Sviđa mi se ovo tumačenje Rimljana. Ako dobijem pare, častim.
Sviđa mi se ovo tumačenje Rimljana. Ako dobijem pare, častim.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
U istom snu imati jači zemljotres, kaznu za parkiranje od 160 eura, policiju teroriste na biciklima, nuklearno oružje, i jednu djevojku koju nisam vidio 6-7 godina je zaista fantastično iskustvo.
The more things change, the more they stay the same.
Jesi to gledao Hot Fuzz i Four Lions prije nego si legao?![]()
I am so post-rock I shit sad birds.
Njet. Gledao ništa.![]()
Meni se često desi da kad sanjam nekog koga baš dugo nisam vidio, da ga sretnem dan-dva posle sna.
Poslednjih par dana spavam kao beba i danju i nocu, renesansni period neki.. Nemam pojma sta sam sanjala a sanjam intenzivno, i bas me briga sve dok zaspim za 3 sekunda i to traje i traje i traje....Mozda jer je stres najminimalniji ikad, smanjen obim posla poslije dugo vremena, a fizicki umor prisutan.
<3
Laku nooooooooc!
sanjala sam vaške. 2 vaške.
Pare!20e
![]()
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
prije će bit 2€![]()
Bogami moze i 200e bit, jer su vaske cini mi se vece pare![]()
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
sve je to lijepo, samo ne znam odakle![]()
Možda te voljeni obraduje vikendom u Barceloni.
_________
A ja sam sanjao da spašavam ljude iz ruševina od zemljotresa. Inače, ta tema mi je često na sanovnom repertoaru, i vozovi. Ej, masovno sanjam vozove..
Nekoliko dana prije ove kataklizme u SR i BiH sanjao sam da je porastao nivo mora, potonula Prevlaka i srušila se neka brda, a da se u HR ide duuugačkim mostom preko tirkizno bistrog mora.
opet ne vidim đe su pare u svemu tome, bez ako me neće ko platit da putujem s njim![]()
Ko zna koliko zmija, po ko zna koji put....
Sanjao sam Moyesa, kao ja ga zamijenio u sred utakmice i dobijemo utakmicu i ja i Gigs mu se smijemo. E paaa
Tu es mon héro!
Upravo sam se probudio i sanjao sam san o tome kako pravom reklamu za mobilni telefon.
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy i9502
ja prije par dana sanjah jednu Jovanu o koju se ogriješih još u srednju..
juče je viđoh, radi, udata i ima 2 sina
jəbem ti život
Last edited by Swedish_House_Mafia; 21-05-14 at 08:40.
Ovaj stariji isti ti.
ne bih znao, njih nisam vidio
Sanjam nesto, vise se ne sjecam fabule, vjerovatno od "traume" jer pri kraju neki lik me gusi, ogroman lik i to na nacin da me stisnuo rukama preko grudi i stiska, a ja ne mogu da dodjem do daha. Sve to ne bi bilo strasno, da me osoba sa kojom spavam nije cvrsto zagrlila. Dakle, nemam snage da se oduprem ovom liku, a u zbilji sam zagrljena, a buduci da sam jos u snu, uvidjam da ne mogu da se iskobeljam odatle, i pocinjem da vriiiistim ahahahhaha i to tako glasno da sam probudila i sebe i dragogNikada mi se to ranije nije desavalo… Pokusah sama da raascivijam al eto ako neko ima neku verziju neka napise, bila bih zahvalna
Inace spavam k`o top, ne mrdam, slabo i sanjam zadnjih godina, san mi je meditacija, regeneracija, mogu da zaspem na 10-tak 15-tak minuta u toku dana kad mi dodje dje hocu da se rifresujem, sad me ovo bas iznenadilo... neobicno.
Dobro jutro![]()
Sanjah Hurrem (onu staru) koja mi pokaza neki znak rukom da je gotovo, da neće nikoga da trpi i daje na sebe, a onda posla poljubac i punu niz šaku u mom pravcu..
Dobro, ne gledajte me baš tako indiskretno...sažaljivo...
Sell the Vatican, Feed the World!
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Pa ti joj pridji i reci ja sam dobio u snu znake da treba da te upoznam bolje.
Sinoć su mi prvi put u životu u snu došli vukovi.
"Tiha voda brijeg roni..."
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks