Da se nadovežem na ovo Markouskasovo
i Iniesta koji se podmladio. WTF
Argentina (ARG)
Belgija (BEL)
Kostarika (CRC)
Brazil (BRA)
Čile (CHI)
Francuska (FRA)
Gana (GHA)
Holandija (NED)
Grčka (GRE)
Italija (ITA)
Kolumbija (COL)
Meksiko (MEX)
Njemačka (GER)
Nigerija (NGA)
Alžir (ALG)
Amerika (USA)
Španija (ESP)
Švajcarska (SUI)
Urugvaj (URU)
Ostali (CRO, BIH, CIV, ENG, KOR, IRN, HON, ECU, JPN, RUS, AUS, POR, CMR)
Coutinja nije zvao... Aooo, kakav šampion.
DICIOTTO
Da se nadovežem na ovo Markouskasovo
i Iniesta koji se podmladio. WTF
dajte Poll alo
Henrike iz Napolija pozvan.
Maicon ugasio najboljeg desnog beka Evrope iz Mancestera.![]()
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Bitno je da je Fred od 63god tu, coek se bukvalno na kurblu pali da potrči.
Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
Fred je odigrao pakleno Kup Konfederacija.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
fred je ipak đuturum
Sastav Brazila tranjica, bez nekog posebnog identiteta.
Mislim da im odbrana nikad nije bila najbolji dio ekipe, a ovog puta je to definitivno slučaj.
Lomi.
![]()
Last edited by [kinetic]; 08-05-14 at 01:12.
Francuska je favorit iz sjenke. Možda ih i uplatim na početku.
Njemačka, Španija ili Brazil, sve ostalo grdno iznenađenje.
Samo nijedna evropska reprezentacija nije osvojila kad se igralo u Južnoj Americi.
Djeluje mi ka' da je Skolari odavno zacrtao ko će na SP jer duže vrijeme forsira isti tim nezavisno od forme. Kutinjo, F. Luiz, Miranda su imali odlične sezone, za razliku od recimo Ramireša koji je od sredine prošle sezone očajan i Maksvela koji je ptičica.
Last edited by Beethoven's C***; 08-05-14 at 10:23.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Šta reći za ovaj sastav...
DEUTSCHLAND UBER ALLES!
Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?
"Nisam rasista ali viđi ove crnce pih."
griješiš, masu loše si me shvatila...-Nisam rasista ali vidi ove Poljake,Kosovare,Turke,Ganeze i ostale u pored toliko autohtonih super fudbalera koji su NJemci i trebaju baš takvi igrati za reprezntaciju" taj fazon al nije ni važno[/QUOTE]
Last edited by rai domenica 81; 08-05-14 at 12:22.
nikad jaca njemacka - ah sto je ovo. brazil s 5 na 9...
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Uuuu Shkodran Mustafi igra za Njemacku.. Nisam znao. Odlicnu sezonu je imao za Sampu, nije ni cudo sto ga traze neki veliki njemacki klubovi.
ps; prosuce se Njemacka jer imaju samo Klosea kao klasicnog spica. Posto svi podcjenjuju Engleze mislim da ce oni iznanadit.
Last edited by Tripleta; 08-05-14 at 12:28.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
ovako, volio bih hrvati i bosanci da se dobro pokazu i prodju sto je moguce dalje, mada i jedni i drugi imaju teske grupe... prvi fix bosna - iran 4+.
za titulu prva ljubav, naravno talijani, probat proc grupu navr' gasa sa dvije nerijesene i jednom "tvrdom" pobjednom i onda lom do kraja.... glavni favorit, vjerujem, domacin.
volio bih da me njemci iznenade, jer mi ne djeluju tolko jaki kolko se prica.
067-572270
Dobra je Njemačka, ali ćemo sačekati da izađe zvanični sastav ESPANE, pa da kolektivno masturbiramo.![]()
Samo jedno nek vam je na umu: DIEGO KOŠTA.
Njemce vodi njihov Duško Vlaisavljević i nešto mi ne djeluje ka' previše sposoban lik.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Može li neko nacionalno takmičenje da prođe bez ove priče? To su ljudi koji su se potpuno asimilovali u društvo, govore jezik, imaju državljanstvo, po kom osnovu oni nisu valjani kandidati za nacionalni tim?
I valjda je talenat, veština i doprinos timu važniji parametar od toga ko je veći švaba.
Jeste sve to tačno, ali je Rai mislio na čistokrvne Njemce. Kako bi bilo sad da svaka reprezentacija ima mješavinu crnaca i turaka?![]()
Po meni je to malo ne fer. Ali dobro.![]()
Evo sad kad je Košta debitovao za Španiju, odma neke priče ovoo onooo, ako me kužiš![]()
Last edited by Markouskas; 08-05-14 at 12:55.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks