sta radi hipster.
Argentina (ARG)
Belgija (BEL)
Kostarika (CRC)
Brazil (BRA)
Čile (CHI)
Francuska (FRA)
Gana (GHA)
Holandija (NED)
Grčka (GRE)
Italija (ITA)
Kolumbija (COL)
Meksiko (MEX)
Njemačka (GER)
Nigerija (NGA)
Alžir (ALG)
Amerika (USA)
Španija (ESP)
Švajcarska (SUI)
Urugvaj (URU)
Ostali (CRO, BIH, CIV, ENG, KOR, IRN, HON, ECU, JPN, RUS, AUS, POR, CMR)
Kako nemate nimalo šmeka, cuš Kabaje i Matuidi. Toliko godina pišem ovuda i ništa nijeste naučili.
-----------Ljoris--------
-Sagna--Varan--Mangala--Kliši-
------Pogba------Gonalons----
--Grizman----Grenier---Riberi---
-----------Benzema------------
Znam da Dešamp nikad neće ovako igrat (kao što neće ni Prandeli sa onim sastavom Italije koji sam izbacio), ali kad su kese ko ih ebe.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
sta radi hipster.
Znam da sam ti idol, štipu me sad.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Stipni ga sad![]()
Meni Desam djeluje bas kao tip koji ce da izmisli nesto.
Naci ce se neki igrac, nazovimo to ''iz drugog plana'' kao Riberi 2006. Ko je njega tada znao? Mozda je to bas Grizman.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Ma Dešamp i Prandeli ne znaju ništa zato su selektori Francuske odnosno Italije, a ti bolje znaš...eeee imamo najviše genijalaca po glavi stanovnika jado moj. Matuidi cijele sezone rastura na poziciji zadnjeg veznog i da grije klupu Gonalonu, hahaha. I Kabaj bi morao imat mjesto u prvoj postavi, samo ih .ebe to što nemaju pravu onu desetku da igra polutku, odma iza napadača, u ostalom viđećemo za mjesec dana![]()
Francuzi sto prije shvate da nema Zidanea, bolje za njih. Stalno se nadaju i na kraju ispuse. Neozbiljni su previse. Celavac je otisao, gasi reprezentaciju dok ne dodju bolja vremena.
Ali ako bude 4 2 3 1 ( dante, silva, marcelo, alves, ramires, fernandinho, oscar, willian, neymar, hulk), ko sto nece, slobodno se ne mora igrat SP. Dat domacinu pehar i ispratit taj prelazni rok.
Fernandinho i Ramires su dva najbrza def. vezna otkad je bubamare. Kakve ce to letece kontre da budu...
Naravno, dodje neki Urugvaj, napravi 7 zutih kartona, isprekida igru maksimalno i na kraju Gargano da gol cevanicom, slucajno, u 90+. Eto, to je Urugvaj - Penicilin za ove leprsave ekipice, kao sto su pomenuti Brazil, Spanija, Portugal...
Last edited by Sandor Kolar; 17-05-14 at 00:34.
Ih..Treba proc grupu sa Italijom i Engleskom..Zajebano za Suareza i drugove..Nisu su se pokazali nesto prejaki u kvalifikacije, mada ovo je Svjetsko..Svako svakoga moze dobiti..
Valjalo bi neki fantasy naci, cisto da se malo zanimamo oko ovih ekipa tokom SP![]()
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Steta sto Engleska i Vels ne nastupaju ujedinjeno jer bi Engleska sa Bejlom i Remzijem bila prvi favorit prvenstva.
I'm the boss, and you're NOTHING! You get that?
Čak ne bi ni trebalo prvenstvo da se igra, tada bi već Engleskoj odmah bio uručen pehar.
Zbilja, zasto se ne spoje, kad vec na olimpijadi igraju kao UK?
-Za ovo nam može pomoć' samo jedan čovjek.
-A to je Supermen.
-Ne, to je Savo Bačić.
Svaka država u okviru GB ima svoju fudbalsku asocijaciju koja upravlja lokalnim takmičenjima, podizanjem i regrutacijom igrača.
Na Olimpijadama učestvuju mlađi fudbaleri zbog pravila FIFE, a prošla Olimpijada je bila u Londonu pa ono... Boli ih peta. A ovi stariji igrači su morali da traže dozvole od matičnih saveza.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
eeo citam jutros sto lupa Agero. Veli neka je De Mikelis pozvan, zasluzuje popravio se od kad je dosa u Englesku. U zadnja 3 mjeseca igra odlicno.
A koje moj kukali Serdjo.
Nista Argentina nece napravit s takvom pricom.
http://www.fifa.com/worldcup/news/y=...a-2341477.html
Portugal squad
Goalkeepers: Rui Patricio (Sporting), Beto (Sevilla/ESP), Eduardo (Braga)
Defenders: Andre Almeida (Benfica), Bruno Alves (Fenerbahce/TUR), Fabio Coentrao (Real Madrid/ESP), Joao Pereira (Valencia/ESP), Neto (Zenit St. Petersburg/RUS), Pepe (Real Madrid/ESP), Ricardo Costa (Valencia/ESP)
Midfielders: Joao Moutinho (Monaco/FRA), Miguel Veloso (Dynamo Kiev/UKR), Raul Meireles (Fenerbahce/TUR), Ruben Amorim (Benfica), William Carvalho (Sporting)
Forwards: Cristiano Ronaldo (Real Madrid/ESP), Eder (Braga), Helder Postiga (Lazio/ITA), Hugo Almeida (Besiktas/TUR), Nani (Manchester United/ENG), Rafa (Braga), Varela (FC Porto), Vieirinha (Wolfsburg/GER)
Raspad od repke ali ne mora da znaci da ce loše igrat...
Hugo Almeida i Helger Postiga. A mislite li ga bataljivat vise jadni ne bili? Ne no najbolje jos Nunjo Gomes
Nisu zvali Rolanda, a momak je imao baš dobru sezonu u Interu. Mora da su im ostali štoperi odlični.
Imaju najboljeg lijevog beka i štopera na svijetu + CR7, mogu oni makar do 1/4 ako ne i dalje.
Na kontre samo i odlično.
Last edited by Markys; 20-05-14 at 10:04.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Nema ni Quaresme, možda je bolje bilo njega zvati nego pojedine starudije.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks