Ovaj Novak je ponos Balkana, svaka cast.
Jedna od važnijih pobjeda u njegovoj karijeri. Bravo Nole, bravo dubl majstori!
sjajna partija novaka.
ocekivana pobjeda...
jos ako se otvori za pare:![]()
Ocekivano, mislio sam da ce ga Novak dobit 2:0, al uze Rafa taj prvi set nekako..
Bas prelose igra Nadal, nema sumnje da ce na RG Nole bit prvi favorit, i ako ga Vavrinka ili Federer ne iznenade, lagano ce pregazit Nadala u finale i ide onda na broj jedan.
Svaka cast ako ce da da ove pare, mada nisam ni sumnjao..
Mene je svakako impresionirao i juce kada je cijeli svijet probudio iz indolencije i nezainteresovanosti za poplavu u Srbiji, Bosni i Hrvatskoj. Danas je odlucio donirati novac za nastradale tako da Nole...nemam rijeci, primjer i domaci zadatak je dao svima nama.
Sto se tice igre: kada je motovivisan 100% nema mu racnog, 46 vinera na sljaci!? I to protiv kralja sljake je impresivno.
Bravo majstore i ziv i zdrav nam bio..![]()
Bravo! Svaka čast za titulu, ali još više za gest![]()
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
nova lista
![]()
Ne mogu da vjerujem sta ljudi pricaju. Govore o nekoj losoj formi Nadala, a on danas vracao nemoguce lopte. Nece co'ek da umre. Djokovic ga proseta 5 puta iz coska u cosak i na kraju mora poen da zavrsi na mrezi, jer ovaj sve stize. Jedan od boljih meceva ove sezone.
kakva legenda donirat tolike pare ne moze svako!!!
Danka Kovinic osvojila ITF turnir u francuskom San Gudensu i od danas je 106. igracica svijeta. Brzo ce Crna Gora imati top 50 igracicu!!!
Kovinić, koja je bila peti nosilac turnira, na putu do finala eliminisala je Argentinku Mariju Irigojen, Francuskinje Fionu Fero, Kler Fojerštajn i Hrvaticu Ana Konjuh.
To je njen prvi osvojeni turnir ove godine i ujedno prvi u karijeri sa nagradnim fondom od 50 hiljada.
Svaka cast i idemo Daljo...![]()
Novak je pokazao još jednom da je prije svega veliki čovjek. Veoma, veoma važna pobjeda u teškom trenutku za narod u Srbiji. Iskreno, kao veliki navijač Novaka, nisam bio siguran koliko je mogao protiv Nadala u finalu. Razlog za moju nesigurnost su bile veoma dobra izdanja Nadala do finala i ne baš dobra partija Novaka protiv Raonića koji ga je isfrustrirao servisima. Nadal je veoma popravio bekend, u solidnoj je formi i mogu reći da je imao situaciju kao Novak mnogo puta do sada sa protivnicima koji su davali sve od sebe u mečevima i da nije bio do Dimitrova baš lagan sa prolazom. Meni se čini da Novak ima neki nevjerovatan motiv protiv Nadala i transformaciju u igri koju ne pokazuje sa slabijim protivnicima. Juče je počeo loše, Nadal je dao sve od sebe i mislim da se Nadal u prvom setu baš istrošio i da nije igrao glavom. Novak je to iskoristio, počeo je odlično drugi set, igrao je vrhunski i doveo meč kraju veoma ubjedljivom igrom. Svaka mu čast.
I ja se pridruzujem. Juce je mec bio fenomenalan, a jos kada je napisao ono na kameru odusevio me je.
Послато са LT22i
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
On nije želio da daje informacije o donaciji. Pominje se samo da je prihod od osvajanja + donacija samog tura koju je on lično podstakao bila oko 700.000 eura. Koliko će on još dati u to ne sumnjam da će biti ljudski. Ipak je dao dosta, više od 20 miliona do sada preko svoje fondacije za djecu, bolesne i siromašne. Đede ne možeš mu osporiti da je široke ruke![]()
Ne spori niko da je siroke ruke, samo vidim da se po netu vrte neprovjerene informacije. Ne postoji nikakav razlog da se nagadja koliko je ko dao. Covjek je lijepo rekao da nece da govori o tome koliko je ko dao, i na tome mu svaka cast.
Animirao je sve svjetske medije, poznate ličnosti koje su širile svoju poruku pomoći ugroženim područjima u katastrofalnim poplavama.
Veliki teniser, al sto je vaznije jos veci co'jek. Jedan od rijetkih primjera skromnosti u profi sportu. Nole legendo, hvala ti sto postojis.
Forever young, i want to be forever young
Ako on da dva miliona, ja cu sa Vezirovog prelom skocit. Toliko.
Ne zaboravi da vezes kakav kamen za noge.
Forever young, i want to be forever young
http://www.novosti.rs/vesti/sport.29...moc-ugrozenima
Evo i zvanicno za Novaka.NAŠ najbolji teniser Novak Đoković dan posle osvojene titule u Rimu odlučio je da donira sav osvojeni novac sa ovog takmičenja za ugrožene u katastrofalnim poplavama u Srbiji i na taj način pomogne svom narodu. Reč je o sumi od 500.000 dolara, koliko je Đoković zaradio na turniru u Italiji, nakon što se oduzme porez na ukupnu nagradu.Preko sto hiljada je skupljeno i preko fondacije NDF...
Posto je "samo" pola miliona dao, mos li se bacit sa nekog manjeg mosta?
Bez potpisa.
On da je patriota on bi plaćao porez u SrbijU i bio bi u ObrenovaC da utovara džakove i sve pare dadnuo za pomoć i plus mu je žena trudna, a nisu vjenčani i mene je Fedja gospodin.
</debilizam>
*edit*
Ja bih najiskrenije uveo zakon da se dobijaju šamari uz uši kad neko nešto progovori protiv ovog čovjeka - ima li ijednog pljuvača da mu može što zamjerit posle svega ovoga?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks