Page 60 of 62 FirstFirst ... 105056575859606162 LastLast
Results 1,476 to 1,500 of 1547

Thread: Prava religija!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ma, ovo je bre religija :
    Click image for larger version. 

Name:	uploadfromtaptalk1390344717948.jpg 
Views:	94 
Size:	11.5 KB 
ID:	116910
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Mabus View Post
    Znaš kako, Rusi su silovali 2 miliona njemica kada su ulećeli u Njemačku...
    Znaš kako, to su bili SOVJETI iz SSSR-a.
    I nisu ulećeli u njemačku no su je pregazili, bar onaj dio koji su dohvatili...AMIN.

Sa druge strane, upravo si potvrdio ono što sam napisao. SSSR je bila MORE golema zemlja. Pa i nije tajna da gro jurišnih trupa su upravo dovučene sa dalekog istoka upravo iz ove grupe naroda čije kulturološke vrijednosti sam naveo.
    Danas su one pronašle slobodu i mudrost , i naravno civilizaciju. Gle čuda, Islam je tamo našao uporište

Tako da ... šta da ti kažem.

zatim, imamo krstaške ratove itd.
    Imamo, kako da ne, opet da nisi preskakao ono najosnovnije obrazovanje pa bi malo imao širu sliku ovih ratova od onih patetičnih koji laskaju porivu mazohizma.

Kao prvo davno su bili MORE.
    Kao drugo, upravo Islam je dobio ono malo jade kulture tako što je pokrao i prisvojio. SVi ti nesrećni pohodi su bili prvenstveno usmjereni protiv Vizantije koja je i platila teškim porazom. Najžalosnije jeste da jedan musliman se poziva na vjerske ratove....HAHAHAHHAHAHA

Tako da , svakako imamo tu i krstaške ratove...

Što se tiče hurija, ne znam šta ti smeta u njihovom opisu.
    Meni ništa, jedna seksualna fantazija proistekla iz rasne iskompleksiranosti, gdje je neko maštao o onim čistim ženama bijele pute...

Nego žalosno jeste da neko uslijed obećanja da će da dbije 40-ak androida da čini sa njima hopa-cupa na načine kakve zamisliti može.
    Da se nije malo proka Muhamed preškartao, shvatam da tehnologija moćnog i mudrog je veoma dobra i da može ovo bez problema napraviti.

Sa druge strane mogao je proizvesti jedan multipraktik koji u zavisnosti od želje i seskualne fantazije se može prilagoditi. Ako bude to nebesko tijelo ( a jeste kako proka navede) slično ovom, onda čovjeku treba jedna rupa, jer ima jedan aparatić.

Nigdje u opsiima dženetskih orgija nije navedeno da će biti grupnog seksa, nego strikno je navedeno - da su Hurije nezajažljive i da ih ne može čovjek zasiti (odlično) i da će ih zadovaljavati jednu pa drugu i tako redom...a ako ipak može neki grupnjak onda može par komada još...mnogo je MORE i u bazen da se kupaš sa 40 žena odjednom, ane u sobu na krevet...makse.

KOliki god da su kristalni dvorci, spravljeni od safira i opala, sa tepisima od najmekše vune i kadife, sa posteljama od svile, sa posuđem od zlata ukrašenim sa biserima i dragim kamenjem...mnogo je brate 40 androida.

Uzgred imaju li neko dugme na sebe kada da budu napaljene ili su stalno stand by...pa ešto konam čovjek našao mir, u raju je šeta sa svojim kristalnim dvorcem, oće da napiše neku pjesmu kad ono iza svakog ćoška napaljeni andoriod se derunja.... .جعل الحب بالنسبة لي. , pa drugi treći...četrdeseti, plus ove zemaljske.

Đe se pripunjaju one koje nisu u upotrebi? Imaju li neki plakarić đe ih čoek pošene kad mu pukne više ona rabota od toliko hopa-cupanja, kad oće da ode na jedan sok ili da malo razmisli...

Još nešto mi je jako interesantno (a neću ovog puta spominjati biserne dječačiće) spominje se i posluga.
    Čak šta više one će da dočekaju pravednika dok bude grabio ka svom kristalnom dvorcu i svi radosni će da utrče među hurije i ostalo pokućstvo i da se derunjaju da je gazda Mortimer na putu...

Ko je posluga? - vele da u džennet samo pravednici ulaze.

Zaista me interesuje ovaj odgovor ... ko pere postelju poslije toliko...

I ne odgovori mi - čemu seks u raju? hahahahaha

Trebalo bi da ti više smeta to što je Bog u Bibliji opisan kao biće kojem izbija vatra iz nosa i usta, koji ima dlake po nogama i tome slično. Ili kad već pričaš o seksu, trebalo bi da te više zainteresuju seksualne fantazije i uputstva za silovanje i inceste, recimo u Drugoj knjizi Samuela 13, 5-14, pa onda Postanak 38, 15-30, pa onda Postanak 19, 30-36 itd.

Odlično, možemo da pričamo o Tevratu... you wellcome

Pozabavi se ti ovim stvarima, ostavi malo Frojda po strani...
    Oću...
    Last edited by gaul; 22-01-14 at 14:43.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    29 Posts

Turkish Islamic massacre of Armenians

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    29 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovo je islam...
    Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    nema nikakve potrebe da udjes u dijalog sa osobom koja u 2016-oj misli da je Zemlja ravna.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nema nikakve potrebe da udjes u dijalog sa osobom koja u 2016-oj misli da je Zemlja ravna.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    29 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meni je na ovom forumu od svih osoba najviše žao brutajla,napada Islam iako ni jedan ajet koji poziva na ubijanje žena i djece tj nevinih ljudi nije našao... Takvih stihova imaš u Bibliji, npr kada Bog naređuje da se pobiju djeca na sisi i stoka.
    A ovi videi, skoro sam gledao jedan gdje su pisali da su muslimani kamenovali curu zbog Fb accaunta, a ustvari to bila samo scena iz starog filma... Dokle su ljudi spremni da idu da bi napadali Islam....
    Znači brutajle ako ne nađeš AJET KOJI POZIVA NA BEZRAZLOŽNO NASILJE javi se, dotle ćuti.
    Last edited by Israphel; 09-05-14 at 13:39.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    29 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako god se krstio ili klanjao klanjas se jednim istim.T.E. svojim uzvisenim cistim i pravim. Medzutim ako procitas bibliju Kuran ili jos koju drugu knjigu u kojoj se nalaze religijski podatci mozes da vidis da ima dosta slicnosti medju njima. JEDAN je svemocni koji je stvorio savrseni univerzum galaksiju i sve u njemu. Jedan je svevisni koji stvori zemlju i sve na nju. Jedan je onaj o kome treba pricati jedan od koga bi trebalo se plasiti i treba ga postovati. Treba mu se posvetiti bar moment u svakodnevnom zivotu. A ne samo u odredjene dane il momente u zivotu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Srbin o hrišćanstvu, tj. katolicizmu:

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    29 Posts

jedna priča kad su manjina, druga kad su većina

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Last edited by Mabus; 10-05-14 at 13:53.

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

Pedofilije ima i u Islamu. U nekim muslimanskim zemljama je cak i normalno da se maloljetne djevojcise udaju. I mozda sam ja idiot, ali sex u crkvi mi se cini kao manje zlo od ubijanja.
    Last edited by VanjaTheMan; 10-05-14 at 15:25.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Mabuse primjetio sam da ti u signarure-u "Ne može se graditi vjera na mišljenjima ljudi ili na njihovim prisjećanjima."
    što je vrlo interesantno s'obzirom da je Kuran nekoliko decenija usmeno prenošen prije nego što je zapisan.
    Zaključak:
    Po tebi se vjera ne gradi na Kuranu
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zato ja kažem, vjera se tumači na osnovu onoga što piše u vjerskim knjigama. Jedan veliki islam svesti na par video klipova u kojima učestvuje nekoliko ljudi, pa koji bi imbecil tako nešto prihvatio? Onaj koji to može prihvatiti, taj islamu nije ni potreban. Očigledno da neki ne poznaju ni svoju svetu knjigu a kamo li tuđu. Ili ako poznaju, nemaju šta reći o tome, davno je sve već rečeno, sve je jasno kao dan. Ne postoji zločin koji se preko video klipa u kojem učestvuju pojedinci koji sebe zovu muslimanima može postaviti, a da u Bibliji ne postoji veći zločin od toga, koji su radili ni manje ni više nego Božiji proroci.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Zato ja kažem, vjera se tumači na osnovu onoga što piše u vjerskim knjigama.
    Nemoj sad da se vadiš

Napisao si "Ne može se graditi vjera na mišljenjima ljudi ili na njihovim prisjećanjima. ". Kuran je napisan na sjećanju ljudi šta je Muhamed govorio (i to su većina tih ljudi pobijena tokom rata sa nekim Musom koji se prozvao prorokom)
    Last edited by Rakun; 10-05-14 at 15:34.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Mabuse primjetio sam da ti u signarure-u "Ne može se graditi vjera na mišljenjima ljudi ili na njihovim prisjećanjima."
    što je vrlo interesantno s'obzirom da je Kuran nekoliko decenija usmeno prenošen prije nego što je zapisan.
    Zaključak:
    Po tebi se vjera ne gradi na Kuranu
    Kuran je učen napamet. Mnogo ljudi su ga narodski rečeno nabubali i lično ih je Poslanik s.a.w.s. saslušavao. Sa druge strane, jevanđelja su nastajala decenijama nakon Isusa, po prisjećanjima ljudi o događajima koji su se desili. Stoga danas imamo 4 prisjećanja koja su umnogome jedna drugome kontradiktorna. Ali da bi ljudi ozvaničili to kao Božije, proglasili su te prenosioce kao Bogom nadahnute. Tako su Bogu pripisali manjkavost, ispalo je kao da je On sam sebi kontradiktoran. To bi ukratko bilo hrišćanstvo u par rečenica.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nemoj sad da se vadiš

Napisao si "Ne može se graditi vjera na mišljenjima ljudi ili na njihovim prisjećanjima. ". Kuran je napisan na sjećanju ljudi šta je Muhamed govorio (i to su većina tih ljudi pobijena tokom rata sa nekim Musom koji se prozvao prorokom)
    Nije Kur'an tako nastao, tako su nastali hadisi. Kur'an je nastao direktnom objavom Boga, Muhammedu s.a.w.s.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Kuran je učen napamet. Mnogo ljudi su ga narodski rečeno nabubali i lično ih je Poslanik s.a.w.s. saslušavao.
    Napamet = Sjećanje
    I uz to veliki dio ljudi koji su ga znali napamet su poginuli u bitci kod Yamama gdje je poginulo 700 Hafiza(jedini koji su znali kuran velikim dijelom).

Ljudi su ga pisali na osnovu SJEĆANJA

POENTA JE DA SI TI IZJAVIO DA SE NA KURANU NE MOŽE GRADITI VJERA
    Last edited by Rakun; 10-05-14 at 15:44.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Napamet = Sjećanje
    I uz to veliki dio ljudi koji su ga znali napamet su poginuli u bitci kod Yamama gdje je poginulo 700 Hafiza(jedini koji su znali kuran velikim dijelom).

Ljudi su ga pisali na osnovu SJEĆANJA

POENTA JE DA SI TI IZJAVIO DA SE NA KURANU NE MOŽE GRADITI VJERA
    http://www.bastinaobjave.com/kuran/k...na-u-mushaf-29

Kur'an je bio nabuban, kad nešto nabubaš ne moraš mučiti mozak da bi se toga nečega sjetio.

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

Quote Originally Posted by :)) View Post
    takvi su ti oni i zele da vjeruju samo u ono sto su sebi zacrtali u glavu bez obzira je li to realno ili ne.

Kur'an je bio nabuban, kad nešto nabubaš ne moraš mučiti mozak da bi se toga nečega sjetio.
    Postoji li neki dokaz da je bio nabuban?
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by :)) View Post
    #Mabus
    Mislim da ne bi trebao toliko da se 'primas' ako mogu tako da se izrazim na ove forumaše kojima je samo cilj da pljuju po Islamu, koji uzimaju za primjer neke bolesne umove iz ko zna odakle i stavljaju na youtube i pricaju da su to muslimani i da je to ono sto Islam uci ljude...
    Pusti ti njih neka oni zive u svojoj zabludi, glupo je da i ti stavljas neke video klipove u kojima se hriscanstvo pokazuje kao mozda neka losa religija, ni jednu religiju svi ti ljudi ne cine a ti ovima ne znam kako bi ih nazvao ne mozes pomoc takvi su ti oni i zele da vjeruju samo u ono sto su sebi zacrtali u glavu bez obzira je li to realno ili ne.
    Prihvatam sugestiju. Međutim, da bi nekome otvorio um, ponekada se moraš i na te grane spustiti. Ljudi jednostavno ne znaju. Žive u zabludi da je ono što su naslijdeili od predaka istinito i da je sve ostalo laž.
    Znaš kako, interesantna je jedna stvar kod nas koju siguran sam 90% hrišćana ne znaju. Prema sadašnjem hrišćanstvu, hrišćanin ne može biti onaj koji ne vjeruje da je Isus bog. Tako svake godine na Božić, nikada nećeš preko TV-a čuti nešto o tome. Obično se Isus prikazuje da je Božiji sin. To se radi smišljeno, jer svako ko je iole normalan shvata da je Isus bio čovjek. Oni znaju da ne smiju ljudima ugrađivati tu misao, jer bi možda izgubili članstvo. I mediji su se svjesno upustili u zablude. Sve zabluda za zabludom, od roditelja, preko medija, sveštenika itd...
    Teška je istina, narčito onome ko je od malena učen da mrzi nekoga ko je drugačiji.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Postoji li neki dokaz da je bio nabuban?
    To bi isto bilo kao kada bih ja tebe pitao da mi daš dokaz o tome gdje si bio prije deset godina na ovaj dan.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    29 Posts

jedna priča kad su manjina, druga kad su većina

Page 60 of 62 FirstFirst ... 105056575859606162 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)