Page 190 of 402 FirstFirst ... 90140180186187188189190191192193194200240290 ... LastLast
Results 4,726 to 4,750 of 10033

Thread: Bodybuilding

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Nece ti trebati 120 grama whey-a dnevno. Uzmi posle treninga 30-40 grama i ako oces jos 30 u ovaj Obrok 2 umjesto 60gr.
    No explode bi trebao da ostavis za kasnije, kad ti popusti entuzijazam i volja.... Ne treniraj preko 5 puta nedeljno (pon, uto, čet, pet i sub npr; srijeda i nedelja odmor), ubaci 3 kardio treninga nedeljno, npr brzi hod na traku 40 minuta pa postepeno povecavaj to vrijeme do 60 minuta.
    Mozda nebi trebao odma da pocnes sa keto, nego malo treniraj i tegulisi ishranu, pa kasnije keto... Vidi sam...

Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Rigodo View Post
    Moze par pitanja?
    1. Zasto 120gr wheya dnevno (i u danima kada odmaras)?
    2. 12 kapsula omega 3 dnevno, zasto?
    3. Kakav je trening trenutno? Sta je cilj?
    4. Zasto odmah keto? Skinuti 10-12 kila za 3 mjeseca ako si pocetnik je p.. dim.
    5. Cemu NO u pocetnoj fazi treninga?

Generalno, mislim da si "overthinkovao" cijeli koncept i podlegao marketingu industrije suplemenata .
    1. Pa to je i mene nejasno zato pitam, a vidim da se kunu u ovu bas kombinaciju keta.
    2. Ista stvar nejasno mi je pa pitam, moguce da je taj neko mislio na manje one tabletice ili nesto, ne znam.
    3. Trenutno ne postoji, pokupao sam ova ***** sad opremu u ponedjeljak i startujem. Cilj fit, i izmedju mase i definicije, ne volim ni napucanost, ni zile vene i sl 6 pack..neka gradja izmedju. Evo sad opisno receno, da se malo naziru samo trbusni, da nema donjeg stomaka, da rasirim ramena i trokut jer su preuska ali pristojno samo, i neki vid prosjecne ruke i grudi.
    4. Jer jedino drob mogu mac tako izgleda. proslo ljeto sam se ubijao od kardia mjesec i po po citav dan, prilagodio ishranu, gornju polovinu stomaka stesapo, ali strane i donji sanse nema. A to mi je cilj prevashodno da maknem svo salo jer me poludje.
    5. Da mi da volju i energiju jer sam ka mrtvi njemac sad

Quote Originally Posted by Kaljestro View Post
    Ово што Ригодо рече....

Опушти се, нећеш на такмичење, не бориш се за живот, само оћеш да нормализујеш изглед...
    Ок је то што пише ту, све је то кул, бајно и сјајно, али.....
    Је ли теби стварно потребно све то?

120 грама прашка је беспотребно...
    320 грама протеина... Брате... Нешто мислим да је то мало превише, да ће да оде у празно толико...
    УХ из салате и тако тога не бројиш мени се чини.

Што се тиче тренинга, треба да се држиш основа што више... Ево ја тренирам преко годину ипо и још се држим основа, држим се сувог тега и бучица што више, машине су ми некако тралала, није да нису добре, далеко од тога, али суви тег је мајка...
    Iskreno ne, ali tako motivisem sebe sto znam. Ako bi krenup laganijim pristupom batalio bi posle 5 dana jer je dosadno. Jaka suplementacija, strogi rezim ishrane taj kratak period i onda imam obavezu da se ubijam na trening, mozda i zavolim teretanu tako. Kad sam prije probao opusteno to mi je smor bio nevidjeni..

E to sto kazes za suvi teg i planiram i pricao mi je jedan momak isto sto poznaje tematiku vrhunski..Istu stvar. Samo moram nauciti pravilno da radim ta *****.

Quote Originally Posted by srdjancg View Post
    Nece ti trebati 120 grama whey-a dnevno. Uzmi posle treninga 30-40 grama i ako oces jos 30 u ovaj Obrok 2 umjesto 60gr.
    No explode bi trebao da ostavis za kasnije, kad ti popusti entuzijazam i volja.... Ne treniraj preko 5 puta nedeljno (pon, uto, čet, pet i sub npr; srijeda i nedelja odmor), ubaci 3 kardio treninga nedeljno, npr brzi hod na traku 40 minuta pa postepeno povecavaj to vrijeme do 60 minuta.
    Mozda nebi trebao odma da pocnes sa keto, nego malo treniraj i tegulisi ishranu, pa kasnije keto... Vidi sam...

Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
    Pa i cini mi s da je previse 120 dnevno i to jedan prije tj u prazno prakticno ide.

Kako mislis 3 nedjeljno, prije/posle tegova, ili da odvojim 3 dana samo za kardio?

p.s.Hvala vam momci..
    If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    107
    Thanked in
    62 Posts

Ishrana. Dovoljno je da se hranis cisto, izbacis drkalice i tijesto, smanjis kalorije i udjes u lagan deficit. Samo to bi trebalo da "zbunjenom" organizmu donese rezultat. Whey ujutru 30gr uz ovsene + 50-60gr posle tezina (ipak imas oko 100kg). Pusti keto i rotacije. To ima smisla kada treniras za prestiz i topis ono sto se uzasno tesko topi, a neces da gubis misice. NO izbaci (moj savjet).

Trening. Za pocetak ti je puno 5 dana u teretani, osim ako dva dana ne zelis da radis samo lagani kardio. Tri dana full body trening je preporuceno. Mada ni split nije los. Bitno je da krenes da treniras redovno. Ali nemoj da kreces sa velikim tezinama i glupostima tipa vratilo (mogu negativi samo, imas 100+ kila), mrtvo dizanje (ne poznajes svoja ledja) i cucnjevi sa velikim tezinama... Pocetnik si i ne znas koliko si krt. Kreni sa laganim tezinama, cucnjevima sa sopstvenom tezinom, iskoracima, veslanjima, pregibima, potiscima.. Svaki trening zavrsi sa 20 min laganog kardia. Prvo savladaj tenike, a onda ce ti tijelo javiti kuda dalje. Prvi par mjeseci budi konzistentan, odaberi vjezbe i prati progres... 45 minuta treninga sa tezinama je vise nego dovoljno, ako ti je pauza 1-2 min izmedju setova.

Odmor. Ako dodje do jakih upala, u teretani smanji intenzitet dok ne prodje.

P.S. Citati tekstove ljudi koji su takmicari i koji su debelo na steroidima je riskantno. Za nas rekreativce je rezultat dostizan uz volju i disciplinu.

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Valja li da se uz pet treninga nedeljeno u teretani, ubaci i po 1h kardia ujutro, znaci od pon. do petka , a subota i nedelja odmor? Sto predlazete?
    Last edited by kEDOWN; 18-05-14 at 23:56.

Thanks Thanks Given 
    779
    Thanks Thanks Received 
    649
    Thanked in
    300 Posts

Kao što reče Rigodo, 5-6 puta nedjeljno trenirati za početnika je glupost, odnosno tijelo koje nije u formi odmah izložiti tolikom stresu je kontraproduktivno...
    To je super za profesionalce kojima je to životni poziv, koji samo treniraju, odmaraju i spavaju, a ne idu na posao npr 8 sati svaki dan...

Ja sam bio u sličnoj situaciji kao ti... Počni obavezno full body, i pošto imaš 100 kg (toliko sam imao i ja kad sam počinjao sa treniranjem) dovoljna ti je težina tvog tijela za skoro sve mišiće, jedino za biceps npr ubaciš pregib sa šipkom i bućice... Ovo kažem jer na taj način će ti se tijelo prilagoditi i ojačati tetive, mišići će živnuti, i ići će mnogo bolje nego da izmeš neki profi split program, plus sa full body programom ćeš mršati kao lud

Preporuka za svaki trening: sklekovi (klasični u početku, kasnije spajdermen, sa otvaranjem, burpee, itd), čučnjevi (klasični, čučanj-skok, čučanj-zvijezda), jump-jack, iskoraci, iskoraci u stranu, iskoraci sa pregibom (bućicom), penjanje na klupu, trbušnjaci... Dakle, ako mene pitaš, svaki put pogodi što više mišića - više ćeš kalorija trošiti, i ako dobro radiš vidjećeš da će ti trebati dan odmora poslije treninga... Ako svaki dan možeš lagano da treniraš, onda ne daješ sebe 100%

E da, i istezanje svaki put na početak i kraj treninga...

ps. Zaboravih da napomenem, mišići i trbušnjaci se ne dobijaju u teretani nego u kuhinji... Trening je samo stimulans za tijelo, da gradi jače i izdržljivije mišiće... A tijelo ih ne gradi za vrijeme treninga, već noću dok spavaš... Dakle 3 stvari: ishrana, trening, san 8-10 sati. Bez jednog od ovog 3 izostaće max rezultati.
    Last edited by Incognito; 19-05-14 at 08:07.
    Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mislim da je 60g wheya, kao praška, to mu dodje 45g proteina il manje...tako da nije ok...možda zbog ubrzavanja metabolizma, mada opet too much...

Kedown, zavisi kaki ti je cilj, tj na čemu si sad...oš da gubiš salo, il da BULK-uješ...U svakom slučaju, kardio je zdrav...dosta ti je po ure...Što za srce što ovako...
    Ak češ da katuješ, onda đelji i uru, ako ćeš da napucavaš, onda pazi da ispuniš dnevni unos kCal...

Za trbušnjake se slažem sa Inkognito, sem što ih valja raditi, pa i sa tegom dodatnim kasnije ako nisi bio duže fizički aktivan...valja imati uz donja leđa i taj prednji core jak...imaš i te unutrašnje abs-e, pa može pomoći npr ako imaš stomačić, da "izravnjaš" taj dio i za taj lijepi posture ili ti skladni raspored svega i strukturu...

Last edited by Loverclocker; 20-05-14 at 01:19.
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Jeste da katujem, da smanjim bodyfat, sto da uzmem od suplemenata da zastitim misice?

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nekiii BiCiEjEj...i mozda glutamin...Al neka neko iz iskustva kaže, pošto sam ja katovan cio život

Edit: Valjda je zeleni čaj dobar...Ja ga iz navike i meraka pijem svaki dan s ljimunom...al eto
    Last edited by Loverclocker; 20-05-14 at 02:34.
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    779
    Thanks Thanks Received 
    649
    Thanked in
    300 Posts

Quote Originally Posted by kEDOWN View Post
    Jeste da katujem, da smanjim bodyfat, sto da uzmem od suplemenata da zastitim misice?
    BCAA i Glutamin prije treninga, BCAA tokom treninga, Whey i BCAA poslije treninga. Pošto BCAA nije prejeftin onda gledaj da to bude minimum nekih 20g ukupno.
    Takođe, ovo ti je u slučaju da si na žestokom katovanju - keto, znači skroz nisak unos UH, onda ti je ovo obavezno...

Thanks Thanks Given 
    956
    Thanks Thanks Received 
    1,364
    Thanked in
    642 Posts

sto se tice topljenja masti najbolje je ko ima vremena i nacina , trcanje ujutro na prazan stomak (ustajanje iz kreveta, casa vode i pravac trcanje). Na stazicu i lagano ili ti joging (da se dovede opterecenje srca na nekih ~60% , to je za skidanje sala , a sve preko 60% je kardio i kondicija)

uz to ukljucis teretanu i naravno ishranu regulises skroz. Po mogucnosti odmah da se izbaci hleb i sva tijesta, sto manje secera(ako moze i bez njega) i manje soli i zacinjenog.

sve u svemu bez trcanja nista od skidanja sala (nije bukvalno nista ali...) , ja sam prva dva mjeseca isao par puta na trcanje i redovno na kraj treninga na traku trcao nekih 20-40min i u taj period sam bas masu sala skinuo , chim sam smanjio trcanje odmah vidim da sto se tice skidanje stomaka stalo je
    " If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."

Thanks Thanks Given 
    179
    Thanks Thanks Received 
    147
    Thanked in
    76 Posts

Ljudi znate li ima li ovo dje u PG i koliko otprilike kosta?

http://www.amazon.co.uk/Samsung-Hear.../dp/B00BUZUS24

Thanks Thanks Given 
    779
    Thanks Thanks Received 
    649
    Thanked in
    300 Posts

Quote Originally Posted by Stivi View Post
    sto se tice topljenja masti najbolje je ko ima vremena i nacina , trcanje ujutro na prazan stomak (ustajanje iz kreveta, casa vode i pravac trcanje). Na stazicu i lagano ili ti joging (da se dovede opterecenje srca na nekih ~60% , to je za skidanje sala , a sve preko 60% je kardio i kondicija)

uz to ukljucis teretanu i naravno ishranu regulises skroz. Po mogucnosti odmah da se izbaci hleb i sva tijesta, sto manje secera(ako moze i bez njega) i manje soli i zacinjenog.

sve u svemu bez trcanja nista od skidanja sala (nije bukvalno nista ali...) , ja sam prva dva mjeseca isao par puta na trcanje i redovno na kraj treninga na traku trcao nekih 20-40min i u taj period sam bas masu sala skinuo , chim sam smanjio trcanje odmah vidim da sto se tice skidanje stomaka stalo je
    Što se tiče topljenja masti najbolje je... keto dijeta Planiram next week da je počnem, pa javljam ima li efekta

Thanks Thanks Given 
    956
    Thanks Thanks Received 
    1,364
    Thanked in
    642 Posts

znam da je ona najbolja ali mislim da treba dobro da se pozrtvuje covjek i da ima vremena za nju

aj probaj pa javi kako ide, mozda bih i ja probao al ne znam kako da iskombinujem uz posao i obaveze sa spremanjem i chudima
    " If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

opa cupa 4 mjeseca sam vegetrijanski stajl i dalje se drzim i kilazom i snagom sweet a osjecam se nikad bolje
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    779
    Thanks Thanks Received 
    649
    Thanked in
    300 Posts

Keto ti je laka za spremanje, haha, nemaš mnogo izbora... Piletina, salate, gomila omega 3, lješnici/bademi, whey... Vikendom još riža ili krompir... I tako u krug

@sparco potvrdi

Thanks Thanks Given 
    956
    Thanks Thanks Received 
    1,364
    Thanked in
    642 Posts

znam ja to , ali je problem sto sam od 7-15h na posao dje cu ja ujutro da przim 8 jaja :P

Thanks Thanks Given 
    779
    Thanks Thanks Received 
    649
    Thanked in
    300 Posts

Pa skuvaš uveče jaja za ujutru, ko kaže da moraš da pržiš Na posao poneseš malo badema ili lješnika... Na pauzi neđe opleteš pileće bijelo bez ičega, osim sa salatom... I eto... Tako ja planiram, jer sam i ja svaki dan od 8-16 na poslu. Jedino me zeza što ne jedem povrće, pa ću morati malo da suplementiram vlakna

Thanks Thanks Given 
    956
    Thanks Thanks Received 
    1,364
    Thanked in
    642 Posts

imas li vec neki plan i program ? neki mozda text , blog sa detaljima ishrane?

Thanks Thanks Given 
    779
    Thanks Thanks Received 
    649
    Thanked in
    300 Posts

Tek radim na njemu, ali neće biti komplikovan... Suština je piletina/losos, omega 3 (kapsule, maslinovo ulje), bademi/orasi, suplementacija (bcaa, whey, multivitamini)... Ako bude efekta, objelodaniću sve

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Evo ti stivi

http://wwwogistra-nutrition-shop.blo...reme-team.html

Ja ovu pocinjem sad.

Jedino sto me buni je ovoliko wheya, i ovoliko omega kapsula. Pa to ispada 10 kapsula dnevno?

wtf?

p.s. Je li aslinovo ulje efektivna zamjena za omege posto sam alergican na ribu haha ne znam smijem li ove kapsule sadrze riblje ulje?

Thanks Thanks Given 
    779
    Thanks Thanks Received 
    649
    Thanked in
    300 Posts

Odgovorih ti na pm... Pazi se onda ribljeg ulja ako si alergičan na ribu... Može maslinovo i laneno ulje... Ja samo ne znam kako ću progutat ove Omega3 tablete, moraću ih žvakati

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Vidjeh, hvala ti. Prosucu jednu na ruku ako ne nateknem kao po obicaju dobro je to

Ovaj sparco se folira odje a gradjen je ka Madonna

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    107
    Thanked in
    62 Posts

Rezultati sa keto dijetom i dobrim treningom su 100% zagarantovani... prvih 3-4 sedmice. Onda će organizam da ukapira da ga mučiš (5 dana mu ne daješ UH!) i odgovoriće ti sa dvije opcije:
    1. Nahrani me kako treba. Ali ovaj put ću da sprcam sve u stomak (muškarci) ili dupe (i muškarci i žene), čisto kao rezervu za crne dane. Ovo sam vidio svojim očima na nekoliko prijatelja i jednoj sestri od ujaka.
    2. Ne moraš da me hraniš, sam ću. Onda kreće napad na mišiće, a o hemijskim procesima u stanju ketoze nisam dovoljno stručan da pričam. Samo znam da puno smrdi iz usta i muka ti je.

Keto se koristi ako si na granici od 10% bodyfat i baš želiš špansku keramiku na abdomenu. Kada se prođe takmičenje/plaža vraća se lagano u normalan režim ishrane. Ali lagano.
    Keto sa 20%+ BF je ordinarna glupost koja te na duge staze košta i izgleda i zdravlja.

Ja ovo morah napisati.

Thanks Thanks Given 
    779
    Thanks Thanks Received 
    649
    Thanked in
    300 Posts

Neka si vala napisao Slažemo se da keto preko 8 sedmica nema svrhe niti je koristan. Ja ću probati pa ćemo vidjeti...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ne moze biti gore za zdravlje od junkfooda npr.

Ja sam mislio nepune mjesec dana da drzim keto, ubijam se od treninga i onda se presaltam na razno povrce, curetinu, nemasni sir, nemasni joRgut, poneku vocku i sl..I onda to drzati dva mjeseca uz isto jak jak trening da ne bi bilo tog bounce back efekta. Evo kao laiku mi se to cini ka dobar plan.

Page 190 of 402 FirstFirst ... 90140180186187188189190191192193194200240290 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)