Hvala! To su izgleda podigli postarinu. Ja sam prvi put za 55 eura robe platila 15 eur postarinu. Drugi put 23 eur za 125 eur robe. Sad to ispada špoprilicno.
Hvala! To su izgleda podigli postarinu. Ja sam prvi put za 55 eura robe platila 15 eur postarinu. Drugi put 23 eur za 125 eur robe. Sad to ispada špoprilicno.
Zna li ko koliko se i kako carini roba koja stiže iz usa, a naznačeno je da je poklon, nema fakturu, račun? Kontam da trebam platiti pdv, al kajo ide sa carinom u tom slučaju?
Evo kakva je sad situacija, stavio sam par patika u zadnji paket i provjerio, bilo je 22eura poštarine. Kad sam napunio paket sa 2 para cipela,2 para patika,jedne baletanke,3 majice,3 košulje, gumeni čekić(da i to nađoh), jedne karte, pakovanje čarapa, poštarina je bila 25e
.
Ok je kao sto je bilo prosli put, do 25 eura, ali 35 eur za postarinu bi bilo previse. Vidjecu kad napravim narudzbu u srijedu pa cu vam reci.
Nema ti veze do koliko para nego do koliko tezine. Primjera radi ubaci bucice one od 10kg u korpu, kostaju 30e a postarina ti je 80eNisu nista mijenjali, drug bas juce narucio robe za 110e, 25e mu je bila postarina
![]()
Sta mislite o ovome razmisljam se da narucim ali prodavac nema feedback pa ne znam koliko je sigurno da se ne bakcem bzvz?
http://www.aliexpress.com/item/220v-...828424478.html
Ja mislim, a iz iskustva je potvrdjeno, da nista ne treba porucivati od nekoga ko nema feedback!
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ovo je bilo baš brzo: od Los Angelesa za 8 dana, od Nju Jorka za 4. Poštar donio na vrata. Svaka čast našoj i američkoj pošti.
Postal Product:
- Priority Mail International Parcels
Features:
- International Parcels
Date & Time Status of Item Location May 6, 2014 , 5:35 pm Arrival at Post Office MONTENEGRO
Your item has arrived at the delivering post office in MONTENEGRO at 5:35 pm on May 6, 2014.
May 6, 2014 , 1:58 pm Customs clearance processing complete MONTENEGRO May 6, 2014 , 8:05 am Processed Through Sort Facility MONTENEGRO May 2, 2014 , 2:20 pm Arrived at Sort Facility ISC NEW YORK NY(USPS) May 2, 2014 , 2:20 pm Processed Through Sort Facility ISC NEW YORK NY(USPS) April 30, 2014 , 12:52 pm Depart USPS Sort Facility LOS ANGELES, CA 90009 April 30, 2014 , 4:12 am Processed at USPS Origin Sort Facility LOS ANGELES, CA 90009 April 28, 2014 , 4:47 pm Acceptance LOS ANGELES, CA 90052 April 28, 2014 Electronic Shipping Info Received
Last edited by Teodor; 06-05-14 at 19:37.
Naručih paket sa SD prošle srijede i još jedan u subotu, još mrdnuli nisu. Imali ko sličan problem ili da je naručio tih dana?
Ja se spremam da narucim danas, auh. Javi obavezno sto je bilo. da sacekam ipak do sjutra. Do sad mi isporuka nikad nije trajala duze od 5 dana. Jednom mi se desilo da mi tako stoji da je u UK, a onda za par dana odjednom Budimpesta. Imas li nesto na preorder pa da se to ne ceka?
nemam ništa, to obično provjerim prvo. mada, sad ću opet prekontrolisat
edit: provjerih, ništa nije preorder, dvije stvari više nemaju na sajtu tj prošle su i to je to. tamo stoji da se i dalje čeka kurir da pokupi. jedino što mi pada na pamet je da su se nagomilale porudžbine dhl-u zbog praznika i vikenda pa da ne mogu da stignu da sve obrade.
Last edited by Dutch; 07-05-14 at 12:30.
Biće da čitaju forum. Kako se požalih tako su paketi krenuli
![]()
Mislim da ti nije bio nikakav problem u svakom slucaju, meni skoro svaki put bude tako ne mrdaju 3-4 dana pa za dan dva posle toga evo ih u PG, nema sto covjek da brine kad naruci sa SDa, DHL ne grijesi
Sent from my HTC One using Tapatalk
Bez potpisa.
A jes, nego je sad nedelju mirovalo. A u zadnje vrijeme mi je posle 5 dana stizalo redovno, pa zato. Naručim petkom u utorak na aerodrom.
To ustvari bude 3jer samo radne dane brojis, meni uvijek 5-6 radnih dana nijednom ni prije ni kasnije
Sent from my HTC One using Tapatalk
Bez potpisa.
Stigao mi jutros paket iz Izraela. Naruceno 09 Aprila. Brijem da je kasnilo zbog Uskrsnjeg praznika i sad Prvomajskog.
Vrijednost paketa 99$, paket stigao uredno, neotvaran.
Sto se desilo, ovaj prodavac mi stavi adresu sa PayPala a ne sa Ebaya, a PayPal mi je na Srbiju, a u ono State/Province sam stavio Montenegro.Ali i pored toga je eto stiglo. Ovo je neko se neke poste prekižio Serbia.![]()
Traking nase poste. Pise 3 Maja neuspio pokusa iako, niko nista nije donosio...
Prekrižili su u Izraelu, softver njihove i još dosta pošta u svijet nije mijenjan, a inače je uobičajeno da stigne ako je na Hrv ili Srb upućeno. A što se tiče pokušaja uručenje,slobodno čitaj poštaru muka bilo da izlazi iz kafana![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks