Da
Ne
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
ma umislio covjek da je Rusija pola svijeta...![]()
Hvala Lepp
You can kill a player, but you can't kill the game
Last edited by Rakun; 06-05-14 at 01:05.
You can kill a player, but you can't kill the game
Postuj ovo na ovaj topic
Da Rusi prave bazu pored NATO baze ili da dijele postojeću ?
Last edited by Rakun; 06-05-14 at 01:16.
Zapravo Rusija ima pomorsku bazu u Tartusu još od vremena Sovjetskog Saveza iz 1971.
Međutim, ako pobunjenici svrgnu Bašara Rusi tu više neće biti poželjni što će im zakomplikovati poziciju.
U tvom svijetu je Sicilija neka država šta li ?
http://en.wikipedia.org/wiki/Naval_A...tion_Sigonella
Šta misliš na koliko metara od NATO baze da Rusija pravi svoju bazu ?
Last edited by Rakun; 06-05-14 at 01:21.
Nevjerovatan si. Izbrises iz svog posta glupost o Siriji, a onda meni podmetnes Sicilija iz potpuno drugog dijela mog posta u kojem sam govorio o logistickom problemu funkcionisanja ruske mornarice u mediteranu (koji ne bi mogla rijesiti mi baza po sred sicilije)
Odavno si postao opasan trol
Ispraviću (vvratiću Siriju kad ti je to problem)
Javno ponavljam ono što sam izjavio(lupio)
Rekao sam da je Sirija otkazala poslušnost Rusiji
Dodatak na moj post.
Dotična baza se nalazi u ratom zahvaćenoj teritoriji, a sve i da je u fullu ona je bila dovoljna sedamdesetih prošlog vijeka ali sada nema ni približno kapaciteta da zadovolji Ruse tj. Putina
Ali žalim slučaj neću izbrisati quote gdje si rekao da ne vidiš problem u tome da Rusija ima bazu na Siciliji :
"Uostalom mogu da im daju bazu i na Siciliji."
Ta izjava će da uđe u anale CdM-a, mada im NATO možda i poželi dobrodošlicu u svoju bazu. Nikad se ne zna.
Kada bih obrisao svaki post na koji nisi smisleno odgovorio vjerovatno prestao da budem trol, a uz to mi ne bi ostao ni jedan post na topicu
Aj' još jednom reci
E bas vise necu da se iglam
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
Last edited by Rakun; 06-05-14 at 02:19.
Poslanik Dume preti CG raketama
Poslanik ruske Dume Mihail Vladimirovič Degtjarev zapretio je Crnoj Gori ruskim raketama, ako bi ta država ušla u NATO.
Podgorički portal IN4S preneo je izjavu poslanika da bi Crna Gora bila "legitimna meta ruskih raketa", ako bi pristupila Severnoatlantskom savezu.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=05&dd=06&nav_category=167&n av_id=844369
Grobari - poruka za muriju i sudove.mp3
Nece nas rusi, to su braca nasa koja nas maze i paze..
Mozda nas i puste u NATO ako nam do tada zbog Amfilohijevih anatema meso ne opane..ko zna..
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Dobro ja sam saglasan da cemo tesko dobiti poziv za clanstvo u septembru ali ovo sto ovaj novinar pise je bas totalna glupost jer prica da nam clanstvo u NATO zavisi od slobode medija pod cim valjda podrazumijeva slobodu da njegov medij pise sta hoce o kome hoce i da za to ne odgovara je vise nego smijesna, a prica da zapadne obavjestajne sluzbe nama povjeravaju vazne informacije koje onda dolaze do Moskve je takodje za malu djecu. Jedini problem za Crnu Goru je politika trulog kompromisa i popustanja evropskih zemalja, u prvom redu Njemacke, prema Rusiji koja je uslovljena gasnim ugovorima i ekonomskim vezama.
Last edited by Rastapopoulos; 06-05-14 at 12:43.
I'm the boss, and you're NOTHING! You get that?
Pejanović Đurišić: NATO ima druge prioritete u Velsuhttp://www.vijesti.me/vijesti/pejano...-clanak-207479Ministarka odbrane Milica Pejanović Đurišić izjavila je da NATO na samitu u Velsu ima neke druge prioritete, ali da će prijem novih članova svakako biti na dnevnom redu.
"Odluka (o prijemu Crne Gore u članstvo) još nije donijeta, do NATO samita ima još četiri mjeseca. Ali s obzirom na krizu najveću od hladnog rata, krizu u Ukrajini,neka druga pitanja su prioritet. Članstvo u NATO će svakako biti tretirano," rekla je ministarka na skupštinskom Odboru za odbranu i bezbjednost.
U psihologiji postoji termin koji se naziva Helsinski sindrom. To je psiholosko stanje u kojem se zrtva emotivno identifikuje sa svojim nasilnikom. Na kraju se ovaj odnos nerijetko pretvara u ljubavnu romansu!
"Ovaj termin prvi je upotrebio kriminolog i psihijatar Nils Bejerot posle neuspele pljačke banke i otmice na Normalmstorgu u Stokholmu, od 23. do 28. avgusta 1973. Taoci su se emocionalno vezali za otmičare, pa su posle opravdavali njihove postupke čak i nakon svog oslobođenja. Kasnije, tokom sudskog procesa, taoci su nerado govorili o otmici."
Sve to neodoljivo podsjeca na? Pogadjate! Nas put u NATO. Sobzirom da po anketama narod je ubjedljivo protiv znaci stvar je jasna: Dva put nista je nista - crva nije ni bilo. Sem sto reklo bi se crnogorskim vlastodrscima je potreban psihijatar.
Last edited by Byk-e; 12-05-14 at 13:22.
...ashes to ashes, dust to dust.
Neka što je grad, no je i država promašena!A još u produžetku svojeg posta piše Stockholm! :mrgreen:
http://en.wikipedia.org/wiki/Stockholm_syndrome
Globetrotting
Ma, i poenta je promasena, ali ajd'![]()
In vino veritas
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks