Setamo od Knjaza na Marezi...glat pg mn tablica na mazdi i tip sa suprugom i djecom ka ulazu restoran Mareza.. fino neradni dan i tako to..
Nema u Cg krize..gluposti za naivne..
Hvala Lepo
Ocigledan strah DPS-a.Shvatili su izgleda da je svaki procenat bitan.
Mislim da su sa ovim i priznali sopstvenu gresku u vezi postavljanja Stijepovica za nosioca.
Meni bi bio merak da posalju ovog Vesovica na megdan, da mu se Becic poigra malo sa glavom...
Setamo od Knjaza na Marezi...glat pg mn tablica na mazdi i tip sa suprugom i djecom ka ulazu restoran Mareza.. fino neradni dan i tako to..
Nema u Cg krize..gluposti za naivne..
Hvala Lepo
A nije to nista,skoknem ja juce do stadiona da pogledam finale kupa i posle meca izlazim kolima i ispred mene vidim gradonacelnika Ct u sluzbenim kolima izlazi sa parkinga kod stadiona (prije toga ga vidjeh na stadion,pratio je mec),nekoliko trenutaka poslije vidim cini mi se da je direktor nacionalnog parka sa onom ladom takodje sluzbene tablice CG,isto izlazi sa parkinga,bio na utakmicu.
Laganica,sa nasim parama se voze na utakmice,ruckove,ljetovanja...no ga neka,mi ih volimo i glasamo
I to će proći...
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 i9502
http://www.cdm.me/politika/suceljava...ti-sjutra-vece
Ovaj tekst je objavljen danas, tako da je u petak..
Al opet ako su u istom periodu skoro pola Crne Gore ce prije premijera gledat no kandidate. Manevarski petez premijera.
A bogami ova crna mazda 6 tip top bjese...
Fino je to da se bar postuje porodica i tako to, ali da ide na njihov racun a ne opsti.. A sa druge strane postenije i casnije (uh kako se ove rijeci istrosise u CG) bi bilo da se ima toliko povjerenja u drzavne sluzbe, pa da ta kola drzavnim sluzbenicima i poklone na tot godina lizinga, ali da sami placaju gorivo i osiguranja.. Ali jok..tako bi ih bolje pazili i manje drndali, pa da se ne opterecuju sa drzavnom imovinom... Ovamo "posteni svi" ali na opsti racun...
Ne znam jel vasi roditelji mogu "posteno" tako da vas vozaju po ruckovima familijarnim, i tako to, drzavnim automobilom ciji je garant drzava...Malo kome sa foruma... cini mi se.
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 22-05-14 at 16:25.
Šuković svaku kampanju zatvara sa ''najdražim gostom''.
Neće bit' lako Milašu- treba izdržat uru i kusur uvlačenja u pr**o,a opet zadržat' koncentraciju.
Shit has hit the fan !
Po programu je bilo zakazano za danas u 21h, ali su ga očigledno pomjerili - vjerovatno da im daju još jedan dan fore da se predomisle
Ah, što bješe svatova maloprije, krstare magistralom, legli na sirenu... Ja na prozor, kad ono 10-ak barjaka i odnekud se stvori i mladin barjak - DPS...
samo kolone kola registracija van PG
Podgorica Podgoricanima!
Masu ljudi na ovaj miting ali mahom autobusi DG i dosta registraciija iz NK dakle mobilizacija opsta prifalilo podgoricanaNa miting DF-a ne neka velika brojka cini mi se ali se nije dovodilo kuso i repato iz ljututuka.
Ne znam čemu ta priča SDP-ovaca oko Bara kad se unaprijed zna da će posle izbora ako budu u mogućnosti formirati vlast sa DPS-om. Barem nama na forumu ne otvarajte glave.
Last edited by chucknorris; 22-05-14 at 18:42.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Ako se udruže Ugasili su partiju.
Nego nije ni prva koja je ugašena na taj način
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 i9502
Eoo prenos na Pink kovencije Dps-a
Послато са GT-I9300
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Ja bih samo da zamolim nešto ove što mantraju da se pomamiše od ljubavi prema svom gradu. Pošto ovih dana aktivisti PCG-SDP dijele letke na mnogim raskrsnicama, molim ove što ih bacaju čim ih uzmu da se strpe do najbliže kante za smeće, a ne da ih bacaju na sred ulice, trotoara i po travnjacima. Tu deklarisanu ljubav prema ovom gradu pokažite na djelu. Hvala lijepo.
Ja prolazih potezom centar-prekomorace danas oko 16-17h i ono smucilo mi se do te mjere da sam imao zelju da provociram te kretene. Dakle zastave DPSa i crnogorske vire iz auta a vozaci mahom djecina i omladina do 25 max, prolaze kroz crveno , prave zastoje , trube do daske, seljacka muzika iz auta naravno, djevojke vise kroz prozore i sibere. E nije mi jasno koga ono treba da asocira na bilo sta lijepo ili vrijedno, stoka jedna koja bruka nasu zastavu.
p.s. Da ne spominjem sto se u ovaj moj kvart (blizu je stadion malih sportova pod Goricom) ne moze zivjet ove nedjelje od muzike, kretena koji se derinjaju, bubnjeva itd, kao da zivim na sjevernoj tribini stadiona a ne u centar "evropske prestonice" .
Last edited by The.Sloth; 22-05-14 at 18:56.
MANS objavio nove audio snimke o navodnoj kupovini ličnih karata
http://www.cdm.me/politika/video-man...-licnih-karata
SNP: Lokalna vlast se rasipa, a ostali muku muče
http://www.vijesti.me/vijesti/snp-lo...-clanak-211925
Ad astra.
Katarina Bulatovic otvorila miting a odmah nakon nje zreo kao petrovaca Lane gnjili.DPS na pinku u drustvu farme velikog brata i gran parade.Kanalizacija za sve.
Sve su to prodane duse.
Puna Moraca prodanih dusa.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks