Moze li biti da mi je crkao onaj 12V izlaz u kola za upaljac, tj, da li je moguce da to crkne?
Sve je normalno radilo i onda mi je neko izgleda pritisnuo upaljac i on nije sam izasao nego je tako ostao. Nocas da stavim navigaciju, kad ne radi, ja probah sa punjacem za auto i ista stvar. Znaci neka je muka na onaj izlaz.Sto moze biti, i kod koga da ga povedem da mi otkloni taj kvar?
Osigurač nije ništa drugo![]()
Provjeri sam ne treba ti majstor za to.
Sent from my Trabant
dje zamijenit ulje u dsg? u pg
f6
Ja bih to sam u Imprijalnu garazu, a ti...u Roksped.
TAKUMI
Danas mi drugu pokaza DPF filter na audi A5 3.0 tdi. I vozio kod majstora i ujutro ce vjerovatno da poveze da se radi. Ovaj mu rece moze reparacija ili novi ili da seice. Ja mu preporucih da makne ta *****. I majstor mu isto rece. Majstor je neki Marovic u Donju G.
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
Lako ga je mac nego treba kasnije sa senzorima kuburit
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Oni momci iz as ferrari rade dpf off, i hardware i software i fale se da su dobri pa vidji nazovi imas sajt imas fb korektni su za komunikaciju
Sent from my Samsung Galaxy Duos
Posalji ga na ciscenje u Bg http://www.dpfservis.rs/sr/kontakt do 150e je ciscenje , dodje kao nov . Ako skines DPF gubis Euro normu ....
I pravis zavjese :mrgreen:
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Renault
Preciziraj boju zavjesa...
TAKUMI
Koliko je novi dpf?
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
novi zaviso od vozila.....
800e...
1000e....
japaneri mazde toyote cca 2500e....
Kod nas se masu vozila vozi bez DPF-a, pa ne vidim da je neko za sada imao problema sa tehničkim pregledom... A kakve se sve rage registruju, to je smiješno...
Moja ti je preporuka da se obratiš brzom_psu sa foruma, i da riješite to da počineš...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Problem je kada auto bez DPF-a podje u inostranstvo , znam lika iz Srbije kome se prijatelj vratio na slepu iz Austrije + 1200e kazna...
Trese mi volan žestoko kad kočim pri većim brzinama (100+ km/h). Je li opasno i što može biti?
In vino veritas
Diskovi ti loši(krivi),nije bezopasno..mijenjaj kad budes u prilici do tad lagano![]()
Last edited by METZ; 15-05-14 at 03:03.
Da li je alternator u pitanju kad auto vergla po deset sekundi da bi upalio, kad se upali, sve ok. Drugi put kad ga upalim posle toga "težeg" paljenja, odma kresne. To mi se dešavalo par puta u zadnjih mjeseca dana, sada zadnja dva jutro se baš teško pali, dajem mu jak gas da bi mogao da se upali.
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks