ovo smece novo sto su izbacili. A tu su i Metal Gear Rising, Bayonetta i moj novi licni favorit Darksiders 2. Darksiders 2 bi trebalo da se uvede u obrazovni sistem kao obavezna lektira.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Ryse mi izgleda da je napravljen samo da pokaze snagu xboxa.
@Vanja, odigraj Dantes Inferno, pa pričaj.
Odlična igra, šteta što nema za PC.
Jako je slična God of War-u.
God of War je neprevaziđen hack & slash, Devil May Cry je dobar samo prvi dio što je bio za PS2 kao i Darksiders1, Rising je smeće žešće, Bayonettu nijesam igrao, a čuo sam da nije loša.
Igra li ko Wolfenstain?
Last edited by sport89; 23-05-14 at 01:03.
Igram ja,nije me odusevio previse,kao na trailere
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Podgorica Podgoricanima!
ja evo krenuo malo, i dalje ne vjerujem da je igra teska 46gb...![]()
Izasla, 14GB.
Ali ne pokusavajte ako nemate masinu od 1000+ €![]()
Bez zvanicnog release-a, i day patcha, mislis...
Naravno da se radi o optimizaziji, i da ne radi isto na svim konfiguracijama. Ovo sto si Ti objavio da je izaslo, nema veze sa zvanicnim release-om, jer je u pitanju ripovana uplay verzija...Igra izlazi 27. maja i cheka se day one patch, koji ce popraviti optimizaciju.
Last edited by Ludoviq_Diamantidis; 23-05-14 at 13:10.
PS3 150-200 eura i lagano se pokrece Watch Dogs![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Na low, u 720p i 30fps.
Pfff
Evo 25 4k screenova sa PC verzije: http://imgur.com/a/G4Ajm#15
Kakav crni next-gen? Ne izgleda nista bolje od igara koje postoje na PC vec zadnje 3 godine. Sto znaci ili da ti ne treba PC koj se trazi na zvanicni system requirements (isto se desilo sa AC IV i Far Cry 3) ili da je igra uzasno lose optimizovana. Sasvim je moguce i da su namjerno rekli da ti treba bolji PC nego sto ti stvarno treba da bi podstakli prodaju konzola.
Nece bit prave next-gen igre dok se ne napuste PS3 i Xbox 360. Zato je za sad novi inFamous graficki najimpresivnija igra nove generacije.
Last edited by VanjaTheMan; 23-05-14 at 14:50.
Dajte link za taj Watch Dogs, ja samo nalazim za xbox i ps3 linkove.
Izasla! 12GB, obavezno probajte!
Mamicu im...Pola godine proslo a vec im se PS4 isplatio: http://www.polygon.com/2014/5/23/574...-sony-ceo-says
Ljudi ne zamarajte se "next-gen grafikom" brojem poligona i fps-om nego odigrajte Transistor od SuperGiantGamesa (Bastion), igru ne pokrece unreal 14 engine ali je dizajn i atmosfera igre kvalitetniji od 99% AAA igara koje su izasle u zadnjih nekoliko godina.
ima li za pc da se skine?
Sad su još uvjek aktuelne cross-gen igre, pa zato "trpe" ove novije pa nisu baš next gen.
Gledao sam Infamous za PS4, ništa specijalno, deja vu, grafika uopšte nije ništa posebno.
Dobro je da nije ovaj Watch Dogs 50 gb :P
Radiće mi lagano na I3, 4 gb rama i GTX 570.
Ja sam se jako razocarao sto Wolfenstain nema podrsku za 3D.
Gameplay vjerovatno nije spektakularan. Ali realno, igra izgleda graficki bolje od Watch Dogs i na Ultra na PC. Ali je radjena samo za jednu platformu. Velika je prednost kad samo za jedan tacno odredjen sistem kodiras.
Potvrdio je Ubisoft da igra moze da se pokrene sa 4Gb, ali da ce vjerovatno da koci kad pocne da koristi hard disk kad nestane RAM-a. Ubaci bar jos jednu stanglu od 2Gb. To je nekih 20 eura a mnogo znaci.
+1 za TransistorAtmosfera, prica i genijalni narator. Jos jedna od onih igara koja mami da se zavrsi u jednom dahu...
Ja igram drugi dio Van Helsinga. Watch Dogs pobacio zestoko sa pucackom mehanikom. Ne mogu da vjerujem da su isti ljudi koji su napravili Splinter Cell, Ghost Recon i Rainbow Six mogli ovako da unakaze pucanje u jednoj igri. Bolje da ga nema nego sto je ovakvo.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks