Sinoc budzovan sa a8 novim parkirao auto preko puta gardena na sred trake bulevara ( ka bloku 5)
Fenomen
Lagano slike ne pomazu,mora video da se snima da bi morali da izmisle nesto uvjerljivije:-)
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Sinoc budzovan sa a8 novim parkirao auto preko puta gardena na sred trake bulevara ( ka bloku 5)
Fenomen
f6
A prije toga je bio ispred Dr. Brajera, vjerovatno isti.
rm -rf /
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Da ovo uradi u blok 9 il tolose onda je degenerik. Uradit to ovdje na ovu lokaciju onda je to dzukela
f6
HA!
Evo ga čuveni auto jedne opičene lujke sa zelenom kosom, koji se svaki dan može vidjeti u Bloku 9 jer valjda žena tamo radi.
Takođe se može često vidjeti na raznim sajtovima gdje se prijavljuju slučajevi degeneričnog parkiranja, npr. Lice Crne Gore i sl.
Kad ima mjesta parkira se OK, ali čim fali mjesta ne preza od ekstremnih vidova bahaćenja, uzurpiranja cijele širine trotoara čak i kad može u manje da stane, parkiranja tako da suvozačka vrata budu na 10 cm od nečijih lijevih vrata pa onda ta osoba mora da se usekava u sic sa kontra strane preko mjenjača itd.
Ja ko mi blokira ulaz na vozacka vrata lomim retrovizor, ali budem dobar pa ga ostavim na haubu.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Dusa od covjeka![]()
beat this, madafaka!
![]()
Vidi se po limariji kako se parkira.
Ne vidim poentu izbacanja ovih slika,zasto mislite da ce to ista promijenit?
Last edited by Bronx-PG; 13-05-14 at 08:33. Reason: lose postavih link
Molim bronxe :-) sto ne iskopira citav post sa foruma nego samo sliku :-P da se objasnim. Ovo je parking okova u nedelju - kada ne rade - potpuno prazan - i moja zena koja je tek polozila vozacki. Kako im daju ove vozacke nije mi jasno :-) i tacno sam znao da ce neko uzet fotke i stavit ovdje :-)
Da znate da nisam ja vozio kad god je ovaj auto slicno parkiran :-D
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Isto ako vidite mene đe na sred ulice il zauzeta dva eventualno tri mjesta nisam ja vozio no moja baba koja je tek položila, a slabo se snalazi u saobraćaju kaže ranije nije bilo ovolko auta pa eto![]()
Hahahhaha a ne smeta nikome pa se oprasta sve. Dobar je Archi momak
Sent from my gold 5s using Tapatalk
Ako bi moga dijelit auto sa zenom, crka'.
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Renault
Mene auto kad god vidite da je zauzelo 3 mjesta znajte da sam ja,jer me boli ***** smeta li kome ili ne
PG CG 002
Da ne bude da samo kritikujemo, evo pohvala za Komunalnu Policiju koja savjesno radi svoj posao: PG AV 229
Degenerik parkirao na mjesto za invalide, a komunalci uklonili nepropisno parkirano vozilo:
![]()
Pa sto je tu cudno?
TAKUMI
To im je posao tako da nemaju sto drugo cinjet no dizat ovakve...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks