Mozes li mi mozda poslati br?
I ako ima jos neko ko ima ili zna gdje bih to mogao da nadjem neka salje na pm
Hvala..
But if you never try, you'll never know..
Sad je sve ok, novi most je tu![]()
Hvala u svakom slucaju)
But if you never try, you'll never know..
Danas kad sam ubacio auto u kontakt upalila mi se lampica za servis, cim sam startovao auto, kao obicno obrtaje u 1000rpm a posle odmah pada broj kao da ce da se ugasi auto i vrati se opet na 1000, to mi se danas desavalo 3-4 puta a juce je sve bilo super.Da nije to povezano sa lampicom? Servis sam uradio prije 10ak dana. Motor vw 1.4 59kw
Sent from my Nexus 4
Klapna ler gasa vjerovatno.
Послато са C1905 уз помоћ Тапатока
Igra li ti kazaljka na ler od obrtaja?
Послато са C1905 уз помоћ Тапатока
Last edited by nexus4; 21-05-14 at 17:06.
@boyche,jedno pitanje.Stavlja li se mast kad se kaci kardan pri difrencijalu na menjac?U pitanju je Audi S4 2.2T
Palis li auto sa upaljenom klimom? Oce da igra obrtaljka dok se kompresor ne upali-ako je odgovor potvrdan.
Na tvoje mjesto,ja bih ovo sanirao sto prije.Ne bih rekao da je hitanje ali curenje moze biti samo vece vremenom
Nema na cemu.![]()
Gasi klimu 10-15sec prije nego sto ugasis auto. I ne pali auto sa klimom.
Interesuje me dje u Pg mogu uzeti bravu za fiat stilo,posto je ovamo u Nk nema nidje.Koliko je nova a koliko polovna?
Ko u PG kvalitetno radi Peugeot 407, a da nije Office i Knezevic? Imam problem sa regeneracijom FAP filtera i trzanjem na svakih 600-700 km, a pomenuti blage veze nemaju o tome.
Moze li neko da mi kaze zasto su mnogi centri za tehnicki pregled bili zatvoreno ove dane skoro cijele prosle sedmice. Neko pominje neke inspekcije nove pravilnike stroziji tehnicki itd
Hvala unaprijed
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks