Probaj sa NetLimiter
Pozdrav :-)
Postoji li neki program pomoću koga bih mogao da kontrolišem tj. ograničim korišćenje interneta pojedinim uređajima koji se kače na moj wi-fi, u smislu da podesim da npr. jedan tablet u određenom vremenskom periodu u toku dana nema pristup internetu i da mu ograničim brzinu downloada?
Probaj sa NetLimiter
Ima li mu pomoci?
https://forum.cdm.me/showthread.php?...cesora-maticne
99,9% je hdd slobodno stavi drugi
paralelopipak digital machine
Nikola 068 588 147
Marko 068 400 525
Случајно сам форматирао Д партицију... Постоји ли какав једноставан а ефикасан програм којим бих спријечио суицид?
Нађох нешто на торентима. Видјећемо хоће ли помоћи. У сваком случају, стеј тјунд.
Last edited by DzekOfAllTrades; 05-05-14 at 16:49.
Testdisk. Besplatan program, skenira particiju i traži "izgubljene particije". Pokušaj s njim. Ako ne nađe, probaj sa RecoverMyFiles - doduše ovaj nije besplatan. Besplatan je i Recuva, pristojno izgleda mada nikad ga nijesam probao.
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Probaj sa ReclaiMe ili sa ZAR, oba programa su jednostavna za upotrebu
Sa ova tri programa sam imao iskustvo, pa ih iz prevencije i sada držim na hard disku.
- DataRecovery 2.4.7 (koliko se sjećam on mi je najviše pomogao, besplatan a nije potrebna instalacija, a kada se nešto izbriše greškom, da bi se pomoću
nekog programa to moglo sve uspješno povratiti, važno je a ponekad i presudno ništa ne pisati na hard disku)
- Get Data Back 4.32
- Recuva
Користио сам iCare Data Recovery + Recuva-у. Успио сам дијелом да санирам штету ( у преводу: да повратим већину слика и фин проценат кућних секс-клипова које сам снимао током година).
Last edited by DzekOfAllTrades; 06-05-14 at 22:45.
Asus X50SL...instaliran win 7, drajveri svi bili vec instalirani ali wi fi nece da radi. Na oficijalnom sajtu nema nista sem XP i Vistu a nasao sam po netu da ljudi koriste Vistine drajvere za 7cu. Je li moguce da wifi uopste ne radi ili je los drajver?
Ima li neki dobar program da previzita citav komp i da instalira drajvere koji nedostaju ili koji su losi, kako li vec
Driver Genius
Pozdrav :smile:
pa jbm mu mater...instaliran je drajver i sve se cini da je ok ali wifi i dalje ne radi...racunar je solidan core2duo ne mogu da vjerujem da nijesu radili drajvere za win7...bar nema na oficijalnom sajtu. Posle reinstalacije sve je tu ali ovo ****** ne radi...imal neko kakvu ideju. da li da se vrati na xp ili da se pogleda mozda je wifi pokvaren
Probaj drajvere od Viste za 7micu
Uglavnom prolaze
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
pokusao. drajver je instaliran. device manager ne pokazuje nikakav problem ali wi fi ne pronalazi nista...kao da nije instaliran drajver
probaj drugu 7 sa vise drajvera ako imas vremena
paralelopipak digital machine
Nikola 068 588 147
Marko 068 400 525
to ono kad zoves 1500 pa te pitaju jesi upalio komp hahahha
Fn+F2 wifi on/off dzaba sve varijante isprobane al ne moze...ne moze ni bluetooth takodje mada to je nebitno skroz. Vraticu na XP da vidim da li uopste radi wifi pa ako bude radio pokusacu sa nekim drugim win 7 ionako instalacija traje 15min. Mogu se toliko iscimatinego reko' ako je neko imao slican model sa slicnim problemom
![]()
Sto mislite, koji mi moze bit problem, pa mi ne prikazuje slike, kad otvorim folder, i oovako mi je ne uredno i nepregledno, i sa lijeve strane mi nema onoga my computer,desktop itd?
Ukljucena je ta opcija nego dzabe, nekakav je bug u pitanju a ne znam ako da ga maknem.
Nece ni ikonice na Control Panel-u da prikaze
![]()
Jesi li pokušao system restore na neki raniji datum kada ti je sve bilo ok? Možda ti ovo dolje pomogne, u svakom slučaju kreiraj restore point prije nego bilo šta pokušaš.
A program called explorer.exe controls the display of your taskbar and desktop icons. If for some reason it goes missing (you may have killed it using Task Manager, for example, or something more sinister like a virus has deleted it from your processes), then try this first:
1. Open Task Manager (press Ctrl+Alt+Del, then click Task Manager).
2. On the Applications tab, click New Task at the bottom right of the window.
3. Type explorer.exe, then click OK.
If nothing sinister caused it to disappear, it should all come back as it was and you can stop panicking, breathe a sigh of relief, and continue working.
If that doesn't work, then try this:
1. Open Task Manager (press Ctrl+Alt+Del, then click Task Manager).
2. Go to the Processes tab.
3. Click on the Image Name column header to sort the list alphabetically.
4. Find all explorer.exe processes -- select each, then click End Process for each one.
5. On the Applications tab, click New Task at the bottom right of the window.
6. Type explorer.exe, then click OK.
Neki sistemski fajl je koruptovan, ili je kompjuter zaražen virusom.
Izbrisao sam fajl sa jednim racunom iz kompa ,dakle radilo se o praznom racunu koji otvorim u office i u one tabele mijenjam iznos i cijenu itd.Sad posto ne mogu doci do istog fajla ima li kakva fora da skeniram racun koji imam odstampan i da ga neki program prepozna da mi odradi te tabele i to da ga mogu korektovat sam?Malo smotano objasnih prastajte![]()
Skini neki file recovery program i vrati to što si pobrisao...
#fakenews
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks