Kakva su vam iskustva sa Singapore post kad salju iz Kine?
Kakva su vam iskustva sa Singapore post kad salju iz Kine?
A zavisi, ako piše da šalju worldwide oće uglavnom, mada, dešavalo mi se dosta često da pošalju i mimo toga. Obično je poštarina 10-15e bila za paketić tipa pola kila itd. Kontaktiraj svakako, pogotovo kome trebaju djelovi za auta njihova tamo može dosta jeftino da nađe.
Jeste to mi treba bash dio za auto, nasao sam ga jeftino na ebay.com u UK,al nece da salje ovaj jer mu je preskupo.
Hi,
I'm afraid that shipping to Montenegro is not possible for this unit because it is so heavy and the best shipping quote we can get costs almosts as much as the price of the unit!
The cheapest courier quote we have been given for this parcel to Cetinje,Montenegro 81250 is a staggering Ł56.00 GBP.
Thanks for your enquiry.
Hello,
I noticed that you said that the price for shiping is 56 GBP, via courier, is there any chance that you send the unit via ordinary post? Is it going to
get cheaper?
Hello,
No I'm afraid we tried that option first but the parcel size is too large for Royal Mail ordinary post, so they will not take it. They have rules that the parcel size can never be more than: height + width + depth = 900mm, with the longest side no longer than 600mm (about the size of a shoe box containing a pair of adult shoes).
This parcel is much larger than that.
Thanks for your enquiry.
All the best,
Porucio sam preko asosa patike i platio jos 10funti za neki brzi siping (express). Stize li to na nasu postu? I necu morati nista dodatno da placam pri preuzimanju?
E vala su ga slavili ovaj praznik rada kako dolikuje, da je.e oca...
![]()
Evo vidim na asos pri trackingu kao da ide preko DHL. Kad vidim da je u cg da idem na aerodrom da ih preduhitrim, da ne placam dodatno 25e? Ili stize na postu regularno, na autobusku?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
gledam ovaj asos pa mi nije jasno jel ovo za neke retardirane ili je ovo stvarna njihova normalna ponuda?
ebay šifra važi za sve ebay sajtove nije bitno je li američki (ebay.com), engleski (ebay.co.uk), italijanski (ebay.it), njemački ( ebay.de)...ja sam naručivao neke djelove za kola, konkretno poklopac od retrovizora jer ga nijesam ođe mogao naći i još neke djelove ali moraš ići na ebay.co.uk pa će ti tamo pisati šalju li ili ne u Crnu Goru.Iako je isti prodavac i na američki i na engleski ebay može se desiti da su različite poštarine ili će ti pisati na jednu da ne šalju a na drugu da možda šalju.Uglavnom za stvari iz Engleske idi na ebay.co.uk.
Malo ga odužih...
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
I sta treba ja sa odradim? Samo da odem do aerodroma i potpisem nesto?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
Na početku - ne zaboravi ličnu kartu!
Ideš prvo do DHL-a - žuta zgrada na 300-400m nakon nadvožnjaka na putu ka aerodromu, sa desne strane.
Tamo će ti neko od zaposlenih pomoći da ispuniš sve neophodne podatke (šifra pošiljke, šta se nalazi unutra, vrijednost, itd), a iskopiraće ti ličnu
Sa papirima koje ti oni daju, produžiš na carinsku ispostavu koja se nalazi u sklopu zgrade na aerodromu (desni, daljni ulaz).
Kad uđeš, prvi šalter sa lijeve strane. Ovdje se pripremi na čekanje, dok se neko od carinika ne pojavi u kancelariji.
Predaš papire na šalteru, kad carinik/ca dođe - lupi pečat i stavi potpis na jedan od njih.
Sa tim papirom se vraćaš nazad u DHL, i preuzimaš paket.
Eto, ukratko![]()
Last edited by Blade Runner; 12-05-14 at 07:39.
International Air Service (2) Ł17.99 Your delivery will use the International Air Service. Your order should arrive with you within 5-6 Working days.
Na koji iznos/veličinu pošiljke se okida ova poštarina na SD?
Ako neko planira nešto da poruči sa SD-a do 50e, neka se javi na pm![]()
za 3-4 dana su mi stigle naocare sa ebay-a iz USA, shipping 25$ - UPS.
koje si uzeo?
narucih i ja neke, shiping cijelih 40$, Estimated Delivery: Mon. May. 26 - Mon. Jun. 2
pitah ovoga moze li da posalje obicnom postom, veli:
Sorry USPS priority international is the only way I will ship international. It's the only way I can track it and insure it and make sure you get it. If I ship it without tracking . you can say you never received it. Sorry
a juce me imala srčka strefit, mislio sam da su mi blokirali PayPal, jer je transakcija odbijena, danas prodje normalno.![]()
![]()
Moze li preporuka za neki provjereni sajt za kupovinu rejban naocara
Sent from my ALCATEL_one_touch_995
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
http://www.shadestation.co.uk/
http://www.smartbuyglasses.co.uk/
Sa prvog linka naručivao sunčane RB, sa drugog RB okvir za dioptrijske naočare
Ukupno uštedio oko 40€ u odnosu na cijene kod nas.
Sa SD posiljka za dan dodje do Beograda, ali cim nesto dodje do nas, ni makac
Ovo je prvi put da vidim da ide iz Budimpeste za beograd a ne direktno za Podgoricu. U 11 stiglo u Bg, i otada nista...
![]()
Narucivanje i dostava stvari iz Srbije : http://goo.gl/wn4Ix
zna li ko kakvi sajt okle se moze porucit obuca za 48+ brojeve? papuce, sandale i ostale ljetnje varijante![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks