Evo da ne bude da se nisam i ja ukljucio u ocjene 
1. Becic- kao sto i danas rekoh , momak je talentovan sto je i danas pokazao ali mi ga je zao jer ce lose proci u procentima na izborima i bice zrtvovan zbog poraza i nece imati ulogu lidera u buducnosti.
2. Djeljosaj- jasno objasnio sta je cilj njegove politike, naznacio da je otvoren za saradnju, ko je slusao pazljivo mogao je da cuje da je naznacio da ce biti otvoren za saradnju sa onima koji mogu da mu obezbijede opstinu i da nece biti zlopamtilo u odnosu na prosli dogovor sa Mugijem cime je jasno poslao poruku DPS-u.
3. Bogojevic- nekako je bio mlak, spetljan ne znam nije neki utisak ostavio na mene iskreno. Ko je slusao pazljivo ka kraju odgovora na temu sa kim ce u koaliciju, zadnja recenica koju je izgovorio mnogo toga kazuje ``Bitno je da se ispunjavaju nasi programski ciljevi, ali mi ne moramo biti rukovodstvo grada`` cime se jos jednom pokazalo jasno da su vrata DPS-u otvorena i bez ucjena oko mjesta gradonacelnika. Ko ne vjeruje ima reprizu pa neka vidi.
4. Lekic - 3 puta je izbjegao da odgovori na pitanje da li ce on biti gradonacelnik ili ce to mjesto ustupiti nekom u slucaju pobjede. Nije naveo ni jedan konkretan podatak sta planira da uradi u PG, koji su planovi, sta ce da grade, sta je prioritet. pricu je vodio oko visoke politike i oko toga kako je Podgorica samo prolazna tacka ka smjenjivanju drzavne vlasti. Mislim da je promasio poentu kampanje lokalnih izbora dje se obrazlazu pitanja lokalnog tipa.
5. Stijepovic - Odradio konkretno posao potpuno planski i nije dozvolio da ga dovedu na njihov teren sitnog prepucavanja, pokupio poene onamo dje je trebalo , naznacio koji su ciljevi kampanje i sta planira da odradi u PG. Pokazao zube na jeftine i klosarske niske pokusaje uvreda od strane predstavnika vojvode koji je nakon toga odstupio. Pokazao da je covjek od naroda i neko u koga moze da ima povjerenja `average joe` a takvi cine 80% stanovnika PG.
U debati u bokserskom zargonu, jasno je da je pobjedu na poene odnio Stijepovic time sto je jasno odgovorio zasto je on i njegov program pravi izbor, u prozivkama jasno nije dao na sebe i tako nije dao da mu neko oduzima poene, dok je u kontrama uzimao protivnicima poene.
Nakon ovog nocas, jos vise sam siguran da ce nakon 25-tog maja PG voditi i dalje DPS. Sam ili u koaliciji vidjecemo vec
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Bookmarks