1. Pa to je i mene nejasno zato pitam, a vidim da se kunu u ovu bas kombinaciju keta.
2. Ista stvar nejasno mi je pa pitam, moguce da je taj neko mislio na manje one tabletice ili nesto, ne znam.
3. Trenutno ne postoji, pokupao sam ova ***** sad opremu u ponedjeljak i startujem. Cilj fit, i izmedju mase i definicije, ne volim ni napucanost, ni zile vene i sl 6 pack..neka gradja izmedju. Evo sad opisno receno, da se malo naziru samo trbusni, da nema donjeg stomaka, da rasirim ramena i trokut jer su preuska ali pristojno samo, i neki vid prosjecne ruke i grudi.
4. Jer jedino drob mogu mac tako izgleda. proslo ljeto sam se ubijao od kardia mjesec i po po citav dan, prilagodio ishranu, gornju polovinu stomaka stesapo, ali strane i donji sanse nema. A to mi je cilj prevashodno da maknem svo salo jer me poludje.
5. Da mi da volju i energiju jer sam ka mrtvi njemac sad![]()
Iskreno ne, ali tako motivisem sebe sto znam. Ako bi krenup laganijim pristupom batalio bi posle 5 dana jer je dosadno. Jaka suplementacija, strogi rezim ishrane taj kratak period i onda imam obavezu da se ubijam na trening, mozda i zavolim teretanu tako. Kad sam prije probao opusteno to mi je smor bio nevidjeni..
E to sto kazes za suvi teg i planiram i pricao mi je jedan momak isto sto poznaje tematiku vrhunski..Istu stvar. Samo moram nauciti pravilno da radim ta *****.
Pa i cini mi s da je previse 120 dnevno i to jedan prije tj u prazno prakticno ide.
Kako mislis 3 nedjeljno, prije/posle tegova, ili da odvojim 3 dana samo za kardio?
p.s.Hvala vam momci..

Reply With Quote
.

Bookmarks