Argentina (ARG)
Belgija (BEL)
Kostarika (CRC)
Brazil (BRA)
Čile (CHI)
Francuska (FRA)
Gana (GHA)
Holandija (NED)
Grčka (GRE)
Italija (ITA)
Kolumbija (COL)
Meksiko (MEX)
Njemačka (GER)
Nigerija (NGA)
Alžir (ALG)
Amerika (USA)
Španija (ESP)
Švajcarska (SUI)
Urugvaj (URU)
Ostali (CRO, BIH, CIV, ENG, KOR, IRN, HON, ECU, JPN, RUS, AUS, POR, CMR)
Ima li na meridian online da se kladi na pobjednika WC?
Navijam za Njemce a veoma su mi interesantne i jedva cekam da gledam reprezentacije Cilea,Urugvaja i Belgije takodje i Portugal da vidim dokle ce Ronaldo da ih dovede ja mislim da mogu do polufinala![]()
Wtf reklama Mesija za Chipsy, jel ovo zajebancija neka...?
Sent from Tapatalk
#fakenews
Mogli bi Čileanci da iznenade Holanđane kad je u pitanju prolaz dalje, svakako.
Nije Holandija naročito ubjedljiva u posljednje vrijeme, niti ima sastav i 'hemiju' da to bude, ali vidjećemo.
Španija ne bi trebalo da ima problema makar do polufinala, a finale između njih i Njemačke, iako monotono, je vjerovatno i najočekivanija stvar.
Ja sam nešto siguran da će Italija makar do polufinala stić'. Ne pitajte me zašto, baš imam taj osjećaj![]()
DICIOTTO
ja imam osjecaj da ce odigrat solidno i da ce 1/8 finala (u najboljem slucaju 1/4) bit kraj. valjda necu bit u pravu.
dosta simpaticnih a ujedno i ozbiljnih repki za koje ce se navijat: Cile, Urugvaj, Hrv, BIH...
Italija je neozbiljna. Nema vise tih imena na nivou iz 2006.. Uozbiljite se.
Kad rekoh prije godinu i po da ce Hernanes i Willian na SP, digose me na sprdnju tripleta i kompanija.
Coutinho je trebao da ide, kao i Pato ( subjektivan sam, ali opet igra kao nekad ). Fred je gol-igrac, koji ce da uvali neku kiflu kad se
protivnik brani sa 10 igraca, i on ce odraditi posao.
Hernanes je bio u formi za SP prije godinu-dvije, ali to nije vise to. Naravno, klasa je on, to mu niko ne moze osporiti. Uglavnom, Brazilci ce da lete po terenu,
svidja mi se njihov sastav. Coutinho i Felipe Luis su morali da odu, ali to je sad gotovo. Ronaldinja i Kaku necu da komentarisem. To su neka prosla vremena.
Njemacka ce da ispusi zbog Gundogana.
Bilo bi iznenađenje Italija da prođe grupu, iako je na protivničkoj strani Roj Hodžson, veliki mag fosfornog odsjaja.
Ali znate već kako se uvijek proguraju.
Vezni red Brazila izgleda uglavnom kao varijacija na temu, grupa nedovršenih igrača koji nemaju ništa karakteristično.
Last edited by [kinetic]; 09-05-14 at 00:02.
dok imas Juventusevu odbranu i Milanov napad vazda neugodni!
Nije, ali igrashe u grupi ravnopravno sa Shpanijom i odrashe Njemachku... Imaju beton odbranu i svakom mogu zavuci gol..
Za Brazil se slazhem, imaju tip top skockanu ekipu... Fora shto su ljudi navikli na vishe tehnike i manje trchanja, no tako se u danashnjem fudbalu ne mozhe igrati... Ko kazhe da sredina Fernandinjo, Ramiresh, Oscar, Willian, Neymar ne valja taj pojma o fudbalu nema... Sa onakva 2 beka ne treba im kapi vishe tehnike...
Sent from Tapatalk
Last edited by MeDo_JE; 09-05-14 at 00:32.
#fakenews
Neki Urugvaj ce sve to da pokvari.
I Bosna i Hrvatska ce proci grupe lakse nego sto se misli.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
E ja bih najvise volio Njemici to da osvoje, ali mislim da ce Brazil to uzet, a da ce finale protiv njih igrat Argentina ili italija. Jednostavno, Brazil je najjaci trenutno. Nadam se da ce Njemci makar to trece mjesto osvojit.
Nadam se da ce Italija ili Engleska to uzet
Check out "Brazil 2014"
https://play.google.com/store/apps/d...cup.brasil2014
Check out "Copa do Mundo 2014 Brasil"
https://play.google.com/store/apps/d....selecaomudial
Sandor, nikad te ja na sprdnju nisam diza' zbog toga jer su Hernanes i Vilian igraci po mom meraku uvijek bili!
Kao sto sam rekao prije nekoliko mjeseci, navijam uvijek za Italiju pa makar i bocanje bilo, ali ovog puta imam osjecaj da ce da ispanu ako ne u grupi onda u osminu. Ne zbog nekvaliteta nego jednostavno mnogo faktora ce tu biti. Manjak srece, rofitavi Rossi, Baloteli ce se pobit sa nekim juventinom u svlacionicu i pola reprezentacije ce ga bojkovat, i krah je zagarantovan.
Samo da majstora Cassana pozove da izdominira i opali 2 vaspitne Baloteliju pa kako god oce posle.
ps: Neka osvoji ko god oce samo ne Spanija.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Tripleta daj sastav,tvojih privih jedanaest Italijana?
------------------Bufon------------------
--De Sciglio----Barzagli-----Chielini--SIQUEIRA--
------Veratti--------Pirlo-----Motta------
----Gabiadini-------Rossi------Insinje-----
Pošto je Rosi rofitav možda bih i Balotelija ubacio umjesto njega jer je spremniji.
Ali pošto Prandeli nikad ovako ne bi igrao onda gasi Italiju.![]()
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Haha Verati - Pirlo - Mota kakva smehoteka od sredine, sa talentom, psihopatom i potrosenim igracem, a SP u pitanju... :lolblue: opet bi ih Španija ugasila ka na evropsko, samo ovaj put 7:1 jer bi ga Đuzepe Rosi dao vjerovatno.
Zamisljam ovu sredinu protiv Cavija, Inieste, Alonsa, Buskeca, Mate, Silve... :lolblue: smehoteka
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks