Institucija....
Koji član kojega zakona mislite da je prekršen?
★
Ne znam da li je MANS nešto fabrikovao ili ne, ali znam da sam danas lično bio prisutan kada su aktivisti DPS-a govorili o tome koliko kome je "pomognuto" i o činjenici da pojedini mini izborni štabovi ne uspijevaju da opravdaju sredstrva koja dobiju za sprovođenje predizbornih aktivnosti.
Last edited by Stradivari; 09-05-14 at 15:09.
http://m.cdm.me/iphone/prikazvijesti...t=1000&rkat=-1
Evo Vanja priznala! sta rade prevaranti mans-df...
koja bahatost za jednu nvo... pih...
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Najbolje vjerovati svojoj mašti.
Recimo da je dotični Stefan Stešević je ubačen od strane DPS-a u redove DF-a. Takođe je DPS platio Vijesti i Dan da se prave mutavi i ćutnjom potvrde navode.
Jednostavno i Vlast i DF i MANS su pune kriminalaca i varalica. Ostaje samo Pozitivna
Last edited by Rakun; 09-05-14 at 15:58.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Koliko sam razumio, ovo se desilo prije mjesec dana, sto vjerovatno znaci da je urednistvo Pobjede cekalo finis kampanje, kako bi poentirala Partija. I razotkrivanje ovog malog vojvodinog James Bond-amatera upucuje na to da nije rijec o slucajnosti, izgleda da se radi o koordiniranoj akciji Pobjeda-Pink-Beba.
Tudje ili svoje?
Hvala Lepo
Koliko je meni poznato, zakon dozvoljava zapis isključivo svojih razgovora.
★
Znaci neko vam prijeti ili vas navodi na krivicno djelo a vi ne smijete snimiti taj dokaz?![]()
Cudno..
Ne razumijem bas.. ali boo..
Hvala Lepo
To (da snimaš) jedino mozes da uradis ako je to neophodno radi vodjenja krivicnog postupka ili zastite bezbjednosti drzave ali i pod uslovom da se to vrsi odlukom suda.
E da, i gonjenje se pokrece po privatnoj tuzbi.
I normalno krivično djelo neće postojati ukoliko postoji znanje za to i pristanak druge strane, što u ovom slučaju nemamo.
Last edited by mok4; 09-05-14 at 17:59.
Nije bilo tako već obrnuto.
uzmimo da je DPS htio da kupi Lične karte na onaj način mada kako rekoh 100 puta i pored toga što je kupovina LK postala predizborna praksa taj snimak je providan do bola .
Onaj ko je navodio na krivično dijelo( MANS ili DF ) je snimao, a ne onaj koji je mogući počinilac krivičnog dijela (DPSovac sa jednocifrenim IQ-om).
Nemojte da ste slijepi kod očiju za sva sranja neprijatelja režima. Malo objektivnosti inače ćemo imati DPS 2.0 .
Jedini koji se (još uvjek) nisu kompromitovali je PCG tako da ću glasati za njih i nadati se da neće otići u kriminal i varanje naroda
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Nisu kod nas problem partije. I DPS, i DF, i SDP, i PCG, i SNP imaju svoje dobre i loše strane, i koga god da glasate to je vaš izbor, sve dok se vodite političkim kriterijumima. Kod nas je problem je u ljudima. Ljudi su korumpirani i skloni prevarama, pa će zato uvijek prije stati na stranu onoga koji vara, nego na stranu onoga ko ukazuje na prevaru, jer su i oni sami podmitljivi, te stoga vjeruju da je onaj koji se bori protiv korupcije više kompromitovani nego oni koji se bore protiv nečasnih radnji. Oni na poziciji se služe prevarama, a ovi ostali svojevoljno učestvuju u prevari bilo koje vrste zarad lične koristi. To je začarani krug iz koga je vrlo teško izaći budući da se radi o mentalitetskoj karakteristici.
nemas prava ni u jednoj zemlji da nekoga snimas i poslije objavis makar se to i radilo o krivicnom dijelu . ni jedan sud to nece uzeti kao dokaz, evo i Sarica je snimala drzavna bezbjednost pa on ospora snimke i trazi da se izuzmu a sami znate koje je krivicno dijelo u pitanju.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
ja mislim da nikome nije bio cilj da sa tim snimkom idu na sud. Vec cisto da uzdrmaju javnost. I da malo zatalasaju.
Tako je mene napao cijeli forum bio da ce DPS da tuzi DAN i Vijesti sto su objavili spiskove ljudi. Pa evo 3 mjeseca posle izio vuk magarca.
One Ring to Rule them all...
Nije samo da je zabranjeno, već je i neupotrebljivo na sudu.
Šetnja mladih koalicije Evropsko Lice Podgorice povodom obilježavanja Dana pobjede nad fašizmom
![]()
![]()
![]()
oko 600-700 ljudi
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks