Page 609 of 1606 FirstFirst ... 1095095595996056066076086096106116126136196597091109 ... LastLast
Results 15,201 to 15,225 of 40130

Thread: Formula 1!

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    109
    Thanked in
    50 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    koje to tacno insider detalje? i ne, uopste se ne vidi je naklonjen hamiltonu
    Luis trenutno vozi divine nadahnuto, i to on voli i cijeni, odushevljen je takvim stvarima, talenat-umijece. Takodje posebno cijeni one koje naziva vanzemaljcima, (Alojzije, Vett, Ugljesa, Rajko). Rajka i ne voli previshe, (jer Rajko ne voli novinare, da pojednostavim), ali mu ne pada na pamet da spori da je tata. Evo i pored blijedog starta Rajkovog ove godine, (razumije chovjek ofc, da je Rajko sjeo u bolid pravljen za Alonsa, da je Ferrari specifichan tim, da se trenutno raspadaju generalno gledano, a i forma nije uvjek ista ni najvecim), ipak veli, -jednom vanzemaljac uvjek vanzemaljac.
    Zato hvalim Mladena, jer i pored toga shto ne mirishe Rajka, i pored neuvjeriljivog starta, kaze -vanzemaljac. U tome se vidi level, poznavanje, u tome se vidi pro.

Proshlih godina hvalio je Vettela isto kao ovo sad Hamiltona, pa su ga pljuvali da navija za njega i slichne besmislice. Sad hvali Luisa, s pravom, jer to shto je Luis pokazao u ovih par trka je zvek, treba li rec. A ipak kad ga pitaju ko je naj trenutno, on veli FA, kao nakompletniji. (plus strogo brani da iko od komentatora omalovazava/vrijedja vozache (chak i kad bi imalo razloga), a i bilo koga iz F1).

So, reklo bi se da navija i za LH i SV i FA i KR, (bah kako moze da se navija za 4 ljuta oponenta u isto vrijeme?!)

Sto se tiche informacija internih, ima ih bezbroj, i to je jako interesantno, jer formula 1 je sama po sebi prilichno suva materija za laika, (ne pokushava "old cheat" sluchajno svako malo da je osvjezi, no evo, i pored sveg refresha, -"dosada" i ove godine, Mercedes vozi F1, ostali F1/3), so, informacije koje Mladen pruza, makar za moj ukus, prilichno osvjeze i uchine sve to mnogo interesantnijim, -o vozachima, shefovima timova, inzinjerima, parama, Berniju, kompletnom cirkusu iza kulisa..

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Realno i Jergović i Blažićko ponekad takve nebuloze namlate da je to često teško za čitanje. O nivou kulture ne treba trošiti riječi.
    Svakako je bolje odgledat snimak na Sky F1 HD od nekih 5 sati koji sadrži race build up sa osvrtom na kvalifikacije i dešavanja na stazi, samu trku i analizu nakon trke nego čitat njih dvojicu.
    Imam Sky F1 HD, i od toga teshko da ima bolje. Vrlo pazljivo pratim shto drobe, Martin, Johnny, Damon, Simon, chak i Ted. To shto govore oni i to shto govori Mladen, ne razlikuje se 2%, a nekad ni toliko.
    Ne mislim da bilo ko ima monopol na istinu, pa ni oni, ipak kad neshto kaze Martin i ostatak ekipe..to ima vrijednost, bi se reklo.

Nije Mladen savrshen, niti uvjek u pravu, trebali govoriti takve banalnosti. Still, nikad ga nisam chuo da mlati nebuloze, bolje nego li bilo koji od ovih ljudi sa Sky-a. Moze da se provuche greshka, personalni afinitet, ali avetanje koje nema veze s mozgom, toga nema, nemojte da ste smijeshni.
    Last edited by NexusVI; 14-05-14 at 17:17.

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

konformista jos gore, hvali onog ko trenutno ima najbolji auto pa jos ako ima prvu poziciju u timu

nije cudo sto mu se ne razlikuju komentari 2% od tih Engleza kad ih vjerovatno sve i kopira u komentarima, strasan je to posao
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja ne znam sto ovi iz FOM i FIA ne pocnu da traze radnike i strucnjake na forum CDM Stvarno je steta da stravicni kadrovi propadaju na forumu, dok neznalice poput Jergovica pisu nekakve gluposti. Pravda za forum CDM i njegove clanove

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

NSX. ja ti garantujem da nijedan covjek u SFRJ ne poznaje Formulu 1 bolje od njega.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

frende ima nasih ljudi koji rade u F1, i to u timovima... ali se ne eksponiraju kao ova budala

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Koji su ti ljudi, NASI a da se ne EKSPONIRAJU?

Ovaj je radio toliko godina u FOM, poceo je 80 i neke...
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

ima jedan sto je u Ferariju radi u logistici(ili je radio) bio je clanak u vrelim gumama...i definitivno ima puno vise inside informacija od ove budale

http://forum.f1-hr.com/viewtopic.php?f=20&t=3938

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    344
    Thanks Thanks Received 
    362
    Thanked in
    213 Posts

Kako je los zvuk...

Sent from iPhone

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    109
    Thanked in
    50 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    ima jedan sto je u Ferariju radi u logistici(ili je radio) bio je clanak u vrelim gumama...i definitivno ima puno vise inside informacija od ove budale

http://forum.f1-hr.com/viewtopic.php?f=20&t=3938

http://www.gp1.hr/mladen-jergovic-ispravak/

Kad negdje budesh imao kad, a ima i insajderskih detalja prilichno . (Odgovor na Blazickove nobl redove.)

Bah, ne znam, jako teshko je ovakve detalje koje on daje izmisliti. No neka svako prochita za sebe i onda neka sudi, ali neka prochita, pa onda paljba po.

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

poznati su mi takvi hohštapleri i iz drugih branši, prepoznajem ih na kilometar

Thanks Thanks Given 
    3,574
    Thanks Thanks Received 
    5,923
    Thanked in
    2,851 Posts

@NexusIX bez namjere da ulazim u dalju raspravu:
    Razlog zbog kojeg svake kvalifikacije i utrku popratim s oko 50 ili 60 komentara na Twitteru na engleskom jeziku nije moje preseravanje, ili samo zato da ponudim svoje viđenje tijeka utrke (jer onda bi to bilo na hrvatskom). Razlog je u zahtijevu Deana Lockea (wow! puno ime i prezime!), glavnog producenta F1 prijenosa u FOM-u, da mu to šaljem. Njegov asistent produkcije sjedi do njega i ˝čita˝ utrku za njega. On također hvata moje Tweetove i izravno ih govori Deanu u slušalice, i onda Dean prema tome radi korekcije u prijenosu.
    Ne vjerujete? Nisam sumnjao.
    Što reći? Koju posluku porati? Kome?
    Meni je jako teško da povjerujem, da pored toliko penzionisanih vozača F1, test vozača i ostalih kompetentnih ljudi, Formula One Management i TV ekipa angažuju baš Mladena Jergovića.
    Da ne kažem da mi je još teže da povjerujem da komuniciraju isključivo preko twittera.

Opet, ne kažem da on ne zna o F1 ništa. Zna puno. I Blažićko isto. Samo što im je ego veći od Lovćena, Durmitora i Rumije zajedno.
    Last edited by hercules; 15-05-14 at 11:25.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    861
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

oko kakva dva penala ste vi pricu otvorili...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Samo što im je ego veći od Lovćena, Durmitora i Rumije zajedno.

Tebi ne bi bio, a ni meni, ne vjerujem.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    861
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

ti si ih fabija vec zajebao sve...

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    109
    Thanked in
    50 Posts

@NexusIX bez namjere da ulazim u dalju raspravu:

Što reći? Koju posluku porati? Kome?
    Meni je jako teško da povjerujem, da pored toliko penzionisanih vozača F1, test vozača i ostalih kompetentnih ljudi, Formula One Management i TV ekipa angažuju baš Mladena Jergovića.
    Da ne kažem da mi je još teže da povjerujem da komuniciraju isključivo preko twittera.

Opet, ne kažem da on ne zna o F1 ništa. Zna puno. I Blažićko isto. Samo što im je ego veći od Lovćena, Durmitora i Rumije zajedno.
    Nisam imao, niti imam, ni najmanju zelju za ovako "akademskom" raspravom o bilo chemu, pa ni o ovom, chisto mi je bilo neprihvatljivo da se bilo ko, pa i MJ moze tako lagano dismissovati, jer je (nekom) neka vrsta (ne)simpatichnog freaka.
    Da ne zna, zna. Da je nije upucen, jeste. Stil pisanja (a to je moj fah) mu je odlichan. Navijanje, ako ga ima, minorno, skoro zanemarljivo, shto je fundamentalno za bilo kakvu vrstu komentarisanja ove vrste. Je li sujetan do neba, prznichav, i sve shto to prati, apsolutno jeste. Ali i pored toga nije mu teshko da odgovori na svako pitanje, ma kako bilo retardirano, opet i opet. Jako chudna fora za sujetna freak-a, ali eto..
    A i najbitnije, F1 voli vishe nego leba da jede, shto je za ovo shto radi, uglavnom jako pozitivna stvar. -Uglavnom, jer ponekad pretjerana afekcija zna da bude veca shteta nego korist, zaaveta cheljade.

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

jesi li pročitao komentare na one članke? Tip ne da NIKOME ko se ne slaže s njim da iznese mišljenje, svakome briše. Osim recimo negdje kad ima priliku da se napravi pametan.

to nema veze sa simpatisanjem ili ne, taj lik je psihopata najgore vrste

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by NexusVI View Post
    Nisam imao, niti imam, ni najmanju zelju za ovako "akademskom" raspravom o bilo chemu, pa ni o ovom, chisto mi je bilo neprihvatljivo da se bilo ko, pa i MJ moze tako lagano dismissovati, jer je (nekom) neka vrsta (ne)simpatichnog freaka.
    Da ne zna, zna. Da je nije upucen, jeste. Stil pisanja (a to je moj fah) mu je odlichan. Navijanje, ako ga ima, minorno, skoro zanemarljivo, shto je fundamentalno za bilo kakvu vrstu komentarisanja ove vrste. Je li sujetan do neba, prznichav, i sve shto to prati, apsolutno jeste. Ali i pored toga nije mu teshko da odgovori na svako pitanje, ma kako bilo retardirano, opet i opet. Jako chudna fora za sujetna freak-a, ali eto..
    A i najbitnije, F1 voli vishe nego leba da jede, shto je za ovo shto radi, uglavnom jako pozitivna stvar. -Uglavnom, jer ponekad pretjerana afekcija zna da bude veca shteta nego korist, zaaveta cheljade.

To je taj post.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

LPGTECH 067 854 548

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Drzi bolje no proslogodisnji RBR.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

ka po sina
    LPGTECH 067 854 548

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

naziv fajla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

f1 i ove godine postaje dosadna bas kao i zadnje 2-3 godine,sve se kao nesto radi na unapredjivanju a na kraj nidje pravog trkanja,samo gube publiku.

Thanks Thanks Given 
    861
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

F1 ove godine ce prezivjeti ako neki od timova slucajno uspije da sustigne Mercedesa i to brzo, ili FIA na neki nacin ne pogura nekoga...jer gledat trku dje dva mercedesa stizu i ove u zoni bodova i obilaze za krug je smijesno...

malo zanimljivost trkama dre ovi drugi timovi koji su koliko toliko izjednaceni

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Page 609 of 1606 FirstFirst ... 1095095595996056066076086096106116126136196597091109 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)