Ja sam prije mjesec ipo dana trazio kartu PG-Brisel za 14 ili 17 jul i nije bila ispod 120-150e u jednom pravcu...jutros sam je kupio za 45...prije 20 dana je bila 76...vrlo zanimljivo tako da se nemoj zalijetati
Let na relaciji Podgorica - London - Podgorica je aktivan tokom cijele godine, bar tako sam nedje procitao nedavno... A i na sajtu moze da se kupi karta i za novembar i decembar i januar '15... Dalje nijesam provjeravao...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ja sam prije mjesec ipo dana trazio kartu PG-Brisel za 14 ili 17 jul i nije bila ispod 120-150e u jednom pravcu...jutros sam je kupio za 45...prije 20 dana je bila 76...vrlo zanimljivo tako da se nemoj zalijetati
Vec smo pisali o tome, izgleda da je najbolje 6 nedjelja prije puta trgovati kartu...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Nekada treba provjeriti i ranije kao sa Montenegrom naprimer jer imaju samo odredjeni broj karata po promo cijeni...
Sto prodajes aj napisi odma...
f6
moze li ko pomoci
trebam najjeftiniju kartu za Hong Kong iz CG
datum 30.maj-povratak 15 jun
adrese agencija ili sajtove....
Ne znam jesi li čuo za onaj sajt zove se Google čini mi se?
Globetrotting
Mogu li kako promijenit datum leta bez doplate kupio sam u Montenegroairlines kartu a 3 dana ranije je po istoj cijeni karta za taj grad kao i za datum za koji sam ja uzeo kartu?
PROFIL VISE NIJE AKTIVAN!!!
Zovni pitaj, trebalo bi da mozes ako ne dzabe onda uz neku minimalnu proviziju. Samo sto prije zovnes, to bolje.
Zvao, 50€ traze ne pomaze ni kad 100 puta godisnje sa njima letis. Hehe :-)
Svasta. A jesi kartu kupio preko njih ili nekog drugog?
Moguce da zavisi i od destinacije.
Pa preko nihogov sajta, mada znao sam ja da traze 50€ za svaku promjenu jer i prije kad sam htio da mijenjam datum morao sam da doplacujem.
Ne znam da li je za svaku promjenu, ali moguće da si kupio promotivnu? (znam da je npr. kod AirSerbie u tom slučaju doplata 50€)
ja kad sam kupovao kartu reki su mi da u slucaju promijene datuma leta moram doplatit 50e u cg a ako sam u drugu zemlju u ovom slucaju swica 100e
Može li se karta otkazati ima li refund novca kod Ryanair?
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 i9502
All Ryanair fares are fully changeable in respect of flight/dates/times/routes and names up to 4 hours before the flight departure time via the Manage My Booking section of the website. However air fares, fees and/or charges are non-refundable.
If you do not use your booked flight, the fare, fees and charges are non-refundable but you may apply in writing within one month of the date of original travel for the refund of theGovernment Tax paid. Government tax refunds are subject to an administration fee. click here for fee details. If the refund amount is less than the applicable administration fee, no refund will be made.
Najopasnije oružje su ljudi malog kalibra.
Uz jos i ovo...
http://www.ryanair.com/en/terms-and-...ons/article10/
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Pa navigator koliko dodje to? Za kartu od 100e oni ti vrate koliko?
f6
Ođe piše Booked flight. A ako još nije Booked?
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 i9502
Imao mi je kofer 21 kilo i naplatise mi 10e za to. Isto jedan sendvic i voda u avion, ode mi 10e.
Pa kad voliš da ždereš.A mogao si izać iz reda, otvorit kofer, obuć malo robe na sebe ili prebačit u ranac, i ušteđet 10 eura.
Tako ti to ide sa RyanAirom - snalazi se ko umije, a ko ne umije, snađu oni njega.
Što se tiče poromjene datuma u MNE Airlines, mislim da to zavisi od vrste karte koju si kupio. Ako si kupio ekonomsku klasu, onda se promjena gotovo sigurno dodatno plaća, a recimo Flexi varijatna koja je nešto skuplja omogućava promjenu datuma.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Ja kada sam isao za Ameriku, Colorado Springs karta iz Dubrovnika me kostala 1100e povratna, a iz Podgorice 1600e. I to sve preko agencije Panorama iz Beograda. Sve do tamo i nazad sam se vozio avionima Lufthansa. Vidite koliko smo skuplji.![]()
Evo Hrvati dobili svoju lowcost kompaniju, a mi ne damo ni tudjima samo da slete.
Izvolite http://www.flydalmatian.com/
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks