Dje ima u PG veci izbor polovnih guma ?
Imam koliko ti treba...hahahahahahaha
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Aj javljam ti cim mi ovo zavrseMijenjao sam je prije 2 godine, izgleda da ne mogu duze na renoa
![]()
Jel skoro ko bio u Srbiju autom koje nije na njegovo ime ? Treba li ovlascenje ?
Ne bih rizikovao zbog papira za koji ti treba 10minuta, zajedno sa ovjerom u osnovnom sudu... Ima na thread-u nedje format, neko je kacio pa ga upodobi potrebama... Prisustvo vlasnika u sudu nije obavezujuce, samo kopija licne karte...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Notar trazi prisustvo vlasnika . Jesi li siguran za sud ? To je osnovni sud kod pravnog fakulteta ?
Medj. Vozacka i zeleni karton, dal trebaju za Tiranu?
I posto je sve to?
Treba, i medj, i zeLJEni...
TAKUMI
Kolko je to para i dje se vadi to?
Koliko moze biti prevod za Audi a3,99 godiste,1.8 benzinac ima li gdje tabela neka ili nesto ?
Sent from my Lumia 920 using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Rade li oni iz parking servisa nocu? Tj idu li oko auta i stavljaju kazne ili slobodno da se parkiram? Od 9-10 nadalje me zanima.
rm -rf /
Od 12 do 7 je besplatan parking.
Znači rade :-)
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Veliki servis na vw grupaciju kod dizelskih vozila se provjerava na 90000 prvi put a optimalno je da se radi na 120000. Imas brojeve na zubcasti kais i oni su ti indikator tj. kako se vide. Ovo su mene ucili na obukama u Porsche-u i ne pricam na pamet. Ljudi ne stidite se no pitajte ne naplacujem nista a voljan sam pomoc
Послато са C1905 уз помоћ Тапатока
meni reci na koliko da uradim servis na pasat 99g 1.9tdi AJM motor PD
There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)
Bookmarks