Gasi Vlada smaraca ostale su mu dozivotne rane od kontri Amaurija i Markijonija prije 10 godina
Atalanta
Bologna
Cagliari
Catania
Chievo
Fiorentina
Genoa
Internazionale
Juventus
Lazio
Livorno
Milan
Napoli
Parma
Roma
Sampdoria
Sassuolo
Torino
Udinese
Verona
Sljedeće sezone kad budete otvarali ovu temu stavite slobodno Jelen Super Liga 2014-2015 jer ođe igra samo 1 tim koji se piša po svima.
Ustvari, ne može. JSL ima Zvezdu i Partizan, ovo ne znam kako bih nazvao...
Gasi Vlada smaraca ostale su mu dozivotne rane od kontri Amaurija i Markijonija prije 10 godina
auu, ipak je ozbiljna situacija. mora da su se zakacili on i Anjeli.
http://www.football-italia.net/49069...luate-projects
naje*ali smo ako ode.
![]()
S obzirom koliko Juve ima dominantan tim i na slabu konkurenciju nije mu tesko bilo da osvoji sto je osvio. U LS je pokazao sve boljke...
Iako ode docice podjdnako dobro ime... U to sam siguran...
Ako ode to ce biti SAMO zbog toga sto predsjednik nece da se otvori onoliko koliko on trazi.
Ponuda Monaka im dobro dodje da maskiraju to sto sam ja rekao, a svi znamo da Conte i u Juventus dosta prima tako da mu pare nisu primarni cilj.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ne vjerujem ja u to. Nije Anjeli pijačni prodavac da ispaljuje ljude.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Pričah prije 2-3 dana da ide Konte, a za njim i Vidal i Pogba. No, clapton se i tad pravio pametan.![]()
Pa e nema leba stvarno da ne dodjose u Juventus sve bi zivo osvojili , gasi to smaranje sad i gubi se sa ovoga topika
Vlado, ozbiljno, malo se ko pali na tvoje jeftine provokacije, džabe se trudiš. Ja ti odgovorim ponekad čisto iz kurtoazije i jer imam priliku da ti opalim kontru, ne zato jer se primim na tvoju lošu troll priču. Možda meni jesu trule fore sa vremena na vrijeme, ali ti si se tek ugasio.
I znam da danas je danas
Nije ga bukvalno ispalio, ali do sastanka nije došlo. Šuška se da ima problema između Anjelija i Kontea. Valjda se Anjeliju ne sviđa što mu ovaj iz godine u godinu postavlja ultimatume i zahtjeve, i da mu nikad njihova ponuda nije dobra. Vjerovatno su malo i mediji pridali, ali izgleda bogami da se tu kuva nešto loše.
DICIOTTO
Samo kažem da su pregazili ovu bajnu i sjajnu ligu, u Evropi sa Juveom nemaju šta da traže, eventualno u Ligi Evrope nešto. Mada i to teško.
Ako imaju ambicije da osvoje LŠ, moraju da mijenjaju klub tj. ligu. Ovo ne možeš poreći.
Kuva se sigurno nešto, jer Conte godinama pravi rezultate i traži malo više para da napravi taj iskorak u LŠ, a Anjeli se i dalje ciganiše. Razumijem njegov plan da se Juve stabilizuje totalno i da se samostalno održava, da porodica ne mora da pumpa milione kad treba pokrivati finansijske rupe, ali treba makar malo dublje zaći u džep, ne traži Conte sigurno da postane Perez.
I znam da danas je danas
A i da ode Konte Juve ima dovoljno kvalitetnu ekipu da i sledece godine izdominira sem ako Roma ne bude uspjela zadrzat cijelokupan tim plus jedan klasni spic i neko da odmijeni Totija jer mislim da nece moci vise , da se iducu sezonu gasi. I naravno Napoli ako Benitez uspije to skockat i ako dovefu mozda jos nekog , a oce jer im ide Pandev i jos par igraca bice i oni jaci nego ove god
Послато са ZTE BLADE III уз помоћ Тапатока
Juveu treba trener poput Hidinka, Kapela, neka veličina da nešto naprave u Evropi.
Imaju oni solidan tim, s nekoliko šupljina.
Kakav gol primi Parma ono je presmiješno.
Ali u posljednjem kolu ako Fiorentina odigra pošteno (u što sumnjam), Parma ide u kvalifikacije za Ligu Evrope.
Bolje nego Milan, Torino i ostali raspadi od timova.
Da se pređe 100 bodova u poslednjem kolu, pa da se mnogi zamisle.
I znam da danas je danas
Zaista jedva cekam ovaj prelazni period, iako ostane Sedorf valjda ce traziti neki budzet da se iko normalan dovede. Treba sad pronjuskati po Realu i BArsi, bice tu finih igraca za uzeti kad ovi krenu u nove bahanalije sa dovodjenjem Rakitica i slicnih.
Tu es mon héro!
Napustice Milanello dosta nepotrebnih igraca ovo ljeto.
Otarasiti se sledecih igraca: Birsa,Constant,Zaccardo,Honda,Robinho,Cristante,Me xes,Abate,Muntari,Saponara,Emanuelson,Amelia..
To ce donijeti olaksice na pay-roll, i stvoriti nesto novaca za transfer period. Uz to ako Berlusconi jos pridoda nesto,ceka nas fin transfer period.
Last edited by miha; 12-05-14 at 12:02.
Miha, neka si mi zdravo, ali oslobađati se Cristantea od 19 godina, koji je pokazao da umije igrati, Mexesa koji je konačno počeo da igra dobro, a zadržati Boneru, je sprdnja. Cristantea jedino na pozajmicu, Mexesa prodati jedino ako će zamjenu adekvatnu dovesti. Moraju da otkupe Ramija i Tarabta, neka zadrže Mexesa ako se njemu ostaje, neka prodaju Zapatu, Boneru, Zaccarda, Abatea i Constanta/Emanuelsona iz odbrane (ja bih prije Emanuelsona prodao). Ne mogu oba lijeva beka prodat, nikako. Sem ako neće 2 da dovedu.
Uostalom, lako je nama reć "neka ih prodaju". Treba nać' klubove koji oće ove kesurine kesaste. I da ih nađu, ovi neće moći puno da plate. I da se Milan zadovolji njihovom ponudom, pola ovih igrača (kao recimo Zaccardo, koji je već to izveo) će ti radije sjeđet na klupu Milana, nego igrat u prvi tim Parme ili Torina. Plata im je jača, boli ih patka. To je najveći problem kad nakrcaš tim kesama raspalim, neće da idu dok im zadnji minut ugovora ne istekne.
DICIOTTO
Zato postoje Đenova, Kaljari i slični klubovi, da im se uvaljuje ovakav škart, e sad po kojoj cijeni...
I znam da danas je danas
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks