Originally Posted by
NexusVI
Koliko vidim, a tako sam i mislio, razminuli ste se u pogledima, doshlo je do grke i otud ljubav. Bah..
Bez zelje da budem bilo chiji advokat, ali molim te, kakve veze (to shto ga ti ili Blazichko ne volite, iz bilo kog razloga na svijetu), ima sa nechijom struchnoshcu, poznavanjem materije, valjanim osjecajem za stvari, (F1 u ovom sluchaju)?
Svi Mladenovi tekstovi, analitika, interne stvari iz F1, koje sam prochitao su odlichne, neke i elitne. Ne samo shto poznaje materiju u prste, vec je i ne-navijach, shto ga chini idealnim komentatorom, ni po babu ni po strichevima, + F1 voli iznad svega, a stvari koje se rade iz ljubavi jako teshko mogu da budu loshe.
Nego, ono shto bi mnogo smislenije bilo kad ga peresh kako ga peresh, su konkretni primjeri neznanja, lupanja, avetanja i sl. Lichni animozitet, bah, i nije neki dokaz bilo chega, osim da ga ne volish bash.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A btw, "krunski dokaz" koji pominjesh, -prochitao sam chitavu Blazichkovu odu gadosti, nazalost, i to josh kad je izashla (najbachenije vrijeme ikad), ne znam jesi li ti odgovor, (reklo bi se ne). I vidio da se radi o niskim baljezgarijama, odvratnog masnog primitivca, kojeg ne bih volio blize od 100 metara, (ni u morskoj vodi). Chak i u detaljima kritike Mladena, (taman posla da je Mladen idealan), koji drze vodu, geto mentalitet gospodina prekriva sve, te i shto bi se moglo zamjeriti Mladenu, ne zamjera mu se, koliko je kritika ulicharska. Velichina Blazichkovog, ne znam ni na koliko stranica, g.ovnojedanja, rechito govori o kakvom je gospodinu rijech. Ajde da ispljujesh nekog na po strane/stranu, chak i dvije, ali pripovijetka pljuvachka gadna, katastrofa.
Ne mogu da trazim sad, podavno sam chitao, jako dobar i kulturan odgovor na Blazichkovu kaljugu, gdje se pristojno, bez pljuvanja seljachkog, objashnjava kakve su zaista stvari. Moram da priznam da sam bio prijatno iznenadjen pojedinim objashnjenjima, jer mi se chinilo da od nekih stvari nema odbrane. Ako neko ima link neka okachi plz.
Nevezano za sam spor izmedju gospode, dok se chita primitivna Blaz-ova tirada, neminovno se zapitate, -Kako je moguce da je jedan od (toboz) naj sportskih novinara u Cro, bzvzni ulichar, d fuk?
Bookmarks