Ne znam...Meni vala ne smetaju komentatori nesto previse. Ja gledam onu loptu kako se kotrlja i to mi je dovoljno. Stvarno mi nekad dodje da prebijem onoga Kustudica, jer on bas umije da lupi. Dedic, imam utisak, nikad loptu u zivotu nije sutnuo.
Argentina (ARG)
Belgija (BEL)
Kostarika (CRC)
Brazil (BRA)
Čile (CHI)
Francuska (FRA)
Gana (GHA)
Holandija (NED)
Grčka (GRE)
Italija (ITA)
Kolumbija (COL)
Meksiko (MEX)
Njemačka (GER)
Nigerija (NGA)
Alžir (ALG)
Amerika (USA)
Španija (ESP)
Švajcarska (SUI)
Urugvaj (URU)
Ostali (CRO, BIH, CIV, ENG, KOR, IRN, HON, ECU, JPN, RUS, AUS, POR, CMR)
Kad nema Crne Gore na svjetskom, ne navijam ni za kog. Ali volio bih da Španija to osvoji. Ne zbog toga što mislim da su najjači, niti što mi se ona igra dopada, nego samo zbog Del Boskea koji zaslužuje da uđe u legendu po svim parametrima.
Ne znam...Meni vala ne smetaju komentatori nesto previse. Ja gledam onu loptu kako se kotrlja i to mi je dovoljno. Stvarno mi nekad dodje da prebijem onoga Kustudica, jer on bas umije da lupi. Dedic, imam utisak, nikad loptu u zivotu nije sutnuo.
Ma sofra ce biti dobro slusati kakvi su ovi ostali nego najveci je problem ova nesretna slika ... Kad citav svijet gleda HD mi ne mozemo prepoznati igraca na teren![]()
ma kakav HD, ona slika na Arenu je super. ne treba bolje.
Kako svi mrze Šofra, nerealno. Meni je on super, još se i presmijem njegovim sporednim informacijama tokom prenosa.
Umije da davi, da se ne lažemo, ali mi je generalno okej. Možda sam jedini u CG koji misli ovako![]()
Ceka sam da vidim oce li Prandeli zvat Fantantonia i mora ga je stari lisac pozvat. Ima Italija sa cim i mislim da ce daleko dogurat. Pirlo- Mota- De Rosi, 2 krila i Baloteli i Bog da ih vidi.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Clubs with most 2014 World Cup players
Bayern Munich 16
Manchester United 14
Barcelona, Juventus, Napoli, Real Madrid 13
Manchester City, Chelsea 12
Liverpool 11
Arsenal, Atletico Madrid, Inter, Porto, PSG 10
Milan, Zenit, Schalke 9
CSKA Moscow 8
Benfica, Borussia Dortmund, Dinamo Moscow, Everton, Feyenoord, Lazio 7
Newcastle, PSV, Roma, Tottenham 6
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
http://www.tuttomercatoweb.com/serie...-futuro-555362
Broj pozvanih igrača:
132 igrača iz Premier League -Engleska
99 iz Serie A - Italija
95 iz Bundeslige - Njemačka
74 iz La Lige - Španija
66 iz Ligue 1 - Francuska.
Last edited by Samo Niksic; 15-05-14 at 11:46. Reason: Uređivanje posta
Ovaj čo'ek mi je falio. Koliko sam se puta đe se izgubi.
Biglia, Gago, Banjega, Maxi Rodrigez a što je to, kakva im je sredina ne daj bože... Zar je toliko teško bilo zvat Nica Gaitana da im svima iz Argetnine daje časove baratanja loptom?
Takođe i veliki Cambiasso bi dobar bio, baš je sad upao u dobru formu i bolji je od svih sa ove tužne sredine. Za ovo boldovano ide jedan :*. Samo tebra u posljednje vrijeme ga Riki Maravilja Alvarez ne zapinje u Inter a ovaj ga zove? Macarinjo ga uništi ali se nadam da je klasa još tu.
Mogao je još Icardija zvat umjesto Di Santa, ali dobro tek ima 20 godina. Gasi Teveza.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ne $ekiram se mnogo za Argentinu. Odbrana im nije kao Brazilova, ali odradice posao. I ovo bas moze da bude Messievo prvenstvo. Otkad Ronaldo osvoji 2002, ne gledasmo one man show. Imao je i Zidane 2006, ali on ispusi na kraju....
Dobar je onaj mali Gajtan, sinoc je fino igra, znam ga i nedje od prije. Kambijasa bi ja opet zva, sto se toga tice i Zanijeta isto pa neka ima 70 god.
Za Ikardija ne brini, ima kad, i di Santo ce otpanut. Nece ni mrceni Palasio dobit mnogo sanse. A treba bi.
Mnogo kikseva. Montolivo ne smije da igra za reprezentaciju, a Kjelinija će svako iole brzo krilo da hospitalizuje. Barzalji - Paleta je odlično, De Šiljo je isto okej.
De Rosi - Tijago Mota, previše psihički labilna sredina, vjerovatnoća za crveni karton oko 25% veća nego kod ostalih reprezentacija.
Baloteli, igrač momenta. Ili se viđet neće ili će nekoga unakazit kao Njemačku prije dvije godine.
Imobile prije Kasana definitivno, ali Kasano obavezno da ulazi u 65. minut, svaki meč.
A ova 3-5-2 varijanta... nema igre ođe.
Rosi umjesto Kasana a De Rosija mac iz odbrane.
Last edited by clapton; 16-05-14 at 11:11.
Ova sredina Italije je prejaka...bila nekad. Sto se tice iskustva , fudbalske inteligencije, passinga, nema bolje. Ali mislim da ce ova starija gospoda biti pojedena od strane nekih mladih poletnih lavova. Daj Boze da grijesim, ali bogomi ce ih sazvakat neki nadrogirani klinci.
termini odigravanje utakmica su u 18h, 21h i 00h, po našem vremenu, koliko sam ukapirao?
...
Ovo 3-5-2 nista, to je formacija sazvakana i pojedena za dorucak.
Ovo ostalo moze ali greota bi bilo, sad kad se pojavilo malo tih krilnih igraca, trpat 4 vezna zajedno.
Baloteli je siguran, mada treba cika Prandeli da ga snima, ako se probudi ujutro s nekakvim zmarcima odma da stavlja Rosija ili Imobilea taj dan. Kasano po makar jedno poluvrijeme u svaku tekmu. Pod obavezno Insinje da pocinje. pakao mali. Kandreva i Cerci su u formu pa se i njih moze iskoristit. A Pirlo, De Rosi, Mota beton ali beton.
De Rosi-Pirlo-Mota
Kandreva - Insinje
------Baloteli-----
Ovi Francuzi su mi nesto favoriti za polufinale recimo.
Sa 3-5-2 ne mogu ni prijateljske da igraju, to im je valjda jasno.
Ovo 4-5-1 mi dobro izgleda, samo neko umjesto Balotellija, Chiellinija i Marchisija.
Eventualno Immobile, Motta i ne znam ko na mjestu lijevog beka.
Možda bolje i Chiellini kad vidiš ostatak spiska, sve sami užasi.
Imaju zanimljiv tim, ali su (neshvatljivo) škartirali Nasrija koji je top formu dohvatio taman pri kraju sezone. Kao da se tip spremao za SP i na kraju ga šokiraše. Nejasan potez selektora, makar meni.
Imaju golmana, Debišija desno pa ne moraju Sanjine glupostu da trpe. Odbrana je malo tanana. Varan i Sako jesu klasa, ali bez kapi iskustva. Košćelni je pogibija od igrača, mada za Francusku odigra korektno. Za Evru nisam siguran koliko može. Pogba, Matuidi - grickanje nazad zagarantovano, ali ko će pakovat Benzemi i Žiruu kad nema Nasrija? Ako je Riberi jedno krilo, ko je drugo?
jedini meč koji će se odigrati 3 sata poslije ponoći jeste obala slonovače-japan.Treće kolo jedna grupa u 18:00 druga grupa u 22:00 h i tako redom dok se ne završi čitava grupna faza.Evo link-a
http://www.fifa.com/worldcup/matches/index.html
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks