Ugradih klimu midea 12 i nesto mi slabo ide da izracunam koliko struje trosi tj. je li veliki potrosac? Ajde neko..
ova je u pitanju..
http://klimauredjaji.org/midea/midea-klima-msr-12hr-r24
Last edited by Manu; 16-05-14 at 16:31.
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
koliko se meni cini ovo je 1.25 i 1.18 kw/h 1kw ti je kad se sve obracuna nesto preko 11c. Znaci po efektivnom satu rada 13-14c ti trosi u Pg ljeti bar 10h dnevno = oko 40e mjesecno kad je najvise koristis
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
Last edited by Gandalf_White; 16-05-14 at 17:47.
One Ring to Rule them all...
To mi je nesto mnogo, u rangu kvarcne kad je ukljucis da grije.. (Ima oznaku A, koja po EPCG najmanje trosi)..
pa ti je nemoj paliti 10h dnevno pa ti nece biti mnogo)) Ali to ti je to 13-14c po satu
džaba ti mjeriš kad ćeš potrošit struje, recimo, 15€ a 35 će ti biti gubici i ostala s*anja
pa u ovo 11centi je sve uracunato. Meni je grijanje 18kw sto ce reci nekih 2e po satu pa se dobro kalkulisem))))
Skupo rak ih izio, da sam na sat KAP-a ne bih 2€ za godinu potrosio..
Ima li farmaceuta ovdje? Ubi me glavobolja, popio sam brufen od 400mg prije dva sata i ne prolazi, a da li sada smijem popiti bilo sta jos da popusti glavobolja?
Paracetamol npr, 2 tablete od 500mg Panadola extra? Razbi me glavobolja, ne mogu zaspati
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Od dva farmaceuta sam dobio savjet da nikada ne uzimam brufen/ibuprofen jer je otrov i okidač za infarkt.
Ne uzimaj ništa sad, probaj neku prirodnu metodu: http://www.priroda-leci-sve.com/za-glavobolju.htm
The more things change, the more they stay the same.
Ima li i dje moze da se kupi cd maturskog podgoricke gimnazije...? ima li prethodnih generacija...
Kako promijeniti osigurac na novo elektricno brojilo?
Kako neko moze da kaze da je zensko dijete veci problem od muskog?
Po kojoj osnovi?
Musko dijete/momak/muskarac ce vazda vise problema napravit.
Jedino mozda ako se ne uda, pa ostane kuci, ne zaposli se postane parazit itd.
Mislim veci je aspekt poslova ima muskarac, moze vazda nedje fizikalit.
Aspekt poslova je vazda veci za zensko. Razmisli... kafic, restoran, bilo koja firma s kancelarijama, tur.vodici, komercijalisti, prodavacice u prodavnici, apoteci, i ima jos barem 100 primjera. Ne kazem da to musko ne moze da radi, ali zensko je 'podobnije', jos sa sarmom i stajlingom.
Problema musko vise da napravi? Hm, ne slazem se. Mogu u istoj mjeri i musko i zensko. Zensko samo vise. "Cud je zenska smijesna rabota". Kad bismo se produbili u to... evo recimo npr. sta je zensko spremno da ucini ako je zavrne neki muskarac, ima umova bolesnih na svasta, prevare, lazi, izmisljotine, i jako ruzne poteze. Musko u manjoj mjeri.
Koliko se naplaćuju usluge ovjere dokumenata kod notara kad imaš već napisan dokument, a koliko kad ga oni sastave?
The more things change, the more they stay the same.
Namjerno ili slučajno?Od juče članak, poslije su se ispravili...
Članak o nikšićkom medvjedu, a kao thumbnail slika Rasmusen kako brza uz Goricu... Mogli bi zaposliti nekoga ko ima osnovno poznavanje FB marketinga, ma i Fejsbuka je dovoljno.![]()
Ima li neki efikasan program za rotiranje video klipova a da nije Free Flip and Rotate, jer mi nesto ne radi ?
Nije mi dosao Windows Movie Maker instaliran, eo cu skinem ovaj Vegas, da ako nije komplikovan.
Zna li ko dje je smjestena nova Hypo Banka kod Gintasa?
---Chelsea Fc---
U zgradu gdje je Telekom ima poslovnicu.Kao i Dadi.
Послато са GT-I9300
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks