Mislim da nisam to gleda, i bolje sto nisam :-)
Forever young, i want to be forever young
Last edited by Domaćin; 12-05-14 at 18:41.
Bolji od sebe.
Glupost.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Masu si se iznervirao albatrose
Tu es mon héro!
Meteopata, jbg. Taman malo sunca i opet ovaj *****.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Cio dan dan danas ujedam. Od rane zore me sve nervira. I onda da se doda na to i nepravda i cinizam. Zelim plamenobacac da upotrijebim
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
Ne, ova strahota nije iz njemačkog konc-logora već iz sudanskog, izbjegličkog. I nije stara oko pola vijeka, već jedva pola godine. Ovo je snimak fotografa Džejmsa Nahtveja nastao je pošto su Amerikanci, poslije otkrivanja velikih rezervi nafte, Sudance izložili sankcijama, embargu, podmetanju oružane pobune, cijepanju države i stvaranju otcjepljenog Južnog Sudana a na čijoj su teritoriji ostala skoro sva nalazišta sudanske nafte...
![]()
Bolji od sebe.
Sprdas li se ovo? Je li moguce da neko to jos radi u 21 vijeku? O majko moja sta bi im radio. Uh!!! Sad sam jos nervozniji
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
Stvarno vas to cudi? Ameri ko Ameri, dje ima nafte eto ih da dovedu 'demo(n)kratiju'. Stvarno mi dodje nekad da odem u Amazonsku prasumu da zivim na neko drvo, nego je i do tamo kapitalizam dosa.
To je ovaj rad
![]()
Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?
Antiglobalizam, partija zelenih, antiamerikanizam, globalno zagrijavanje, hipsteri ...
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Danas je hipster svako ko koristi više od 2 moždane ćelije i gleda malo izvan slike koju nam mediji serviraju kao pravu istinu
Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?
Taj orao govori prakticno sve o spoljnoj politici SAD. A sto se tice medija, kakav li je tek narod kad su im profesionalci ovakvi...
http://www.b92.net/zivot/vesti.php?y...&nav_id=846638
majmuni koji legnu na sirenu cim se upali žuto svijetlo na semafor
Bezobrazluk,nevaspitanje a i ova kijavica :-(
''Primer popravlja mnogo bolje od prekora.''
Najezda starki.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ovo. Invazija veća od one sa CaT žutim čizmama prije 2 zime, iako sam mislio da taj rekord ne može da se sruši.
Počele su žene s nekom pričom kako se pale na momke sa starkama, pa se cijeli grad pro*ederisao. Za đevojke mi je okej. Za muškarce one teget aj i nekako, al kad vidim momke s crvenim, zelenim ili ljubičastim starkama... gasi.
Što je najgore, taj komaT krpe dostiže cijenu od 65€... smehoteka.
Last edited by Vlado; 16-05-14 at 12:27.
Ova kisa, od groma sagorela...
Bijele/crne/teget/crvene starke su se uvjek nosile. Precerivanje su ove parada boje, i oni koji ih nose.
Starke ne mogu bit *****ske, jer su nacin zivota a ne trenutni modni trend.
Da se razumijemo ja ih ne nosim, ali postujem one koji ih nose cio zivot.
Tako da mene nervira kad neko kaze da su starke *****ske.
Pa sve palili te momci sa starkama ili ne.
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk 4 Beta
Kad vidim momka u starkama, pogotovo u nekim vrištećim bojama (crvena, zelena, žuta), meni to izgleda *****ski. Crne ili teget se mogu tolerisat'. U pitanju je modni trend, svakako da ne možemo da razmišljamo isto niti na to da gledamo na isti način, tako da, samo lagano.![]()
Mene koji nosim starke od… prije nego što su se neki rodili , iskreno zaboLe šta drugi misle.
Nosio sam ih i prije 25-30 godina kad oh je bilo teže nabaviti nego lijek, i sad treba da ih "batalim" zato što ih neki klinci nose u svim (duginim) bojama… .keako da ne![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
i ja mislim da su napravili svih boja striktno za ***ere.
aj ne sprdajte se
Oganj u njih. (ne mislim na djecu)
http://www.cdm.me/svijet/evropa/norv...i-gej-festival
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks