Dako napravi u pockanu Podgoricu neki lokal fin ambijent vani sa sve projektorem da se moze gledat ka coek.
Argentina (ARG)
Belgija (BEL)
Kostarika (CRC)
Brazil (BRA)
Čile (CHI)
Francuska (FRA)
Gana (GHA)
Holandija (NED)
Grčka (GRE)
Italija (ITA)
Kolumbija (COL)
Meksiko (MEX)
Njemačka (GER)
Nigerija (NGA)
Alžir (ALG)
Amerika (USA)
Španija (ESP)
Švajcarska (SUI)
Urugvaj (URU)
Ostali (CRO, BIH, CIV, ENG, KOR, IRN, HON, ECU, JPN, RUS, AUS, POR, CMR)
Grenier - tata mata. Pa veli, što nije zvao Nasrija? A česa pored Greniera i Grizmana.
Samo je MORAO da zovne onu gazilicu iz Liona Gonalona. Bolje gricka od Matuidija, i za razliku od njega ima pas. Samo ovaj igra za PSG pa mora da se ispoštuje.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Dako napravi u pockanu Podgoricu neki lokal fin ambijent vani sa sve projektorem da se moze gledat ka coek.
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Biće, ako me sjećanje služi, praktično svuda.
Prošlo Svjetsko su čak išli mečevi na video bim kod Gintaša. Znaš ono, dok čekaš da uđeš u Cruiser pogledaš umije li Mark Brešano još uvijek ponešto sa loptom.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
A zamisli da ides u Kruzer da se provodiš. Džo, ako je tako, izvrši suicid. Sad dmao!
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
A to ce Riberi sam da oduva kao Zizu 2006.
Ima tu ko da zakuva, Pogbica, Valbuena, Sisoko Musa. Jesu to krapovi ali na svjetsko polude ljudi.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Svi mecevi grupne faze su izmedju 18h-00h .. Kakva banjaza..Fino s'Morace pa da se gleda Svjetsko do kasno u noc..
Mec Japan-Obala Slonovace je u 03:00h . Jedini mec u tome terminu. Svi ostali su u 18h,21h,22h,00h
Ta utakmica Japan - Obala Slonovače će taman bit neko ludilo 3:3, a ja ga neću gledat osim ako je petak ili subota veče.
Top. Može gašenje.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
"Samir is an important player for Manchester City but he has not performed that well with France," Deschamps said. "He is a starter at City, which is not the case with France and he has made clear that he is not happy when he is not [a starter], and I can tell you it can be felt in the squad."
Što se odbrane tiče, šteta što brat Mangala još uvijek nema status startera, ali i to će se promijenit čim ga Siti pazari na ljeto.
Grizman je još uvijek kec iz rukava s klupe, tako da je Valbuena gotovo siguran kad je u pitanju trojka naprijed uz Riberija i Benzemu.
Mislim da su se zajebali što ga nisu poveli, jer se vidi da je u top formi. I naravno da treba starter da bude, uz Riberija i Benzemu zna najviše fudbala tamo.
Opet, Grizman.
Nasri ne može da igra kako je igrao u zadnjih godinu i po i da očekuje da ga zovu i da masturbiraju na njega ako je neko u boljoj formi, mlađi i upotrebljiviji na terenu.
Ali sve je to lijeva strana, mada Riberi moze i desno iako u Bajernu odavno ne igra kao desno krilo.
U svakom slucaju Grizman je mlad, brz, prodoran i logican je izbor jer ima formu evo dvije sezone, a Desam nije zelio problematicnog Nasrija u ekipi, iako Viera kaze da su mediji stvorili problematicnog igraca i da on nije takav![]()
Nasri je po svim standardima idiot običan, plus je nekonzistentan. Vieira može da priča što god 'oće. Dobar fudbaler ali više problema nego beneficija. Uvijek može da odluči da neće da se crnjači danas a onda je bolje da ne bude blizu ikom drugom iz ekipe.
Ne vjerujem da će Valbuena bit' dio priče za napad, igra dosta dublje u klubu.
Valbuena je zakucan kod Dešampa među starterima odavno, i to baš naprijed.
Kabaj, Matuidi, Pogba, Valbuena i Riberi; sve osim toga je iznenađenje, pogotovo kad nema Nasrija.
Grizman je ipak momak koji ima samo jedan nastup za nacionalni tim.
Ko uspije da probije taj beton na sredini svaka mu cast.
lol
Last edited by clapton; 16-05-14 at 17:19.
Mogli su da povedu i Thauvina iz OM-a.
Ljoris
Debiši, Košćelni, Varan, Evra
Matuidi, Pogba
Grizman, NASRI, Riberi
Benzema
Faliće im Samir, itekako.
ovo valja kačit i sa par mjeseci zakašnjenja. kako su ih izmešali svih 90 minuta, a van Persara neverue.
I mlađi, u boljoj formi, konzistentniji i pokriva sve što Nasri može.
Svi su nekad imali jedan nastup za reprezentaciju.Sem Marko Negri, ali to je neka druga priča.
Opet držim do toga da Valbuena (iako nisam gledao Francusku liše meča sa Ukrajinom) nema što da traži po krilima. Ako ga gura po sredini, onda razumijem, ali pošto sem Bleza niko ne bi mogao pokrit' tu dublju varijantu, onda to ostavlja dosta prostora između napada i veznog a taj prostor bekovi pokrit' neće.
Ne moze Valbuena po krilu, a desetku tesko da ce igrati. Jedino da igraju bez krila, sa dvojicom kreativaca iza Benzeme(Riberi i Valbuena) i tim betonom od tri igraca iza njih. Ali cisto sumnjam da ce to tako ici, Riberi ce probijati po nekoj strani.
Kabaj i Matuidi zadnji vezni.
Ispred njih Pogba. Lijevo Riberi. Desno Grizman ili Sisoko.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Grizman je odličan, meni u tom timu i najdraži, ali igraju predugo u jednom ustaljenom sastavu da bi ga mijenjali pred samo Svjetsko prvenstvo.
Valbuena i Riberi su ipak najstandardniji na sredini odavno, ko god da je bio odsutan i koju god taktiku da su testirali.
Ali ko zna, još tri prijateljske utakmice do starta šampionata, mada mislim nije Dešamp tip koji će rizikovat s inovacijama.
Valbuena dovoljno iskusan da bude starter na velikom takmičenju, a Grizman idealan igrač da promijeni ritam ako bude frke.![]()
Last edited by [kinetic]; 16-05-14 at 19:18.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks