I bi ignore.
Uz par izuzetaka navijači Intera i Reala su najodvratniji na ovom forumu. Da li zbog toga što im je klubove vodio Murinjo, ne znam. Čudi me da Jakuza ne navija za jedan od ta dva kluba.
Ne znam ni šta radim na ovom dijelu foruma.
Atalanta
Bologna
Cagliari
Catania
Chievo
Fiorentina
Genoa
Internazionale
Juventus
Lazio
Livorno
Milan
Napoli
Parma
Roma
Sampdoria
Sassuolo
Torino
Udinese
Verona
I bi ignore.
Uz par izuzetaka navijači Intera i Reala su najodvratniji na ovom forumu. Da li zbog toga što im je klubove vodio Murinjo, ne znam. Čudi me da Jakuza ne navija za jedan od ta dva kluba.
Ne znam ni šta radim na ovom dijelu foruma.
Last edited by Albatros; 18-05-14 at 16:47.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
I can't explain and I won't even try
I znam da danas je danas
102, jbt koja dominacija. Svaka cast, cestitam juventini.
Tu es mon héro!
cestitke juventini.
lijepih 100 i kusur bodova...
CaseLogic se vratio iz misje rupe , kako ga bole ove 3 zvjezdice , prevrce se u snu !a Vlado samo nek je zdrao![]()
Dominacija se nastavlja i sto je najgore nece juvea niko mac sa trona narednih nekoliko godina. Roma iduce sezone uz ucesce i CL ce biti mnogo slabiji protivnik. Napoli nema kontinuitet a milanski timovi sa pojacanjima iz partizana i zvezde ce fatat mjesta koja vode u LE.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Juve je zasluzeno osvojio. Roma tako blizu, a tako daleko. Bila bi bolja od Juvea u Evropi, ali Italija je nesto drugo.
Neka uzmu toga AMF-a i bice im dobro.
Ako postoji lik koji me vise nervira od Macarija to je covjek koji sjedi UVIJEK pored njega, njegov pomocnik. Rijetko mrzna faca.
Inace, ucestvovao sam u jednoj nagradnoj igri. Treba da pogodim tacan rezultat Chievo : Inter i dobijam dres Kovacica. Ja stavio 2:1 za Internazionale.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ali odavno ne vidjeh, niti chuh, za bezocnije ispaljivanje od ispaljivanja kukalog Sedorfa od strane Milana. Stvarno sramota...
Ljudi, samo da pitam nešto... Ako Torino izgubi, a Milan dobije, Milan ulazi u Ligu Evrope, je li tako? Naravno, ako i Parma ne dobije. Isto, ako Parma ne dobije, a Milan da još go (ili 2), isto Milan ide?
DICIOTTO
sad bi rado u LE a cijele godine pljujete po tom takmicenju?
![]()
Dako udje malo taj Mastour, da vidimo imo li noge za AC
Tu es mon héro!
Ispada li Kjevo ako Bolonja dobije?
Ne druze Bolonja je ispal a
Kakva je zvijer ovaj Rami, baš mi je mio.
DICIOTTO
Parma 1-0 bas mi je milo zbog njih. i to Amauri daje go
Ako ovako ostane Parma opet u Evropi!!! Mozda je osvoji nije joj strano ,idemo !![]()
Što Amauri voli da kvari Milanu planove![]()
I znam da danas je danas
Mexes glup ko q. Rami je dobar.
Tu es mon héro!
Mexes je dobio drugi žuti za ne-faul. Takao ga nije, nego je ovaj nerealno iscenirao, i to pred sudijom. I sudija pijani dade ovome crveni. Nije ni bitno, Parma je povela. No mi je žao što neće Mastour uć', no evo Baloteli se sprema.
Ovo valja viđet više puta.
Last edited by _HokutoNoKen_; 18-05-14 at 21:23.
DICIOTTO
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks