Dje ima u PG veci izbor polovnih guma ?
Imam koliko ti treba...hahahahahahaha
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Aj javljam ti cim mi ovo zavrseMijenjao sam je prije 2 godine, izgleda da ne mogu duze na renoa
![]()
Jel skoro ko bio u Srbiju autom koje nije na njegovo ime ? Treba li ovlascenje ?
Ne bih rizikovao zbog papira za koji ti treba 10minuta, zajedno sa ovjerom u osnovnom sudu... Ima na thread-u nedje format, neko je kacio pa ga upodobi potrebama... Prisustvo vlasnika u sudu nije obavezujuce, samo kopija licne karte...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Notar trazi prisustvo vlasnika . Jesi li siguran za sud ? To je osnovni sud kod pravnog fakulteta ?
Medj. Vozacka i zeleni karton, dal trebaju za Tiranu?
I posto je sve to?
Treba, i medj, i zeLJEni...
TAKUMI
Kolko je to para i dje se vadi to?
Koliko moze biti prevod za Audi a3,99 godiste,1.8 benzinac ima li gdje tabela neka ili nesto ?
Sent from my Lumia 920 using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Rade li oni iz parking servisa nocu? Tj idu li oko auta i stavljaju kazne ili slobodno da se parkiram? Od 9-10 nadalje me zanima.
rm -rf /
Od 12 do 7 je besplatan parking.
Znači rade :-)
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Veliki servis na vw grupaciju kod dizelskih vozila se provjerava na 90000 prvi put a optimalno je da se radi na 120000. Imas brojeve na zubcasti kais i oni su ti indikator tj. kako se vide. Ovo su mene ucili na obukama u Porsche-u i ne pricam na pamet. Ljudi ne stidite se no pitajte ne naplacujem nista a voljan sam pomoc
Послато са C1905 уз помоћ Тапатока
meni reci na koliko da uradim servis na pasat 99g 1.9tdi AJM motor PD
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks