Arsenal 1 1.47
Lille 2 1.70
Dortmund X2 1.72
Sochoux 1.90
St.Etienne 1 1.21
kvota je 9.88e u Lob.Srecnooo![]()
zeta 1 (vele igraci zete dogovorena) 1.7
barsa 1 1,9
glata 1 1,2
lovcen 1 1,2
kvota 4,65 e *****mumaterakonedodje.... bacih 10 e
dalje sto mislim da ce doc je:
crotone 2 1.5
sosho 1 1.9
empoli 1 1.6
Arsenal 1 1.47
Lille 2 1.70
Dortmund X2 1.72
Sochoux 1.90
St.Etienne 1 1.21
kvota je 9.88e u Lob.Srecnooo![]()
Last edited by BIGa; 17-05-14 at 13:44.
Izbjego bih soshoa na daleko...
Послато са C6603
Zeta - Rudar 1
ko moze neka uplacuje odma!
Sent from my SHV-E110S using Tapatalk 2
pa je li ovo moguće da mi se dešava ! ubiću se života mi !!!!
![]()
Ko te je bachio tu ? I navikni se da padash,takva je to igra dechko.
...
iz njemačke šnj lige čini mi se da je u pitanju zapadna regionalna liga ! navikao sam ja odavno stalno na 2,3,4 padam ali eto danas se desilo da padnem samo na jednu.eeeeeeee samo da preživim večerašnju noć pa će oni vidjeti svoga boga sjutra,kao što su vidjeli juče kad sam pokupio 250 e
Prezivjeceshjedna bacha,o tome ja govorim,shto bolje igrash to vishe padash na jednu...no ti si zlatan,igrash sitno i libo te racku
![]()
...
Mogu li da vas zamolim nesto,braco?Da preskocimo sjutra ujutru kladionicu,da sacuvamo ta 3-4e i da fino posaljemo te poruke na 14543
Nama to nije puno,a nekome znaci,vjerujte
Evo na primjer da nas ima oko 25 i da posaljemo po 4 poruke,to je 100e,pa izracunajte koliko im je obroka to..
A mi cemo na kladionicu i dobit' ako Bog da,pa vratit' te pare
Nije nikakvo moralisanje,prica protiv kladionice,cisto jedan komentar koji je,cini mi se,na mjestu
Toliko od mene,hvala vam
![]()
Jes' glupo što ovo kačim, ali živjeli meni Francuzi 100 godina, i uživo klađenje!
------------------------------------------
[4/4]
9034 *** Reims-Rennes
Ukupno Golova[2.5] Više 2,70
9043 *** Toulouse-Valenciennes
Ukupno Golova[2.5] Više 2,35
9032 *** Monaco-Bordeaux
Ukupno Golova[3.5] Manje 1,47
9033 *** P S G-Montpellier
Ukupno Golova[4.5] Manje 1,72
[3/3]
9023 *** Bastia-Nantes
Ukupno Golova[2.5] Manje 1,48
9031 *** Marseille-Guingamp
Ukupno Golova[2.5] Manje 1,50
9027 *** Nice-Lyon
Ukupno Golova[2.5] Manje 2,40
pozdrav svima.nov sam na forumu i zelio bi da sa vama podijelim iskustva vezana za kladjenje u cg i internet kladionicama.imam jedno pitanje za sve koji se klade u sporting bukmejkers kladionicama.da li je moguce da ljudi koji vode posao tj odobravaju ili ne odobravaju tikete u toj kladionici odbijaju uplatu od 1000 eura na 0-2 gola na mec finala lige evrope benfika-sevilja a ztim na isti taj mec odbijaju istu uplatu na 3 plus.da li je moguce da postoje takve kladionice?ja razumijem frustracije ekipe koja vodi posao u sb nije im lako ipak ovo sve,a znaju oni sta je to,traje dosta dugo ali momci ne radi se to tako i cemu toliki bezobrazluk pa nije vas niko pljackao sami ste firmi i gazdi izgubili novac vasim neznanjem.ako citate ovo imate veliki pozdrav od ekipe iz niksica sa zeljom da vas upoznamo jer ipak ste vi nase musterije i najmanje sto mozemo da uradimo je da vam platimo pice i veceru.vala ste zasluzili toliko.
Tebi je novost da ne primaju tolike uplate vec godinama ?
Meni je jako chudna i ona uplata od 10 000 na Barsu zashto je pushtena,ali tu se gospodin zaje.bao,a lik koji je uplatio na netu naravo odradio posao kako njemu odgovara![]()
...
Da te upoznam ja malo bolje,na svjetske utakmice(ako je kvota preko 1.6)ti ne mozes da uplatis odjednom preko 500e,jer smanje kvotu na 1.2.Za kvote tipa 1.01-1.29 je dozvoljeno maksimalno uplatiti,znaci kolko ti je drago odjednom I ne smanjuju kvote.Kad je u pitanju regionalna liga tipa cg,alb,srb,hrv,bih je najvise moguce uplatiti 200e(I to par dana prije utakmice)sa smanjenjem kvote.na dan utakmice 90% utakmica cg lige se zablokira sa bilokakvu vrstu kladjenja.Utakmice koje pustaju vecu svotu da se uplati su Olimp I naravno JA(hehe).Olimp daje do 1000,ali uz 2-3puta,sa smanjenjem kvote.Dok JA ja dajem onoliko da se uplati koliko vi zelite.Pa makar bilo I 99.999.999€.Kod mene imate garanciju uz sve sto uplatite,garancija je stvar dogovora. (Malo se promovisah).
To je to sto se tice uplacivanja vece svote u CG-SRB kladionicama.
Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока
Probati:
Fc Copenhagen 1 1.44
Sonderjyske 2 1.85
Antalyaspor 2 1.65
Hamilton 1 2.00
Elfsborg 1 2.20
Cambridge 1 2.35
kvota je 45.45e u Lob.Srecno![]()
Probajte uživo Kaljari 1+, kvota 3,20...
Trollhattan-Lunds Xpp, a moguće iz X u X. Švedska 2 liga - nord
Послато са ALCATEL ONE TOUCH 997D уз помоћ Тапатока
Almerija 1X
Betis X2
Granada X2
Valjekano 1X
kvota 12, you're welcome
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks