prvi put gledao godzilu,ja sam izasao razocaran.mozda bi bolje bilo da sam pogledao ove filmove od ranije
Da ne zna ko slucajno kad je ili oce li bit 3D prikazivanje x mena?
prvi put gledao godzilu,ja sam izasao razocaran.mozda bi bolje bilo da sam pogledao ove filmove od ranije
a eo.
uvjek ima dobrih filmova ali cijene su malo previsoke za nas standard,mogli bi malo da porade na tome !
Ja idem samo utorkom.
*masija*
Evo 50% popust na karte za Transformerse od 19 do 23 nocas , povodom shopping night u Delti, pa iskoristite ko oce da gleda ovo
ne važi ti to za transformerse
U okviru Shopping Nighta u Delta City-iju koji će se održati 27. juna od 19:00 do 23:00h Cineplexx je pripremio super popuste za sve posjetioce:
- 50% na cijenu karti za projekcije od 19:00 do 23:00h.
*popust se ne odnosi na film Transformersi: Doba izumiranja
- 30% na Chill Out meni
Last edited by goozica; 28-06-14 at 13:36.
Ima li koji ljubitelj "Planete Majmuna" da hoce da gleda ovaj novi film u petak vece?
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Guardians of the galaxy - najbolji marvelov film
moram ga opet pogledat
Originally Posted by my name is ...
Da, odlican je
rm -rf /
Ako ne racunas onu ultra smor romanticnu scenu sa sredine filma, onda je taman u rangu poslednjeg X-mena. Ali se na par mjesta vidjelo da bas racunaju na nastavak i ostavili su dosta rupa u prici koje ce morati da popune nastavkom..
-Za ovo nam može pomoć' samo jedan čovjek.
-A to je Supermen.
-Ne, to je Savo Bačić.
pa na kraju pise VELIKIM SLOVIMA - guardians will be back
a moralo se malo romantike, al opet i to malo je bilo komicno![]()
Originally Posted by my name is ...
Teenage Mutant Ninja Turtles- ko očekuje vrhunske efekte i dosta akcije, sa pričom kao iz jedne od epizoda stare crtane serije (čitaj: niđe veze), neće se razočarati filmom. Meni je fino legao.
Zabavni su i ok Guardiansi, ali dosta ima rupa i Ronan mi je ne razrađen dovoljno imho.
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
Jeli prikazivan herkules u 3d
Kada pocinje prikazivanje filma November man?
Guardians odlican, kako su ga odradili fino, top
Da ne zna neko oce li bit Sin City-ja uopste? Nema ga u najavi...
Kreč, kolica i mešalica.
U Hrvatskoj počinje da se daje 11.septembra. Kod nas - ko zna kad...
-Za ovo nam može pomoć' samo jedan čovjek.
-A to je Supermen.
-Ne, to je Savo Bačić.
Mali Budo..? Gledao neko?
Reče mi drug da je strašan, da ga moram odgledati. Pa pretpostavljam da nije loš![]()
Mali Budo odlična komedija! Preporuka.
isto!
Gledajte malog Buda bas gazi !![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks