Mora postojati neki komentar na ovo... Mora...
Tu es mon héro!
Strah me nesto... Neka, pusti djavola
Tu es mon héro!
Cekam suncane dane.
''Primer popravlja mnogo bolje od prekora.''
Mjesec dana ima da sam deaktivirao profil na FB jer sam primjetio da previse vremena ostavljam na ta *****,ali poslije mjesec dana druzenja sa ljudima kapiram da sam totalno neupucen i nesposoban za druzenje.Devedeset % vremena u druzenju se potrosi u prici o dnevnim dozama , ludim statusima,cool slikama i lijepim fb curama.
Istrazivanje kaže da svaki treći čovjek ima psihickih problema.
Pogledajte dvoje ljudi oko sebe, ako djeluju normalno, onda jebiga![]()
Na taj FB da iz za'ebancije staviš da si se vjenčao, bar petoro bi ti došlo na čestitku
Sent from my 9790
Mukom gledam ove moderne "umjetnike" što rade i pitam se je l' mene to pregazilo vrijeme ili sam jednostavno postao rigidan, jer po meni nikako nije umjetnost bacanje boje iz vulve na bijelo platno... ili prije nekih godinu dana gospodin uzeo plavo platno, udario bijelu liniju po sred i prodao TO za 44 miliona dolara. Što neko reče - najskuplja slika stola za stoni tenis ikada. Ja kada sam bio mlad delija i učio o umjetnosti gledao sam slike Sezana, Karavađa, Botičelija... ALI ne i gospodina koji prska farbu iz oka, a možda je trebalo, da bi danas tačka bila avangardna, a svaka linija prozirna i bez oslonca. Al kad se isprska iz oka, onda je to dodir svevišnjeg...
Umjetnost je za mene nešto što ostane i prkosi vremenu, ako ćeš to stvoriti lansirajući boju iz vulve - samo naprijed, ali svi znamo da nije tako.
Jer ne radi se više tu o umjetnosti, radi se o pažnji.
Bolji od sebe.
Podsjeti me ova priča da sam jednom prilikom, čekajući u red za nekakav ispit, bio primoran da slušam razgovor dvije kolegice, koje su pričale skoro 20 minuta o emoji smajlićima.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Gladan sam, zaklat ću nekog.
Ako hoćete da me ubijete ostavite me u kuću bez žene.
Sent from my HTC VLE_U using Tapatalk
j*be me ova rutina koja guta dane evo skoro pola godine..
:lolblue:
+3
+8
E sad sam napravio novi GOAL.
Become independent.
Teziti osamostaljenju, samo misliti o sebi, i napokon postat svoj coek, jer ja sa parazitom ne mogu zivjet.
treba mi potpora u vidu žene (po mogućnosti gingerke) i sa solidnim sisama
u koliko trepnem prošao dan...
i tako svaki dan, svaki dan...
plaši me.
U starom Rimu smatralo se skarednim izlazit iz kuce u papucama, a jos skarednije u papucama ucestvovati u izvrsenju smrtne kazne (vele Kaligula je tako obuven pogubio neke senatore). Fila!?
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ja i dalje ne vjerujem da sabrija vulic ima svoj topic
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks